martes, 14 de abril de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, PRESENTACIÓ CANDIDATURA

EUPV-Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna presenta, públicament, la seua candidatura el divendres, 17 d’abril

Esquerra Unida PV-Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna presentarà, públicament, els vint components de la seua candidatura a les municipals del 24 de maig de 2015 el divendres, 17 d’abril, en l’auditori de la Casa de la Cultura vallera, a les 20:30  hores, en un acte que protagonitzaran tots i cadascun dels components de la llista destacant les intervencions del candidat a l’alcaldia, Eduardo Bononad i la candidata autonòmica, Rossana Montalbán.

L’acte començarà amb l’intervenció de la candidata autonòmica per EUPV-Acord Ciutadà seguit d’un video presentació del candidat a l’alcaldia, Eduardo Bononad amb el què, la formació d’esquerres vallera ha dipositat tota la seua confiança basant-se en l’experiència i serietat d’una persona que fou la primera autoritat local durant tres legislatures anteriors. “Tavernes necessita, a hores d’ara, un alcalde amb experiència, seriedad, sobradament preparat, treballador i amb seny i que no li coste diners a les arques municipals. L’Ajuntament presenta una situació molt complicada estructural i financerament”, han assemyalat fonts d’EUPV-Acord Ciutadà que asseguren que Bononad no percebrà cap sou, ni de regidor ni d’alcalde, si és que així ho designen les urnes del 24 de maig pròxim. En aquest sentit també es manifestava el candidat assenyalant que “No vaig percebre cap sou quan vaig ser alcalde. Vivía dels meus ingressos com a enginyer i si llavors no ho vaig fer, ara menys que sóc jubilat”.

Rere el video, prendrà la paraula el candidat qui exposarà les línies marc del programa electoral amb el què EUPV-Acord Ciutadà es presenta a les eleccions municipals amb el lema: “Treball, Ètica i Sentit Comú” i explicarà varis videos, que la formació ha elaborat, en els que es critiquen diversos temes com la línia d’alta tensió i falta de previsió i exigències de les autoritats; les finances municipals; el col·lector de la platja vallera i la piscina municipal, entre altres. Després, seran cridats, un a un, els/les altres 16 candidats/es què formen part de la llista renovada i jove que presenta EUPV-Acord Ciutadà de Tavernes, i els/les 3 suplents, acompanyats de projeccions de la seua imatge.

CANDIDATURA D’EUPV-ACORD CIUTADÀ A LES MUNICIPALS DEL 24-V-2015

1. Eduardo Bononad Sala. Enginyer Industrial i ex-alcalde.
2. Bernardo Jareño Rodríguez. Mestre i Entrenador Nacional de Futbol.
3. Pepa Monrabal Plana. Llicenciada en Geografia i Història i Mestra de Primària.
4. Maria José Fons Gascón. Dependenta.
5. Gustavo Verdú Chover. Músic i Professor de Música.
6. Carme Peris Grau. Mestra d’Infantil i Primària.
7. José Huertas Monreal. Llicenciat Econòmiques. Mestre i director CEIP Magraner.
8. Àngela Peiró Camús. Poetessa i escriptora.
9. Vicent Sala Enguix. Advocat i Professor.
10. Carla Pérez Grau. Pianista i Professora de Música.
11. Xavier Moreno Perelló. Treballador autònom Titulat Oficial en Jardineria.
12. Maria Isabel García Escrivà. Llicenciada en Ciències Empresarials.
13. César Escrihuela Malonda. Obrer.
14. Esther Felis  Cañete. Tècnica en Farmàcia.
15. Roberto López Povill “Bob”.  Músic i collidor.
16. Teresa Sala Felis. Metgessa  ex Cap de Departament d’Endoscòpies de La Fe.
17. Luis Solanes Salines. Treballador Ford España.

SUPLENTS:

1. Merce Pérez Rodríguez. Mestressa de casa.
2. Rubén Lloret Chover. Estudiant.
3. Maria Isabel Grau Almiñana “Bely”. Enginyera Agrònoma.

10 comentarios:

  1. Bona llista la que presenta Esquerra Unida. Millor que la de Compromís i molt millor que la dels socialistes o populars que encara no la tenen.

    ResponderEliminar
  2. Eduardo Bononad no cobrava sou, potser li eixia més el sou de ser enginyer, pero qui si el cobrava era Juan Escrihuela "Torro" que va ser el primer alliberat a temps complet de la democracia i qui realment feia d'alcalde a Tavernes. Això es massa conegut per tots.
    A Bonoand ara igual li interessa més conservar la paga de jubilat que renunciar a ella per cobrar d'alcalde. I em pareix molt bé. Son els seus interessos.
    Per tant deixem de fer demagogia en els sous qa cobrar.

    ResponderEliminar
  3. Eduardo te principis i paraula al contrari de Jordi que tenia un bon sou de profesor, va dir que no era un jornaler de la política i ara cobra de l'ajuntament i de la Mancomunitat.

    ResponderEliminar
  4. Han caigut en l'error de la titulitis. Poc xafar carrer.

    ResponderEliminar
  5. Una colla de Dinosaures. Mai segones parts amb segut bones

    ResponderEliminar
  6. La segona part de Il Padrino va ser molt millor que la primera. El que demostra que algunes segons parts son millors que les primeres
    Es nota el nerviosisme dels Compromesos que ja estàn recurrint a l'insult.
    Aneu criticant que depeneu del vot de EU per tornar a manar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ells,contents i pagats de dependre'n d'eixa part. Que més voldrien,monés dependre d'ell! Sabut és al poble la gran amistat de Eduardo amb altre històric del Bloc,quan vinguen tortes l'envien a que parle amb l'empresari comuniste i tot solucionat.

      Eliminar
  7. En el cas d'EU seria la tercera part. I el Padrino III es la pitjor de tota la serie.

    ResponderEliminar
  8. Pense que la llista fa ombra, almenys els primers, de prou, a la desconeguda oficialment del PP. A vore que passa! El 25M més..

    ResponderEliminar
  9. Els del PP no son Dinosaures. Amb Manolo es transformen en TROGLODITES.

    ResponderEliminar