jueves, 1 de mayo de 2014

Editorial : FALTAVA MÉS !!!

Que ferem festa quant lo religiós i no en el dia de la festa del treball . 

Però no voldríem despedir-nos fins el divendres sense fer algún comentari sobre l'editorial "Pascua Florida", i que és que com era d'esperar, els de sempre, els que van buscant qualsevol motiu per a desacreditar a l'editor, tots sabem perquè, han entrat com sempre fent interpretacions de lo que no pretenía més que ser un reflexe del que pensa un grup variat de gent , que no son sòls 14 perquè com diguem hem compartit gaudiment i menjarots amb molta més gent . 

Segúrament per no dir segur del tot, son aquells als que els ressultats d'estes opinions no els afavorixen , curiòssament sobre lo assenyalat sobre les mancances d'informació sobre servicis munciplas no han dit "ni mú" : Perquè serà ? . 

Però bé, rés de nou que no passe sempre perquè el que és fanàtic ho és per damunt de tot, i sobre tot per damunt de raons e idées que no siguen les dels seus líders : En poc més d'un any i com hem dit varies vegades, les urnes ficaran a cadascú en el seu lloc.

I  mira per on, escrivint i escrivint ens ha eixit quasi quasi una editorial : Fins el divendres i que disfruteu d'un bon dia de festa i natura .

P.D. Als d'enimg ens donen un regidor segur i no dos com deduix un comentariste, sempre que anem tots junts baix unes mateixes sigles, així que anem a seguir lluitant per a que així siga i en siguen més d'un , de moment ja estem ací, donant guerra i molestant, per algo serà .

NOTA : Com podeu vore no hem fet festa, però s'ho val la pena,  ja vos informarem. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario