viernes, 3 de mayo de 2013

EL DILLUNS, PLENO DE MAIG

ES PRESENTEN ELS PRESSUPOSTOS PER A 2013

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 6 de maig de 2013

Este dilluns 6 de maig es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clic a l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.ESCUT_AJ

Enllaç:  

16 comentarios:

  1. Per fi porten el pressupost.
    Ara entre aprobar-lo, expossició pública, alegacions,..... passaràn tres mesos per a que estiga vigent.
    En Agost el pressupost estarà operatiu i sols quedaràn mesos per a executar-lo.
    Molt bona la gestio del govern Jordi Juan.

    ResponderEliminar
  2. En este ordre del dia no posa res sobre la tornada de Karina al grup (EU). Sembla que el jutge li ha donat la raó cautelarment, però el PSOE ni el BLOC no diuen res?

    ResponderEliminar
  3. El jutge del civil que ha de resoldre si pertany o no al grup EU no ha volgut dictar mesures cautelars. Per tant, Karina està expulsada d'EU perquè el jutge no ha dictat mesures cautelars i no ha dictat sentencia.

    Un segon jutge de contenciós ha dictat mesures cautelars i ha dit que pot quedar provisionalment adscrita al grup municipal d'EU. Supose que serà fins que falle el primer jutge. Això esta recurrit per l'Ajuntament supose que en considerar que si no està en EU (perquè el primer jutge no ha dictat res) no ha de pertanyer a eixe grup.

    O siga contradiccions judicials perquè ja em diras com pot estar en un grup si no està en el partit, perque el fet clar es que el jutge que ha decidir si esta dins o fora, que es el del civil, no ha dit sentencia i si no ha dit res i no dicta mesures cautelars, Karina no està en EU.

    Karina no ha actuat amb claredat en este tema ni en molts altres. D'aci poc amb el PP de la mà.

    ResponderEliminar
  4. Bueno, pues si no ha dictat sentència, no està ni dins ni fora fins que dicte sentència, tú mateix ho dius. Sembla que tú tampoc parles amb claredat. Perque si dicten que torne a EU, t'hauràs de menjar les teues paraules, i aleshores la justícia encara serà més injusta per a tú (i pel teu partit que no vol cap divergència interna). Això passa amb tanta democràcia interna, direcció perfecta de l'orquestra del tripartit i gran grup de treball. Al tripartit garbellen molta aigua i uns per altres casa per agranar. Damunt Enrique no sap amb quins quedar bé o no o qui criticar perque l'altre soci el veja amb millors ulls. Al millor postor, veig jo.
    Sobre lo de Karina a la mà del PP ho voldriem molts desencantats del tripartit, però com alcaldessa. No ho voran nostres ulls i a lo millor aplega a algun compromís. Com la comunista Mònica Oltra pero de la Vall?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mes be al reves, ultimament em toquen l,esqueneta gent d,uns i altres, que abans ni en miraben, la tinc roja ja, perque sera ? T,asegure que no necesite quedar be amb en este o aquell, mes be, torne a dir, esta seguent al reves.Es veu que no llliges les meues editorials i articles d,opinio, el recomane "oposicio de papers" o el comentari al article del gabinet de premsa sobre la liquidacio del pressupost per un costat, i els comentaris sobre la cavalcada o mes recienment el de la linea verda i despres parlem sobre en qui vull quedar be o mal ...
      En quant a Karina pense com tu, es mes facil que aplegue a algun compromis que que es faça mes popular, perque mes que dien que li va oferir el torroner pixavins abans de la eleccio d,alcalde ...

      Eliminar
  5. Votarà Karina en contra del pressupost?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Votarà el Bloc en contra de que Karina tinga poders efectius al govern? Per a que la volien, només per a formar govern? Per que tant d'aldarull al Bloc, si Karina no s'ha manifestat mai en contra del Bloc ni s'ha inmiscuitl a les seues polítiques, tot i que a l'inrevés si?
      Vetarà el Bloc a Karina per no posar la sentencia a l'ordre del dia?

      Eliminar
  6. ¿Si no ha dictat sentència no està dins ni fora? Que risa.
    ARA ESTA FORA, EXPULSADA DEL PARTIT.
    La sentència nomes canviarà la situació si li és favorable. Mentrestant ESTÁ FORA. Per això ha recurrit.
    I al administrador i sobre les seues editorials i que lil toquen l'esquena, pots seguir molt de temps dalt de la teua torre particular. Ja tocarás terra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està fora però pot votar el que ella considere just.
      Si hui vota contra els pressupostos de 2013 que passarà??

      Eliminar
  7. Algo passa dins del BLOC.
    La Cotorra no ha dir res de Karina i hui s'ha reunit l'executiva del BLOC.
    Demà al plenari s'esperen sorpreses.
    Jo demà no falle al plenari.
    El tripartit no arriba ni a mitad de la legislatura.

    ResponderEliminar
  8. Ostras Enrique, no estaves tan bé amb el Bloc? Estos no volen ni a Karina ni a tú com tantes bondats et desitgen. Mira el de les 16:37.
    Espere que el jutge els done la raó, perque sino els que poden tocar terra són ells.

    ResponderEliminar
  9. Pero quin problema teniu amb Karina? Vegeu enemics per tots els costats? Això deu ser cosa dels intolerants, no?

    ResponderEliminar
  10. Sembla ser que s'ha imposat la prudència a ca La Cotorra. I no serà perquè no estarà ben assabentada de tot. Segur que pot donar pels i senyals i no basar-se en xafarderies de pati d'escola.
    El millor que ha fet: no tirar llenya al foc. Això que ho deixe per als amics del PP i altres que es diuen amics però sempre, amb l'excusa de m'han dit i he d'informar, clavar punyalades.

    ResponderEliminar
  11. O igual es que alguns som més lliures que altres per a comentar-ho tot, lo bò i lo roïn, del govern o l'oposició, el que vos fot als sectaris .

    ResponderEliminar
  12. Enrique, que el tanques totes les portes i els poses en un Compromís!

    ResponderEliminar
  13. Bo, sembla hui s'ha aclarit prou la bomba de rellotgeria que tenia el tripartit al seu interior. Mal exemple ens estan deixant els progressistes de la Vall i ja en van nosequantes. Quan no es Pere es Joan, esta vegada sembla que la que pitjor ha eixit del lio es Karina, pero com en açò de la política el mes roin sempre es el que te mes poder, anem a vore en que queda la cosa. Pinta en que podrien aplegar a governar els mateixos pero en minoria, mal menor vistes les coses, pero amb l'angoixa de qualsevol votació en contra al govern. Altra opció seria la moció, que seria apart de la pitjor per a l'Ajuntament, la pitjor també per al poble. Només cal sentir les declaracions del PP dient que encara ens podem (tornar) a endeutar mes. La paraula la te Karina on amb un mínim de conseqüència amb les seues declaracions no menejarà cap fitxa, altra cosa sols respondria a traduir el seu interès en purament crematístic. Ja fins i tot lo del pressupost es queda darrere.

    ResponderEliminar