viernes, 2 de mayo de 2014

Editorial : MÉS DE PASCUA

Tal i com vos diguerem , anem a seguir reflexant el que hem anat escoltant estos dies , i així al mateix temps els toquem els nassos a aquells que sòls volen sentir i sòls veuen el que els interessa a ells i als seus líders .

L' imatge que tenen els nostres polítics locals i a contrari del que està succeïnt en la política en general, és més que bona , ninguna sospita de rés de corrupteles, no es pot dir el mateix d'altres governs adavanters, però sí d'enxufisme i molt sobre persones i empresses molt concertes . 

En quant al govern en concret , molt bona imatge, sobre tot del Alcalde, els demés i com diguerem son quasi desconeguts en quant a Compromís i sobre els socialistes lo que assenyalarem , destacant dels seus fruits la bona marxa de l'economía local i com a "peros" el manteniment viari en general i un fet molt concret : Les famoses cavalcades de reis dels dos primers anys . Però com diguem en general un aprovat alt .

En quant a l'opossició i com també assenyalarem, destacar la gran cagada de la moció de censura i la mala imatge de Karina Vercher a conseqüéncia d'esta, i dels populars en general i del seu líder en concret pel mateix assumpte però en menor messura , " el pato " en este cas el paga Karina . A més , com a negatiu també el famós pàrking i la situació económica deixada . I en quant a la seua llavor com a tal opossició, " ni fú ni fà " .  

I bé, ale, ja podeu els fanàtic d'un i altre costat començar a despotricar , i els demés, la per sort gran majoría, opinar tolerant i moderàdament com feu sempre . 

5 comentarios:

  1. No crec que sigues la persona mes adient per a dir fanàtic als d'un i l'altre costat. Un costat i l'altre, tots fanatics, els del mig no. Jo no em considere cap fanàtic i quan pense una cosa l'he dita i sense cap fanatisme. Tractar a tots amb eixe adjectiu "Fanatic" em sembla un insult als lectors. I no valen excuses a dir que tu solament el referixes als fanatics.

    Wikipendia diu: El fanatisme és una forma d'intolerància extrema que empeny a la repressió de l'alteritat sota totes les seves formes. El terme fanàtic designa també la persona que en nom d'una fe, és capaç de fer qualsevol cosa per fer-la triomfar.

    Si creus que tots els que entren ací, participen de la definició de fanatics, val més que tanques el blog. ¿per a que vols fer un blog per a fanàtics?

    De tota manera em sembla una de les poques editorials que com vulgarment es diu has aterrat. Ara canvia de tema que ja cansa i no interessa fins el mes de maig.... del 2015. Sense fanatisme.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A tots ? No , no vullgues confundir , ni la gram majoria de ciudatans per sort , ni l.inmensa majoria del que seguiu quadern son fanátics de res , per contra gent tolerant i messurada que fa que Espanya amb uns i altres i per sort almenys per a mi , va girant al voltant del centre polític, i com Espanya la gran majoria de regimens occidentals . Pero ojo als ressultats en la França de Le Pen i demes . Pel tant si, hi han fanatics a dretes i a esquerres , en la política i en el futbol, en els bous i en les falles etc etc . Pero per hui som majoria els d.enmig i aixi , un poc mes a l.esquerra que a la dreta si pot ser o almenys en lo social, espere seguim voltant .
      I tranquil per l.editorial , a la majoria no els molesta perque com no son fanátics de ningu els agrada escoltar que pensen altres , pensar per si mateix i traure les seues propies conclussions .

      Eliminar
  2. Això és el que sents al teu rogle d'amistats. Al meu, és ben diferent el que és diu. La majoria comenten que l'alcalde està fent tot el contrari al que va prometre. Està enxufant gent de la seua corda i sols viu de la foto i de la publicitat. No ha fet cap pla per d'empleo, sols s'ha dedidat a fer activirars d'emprenedurisme que no acaben en res concret, que no siga la foto del concehal j. Llacer o el plagi d'un projecte d'asturies que va ser premiat amb 8.000 euros que no se sap on han anat a parar.
    Per altra banda, i amb això tots els de la colla estem d'acord (i mira que en som més de 30) és en la gran feina feta per Victor Borràs per a sanejar l'ajuntament. Si bé és cert que ve imposat pel govern central, hi ha que saber fer-la i ell ho ha fet.
    De l'oposició ningú sent parlar. La gran majoria no sabia res de la moció de censura. I els que ho sabien, ni fu ni fa, diuen que tots volen manar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Evidentement que el teu hi altres molts mes rogles pensen diferent, aixo es lo bonic de la democracia . I aci en quadern teniu i tindreu veu tots sempre dins dels llimits del respete i la tolerancia , hui ja he tingut que eliminar dos comentaris per desgracia que parlaven de nazisme i altres extremismes tb pero a l.esquerra .
      Gracies per la teua aportació discrepant pero moderada i molt correcta i que adeprenguen altres .

      Eliminar
  3. Hi ha que saber fer-la i ell ho ha fet.

    Ulleres, ulleres, ulleres.
    Com el pressupost del 2014. Ja tindra que anar algun matemàtic, quadrar-lo i impulsar-lo com en anys passats ha fet, perque al pas que va el d'Hisenda...

    ResponderEliminar