viernes, 3 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS
Las chicas dirigidas por Ferran García han acabado la fase regular invictas en su grupo de preferente y ahora jugarán los octavos por el ascenso a autonómica ante el EB San Blas de Alicante
Enhorabona a estes xiques i dessitjar-les el millor i fins la final . I si no arrivaren, no importa, ja han fet algo important com es acabar les primeres e invictes en el seu grup , donant un emxeple, com diguem sempre, a la joventut d' esforç, sacrifici i vida sana, que falta fa en un mon desnordat  .
En Levante-emv trobem una notica sempre lamentable com ho es el que una empresa tinga problemes i més en este cas per falta de financiació . I es que el treballadors de Federico Giner es manifestaren ahir a les portes de l'empresa reclamant el pagament de sous retrasats .
Ens explica un dels afectats que els deuen una mitja d'uns 3.000 euros i que segóns diu l'empresa es degut a que sobre tindre faena per un pedido important, no li poden fer front per falta de liquiditat que's impedix comprar materia prima , pel que no saben si el Dilluns i després d'una setmana de festa, podrán tornar a treballar o seguiràn de festa forçada .
I li donem credibilitat a esta versiò doncs fa un temps ja apuntarem estos problemes, pel que afixc : Senyor Rajoy, ha repartit vosté diners a la banca "  a diestro y siniestro " i ésta no està financiant a les nostres empreses , amb lo que, i aixi té un clar exemple, les estàn ofegant sobre tindre faena i amb això creant més atur : SOLUCIONS JA !!!
Es més, li demane des d'estes l'inees als nostre polítics locals, i sobre tot als del PP, que facen tot el possible cadascú desde les seues possiblitats i ajuden a l'empresa a poder continuar , donant a coneixer el problema als seus superiors i que estos presionen des d'els seus càrrecs a qui corresponga per a que intervinguen a favor de mantindre un muntò de llocs de treball .
Perquè en un estat social de dret l'administació pública deu d'intervindre, sí, per a regular el mercat i que nos 'abusse però també per a ajudar en estos casos amb ajudes si fera falta públiques, perqué no , i més en un estat de crisi d'ocupació com l'actual i el gran drama que estem sofrint .
Seguirem informant .

1 comentario:

  1. Guanyen una porronà de diners durant molts anys, en ser dels pocs concessionaris de les encomanes del Ministeri. Amb això compren mig poble (literalment, conteu solars).
    Quan vé la crisi no s'aclareixen si necessiten un gestor, encarregats sí, encarregats no, pillen la nova llei laboral per fer fora mitja fàbrica a mitad de preu, lloguen gent externa a preus del mínim legal per als picos de feina. Primer diuen que no tenen feina. Quant ja han fet limpia i han fet fora i jubilat tots els possibles, ara diuen que tenen encomanes però no financiació. Però com sempre ha passat en totes les empreses! Per continuar treballant (i esta no és una empresa nouvinguda ni sense anteriors beneficis) es tira mà dels beneficis anteriors o de les pòlisses o del patrimoni. Patrimoni acumulat amb els beneficis anteriors. El capital és meu i la feina (i els deutes) són de tots.
    I ara plorant que els donen ajudes estatals. Plorant el treballadors que treballen a baix preu i no cobren, i amb la por de que vaja a pitjor.
    Massa han tardat en fer la vaga. Grans empreses que han guanyat tant, cap llàstima, com els bancs i altres protegits. Si no els interesa seguir, que traguen comptes, paguen el que deuen i quant cobren deutes, tanquen. Ja està bé d'aprofitar-se de la gent.

    ResponderEliminar