jueves, 30 de abril de 2015

I EL DILLUNS PLE ORDINARI DE MAIG

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en Ple per al proper dia 4 de maig de 2015

WEB-LOGO AJUNYTAMENT PLE MUNICIPAL
Este dilluns, 4 de maig, es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clik en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.
Enllaç:  

12 comentarios:

  1. En principi es el penúltim d'esta legislatura. Van varies modificaciosn de crédit, desconeguem el seu contingut, i temes administratius.

    ResponderEliminar
  2. Altre pleno de "chicha y nabo" que costarà més de 3.000€ als veins de Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. És curiós que portem més de 35 anys d'ajuntaments democràtics i ara vos ve el rot a la gola que si els plenaris costen diners. Com si abans els regidors anaren de bades. Algú haurà de recordarvos que en aquesta legislatura es fan 2 comisions menys per mes de les que es feien en la legislatura anterior i que el PP es va queixar amb molt d'èmfasi i durant molt de temps pel fet que els regidors que no estan alliberats apenes cobren 300 ó 400€ al mes per indemnitzacions per asistències a comissions i plenaris. Si comparem el nombre de plenaris i comisions que s'han pagat en aquesta legislatura, segur que s'ha reuduït la despesa en al menys un 25%

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per qué no comparem amb el que seria d'honrats? Tant de temps per fer fora el PP i a la mínima crítica de millora,tornant a mirar enrere. Per qué no digueu el que duren les comissions i a com ens ix l'hora de polític?

      Eliminar
    2. En passades legislatures en cada ple s'aprovaben coses importants com inversions i demés. En esta legislatura de Jordi Juan, com no s'ha fet quasi res, els plenaris sols han tingut contingut temes burocrátics de l'ajuntament i no han tingut contingut en línies generals

      Eliminar
    3. Sempre fent demagògia amb el sou dels polítics. Preguntes a com ens ix l'hora, doncs depén. Si et fixes en aquells que només van a les comissions i plenaris sense acostar-se per a res a l'ajuntament en tot el mes com Karina, algun del PP i ara també del PSOE doncs si que ens ixen cars. Si damunt comptes en que alguns dels que estan a l'oposició són responsables d'haver deixat l'ajuntament quebrat quan governaven ells, encara ens han eixit més cars. Tot és relatiu. Jo se i he vist regidors d'este govern que li dediquen moltíssimes hores al dia, els 365 dies de l'any i si calcularem a com els ix l'hora, crec que no arribaria a uns poc cèntims.

      Eliminar
    4. Doncs,ara que manes,sigues valent i lleva les burrades de sous de reunions,plenaris i comissions per als que no treballen gens. Ah,no,que igual el dia de demà tornem a la opossició i ens venen bé eixos jornalets per no fer res. Eixa queixa teua està molt bé,però havent-la dit quant s'estava a la opossició,i no sols de boqueta,sino renunciant al sou per no fer res. Així s'igualaria molt més el sou d'eixos caradures (per on heu passat tots) amb els dels valents que cobren l'hora a cèntims. No crec isca cap polític valent. Ara,assessors de confiança,ipad's i subvencions locals als grups polítics que no en falten.
      Amb lo dels pocs cèntims,t'has esvarat de prou,perque,per poc que cobre qualsevol regidor, suposant que no tinga feina i dedique 8 hores al dia a l'Ajuntament,encara li ix a euros l'hora,no a cèntims. I no es tema per fer broma,que l'hora diària del SMI (eixe que marquen els polítics,sí) està a 2,70 €/hora, i per feina i responsabilitats molt pitjors de les que suporta qualsevol regidor de poble.

      Eliminar
  4. Cambien els governs pero tot seguix igual. Gastant, gastant i gastant i practicant el "i tu més" o el "això també es feia abans".
    Politiqueig pur i dur.

    ResponderEliminar
  5. Pues si cruen que no cobren prou que vajen a sa casa i deixen el carrec que ningu els obliga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahí està el quid de la qüestió. A vore quin treballador que es posara el sou li semblaria que se n'ha posat massa. El cas és que els nostres representants haurien de donar exemple de moral i moderació i el que fan és educar a la gent en la competitivitat i l'elitisme. En Marinaleda (en Andalusia,més d'un 30% d'atur),que deu ser un infern perque és un poble comuniste (com el d'ací d'abans amb Eduardo,però en serio) tots els treballadors de l'Ajuntament i de la Cooperativa de l'Ajuntament cobren el mateix: 1.200€ per 35 hores de treball setmanals,i semblen tots contents,des del que dirigeix fins el que agrana. I 0% d'atur. Ah,i lloguer de casa per 15€/ mes per a tot el poble. Pues sí que pot ser!

      Eliminar
  6. Altre ple? Fa 4 dies que vaen fer un ple i ara fan altre ple?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho mana així la llei.
      La llei eixa que fan els polítics,de la qual es queixen en la opossició però que ningú canvia quan mana...

      Eliminar