domingo, 19 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

Resultado de imagen de premsa digitalQue es com sabeu l'únic que actualitza huí diumenge i demà ningún, i en ell trobem huí que el bàsquet Tavernes va perdre ahir i es complica la permanència, i dos de política local com son la presentació de la llista dels socialistes locals, i que el Secretari local de Podemos Jesús García renuncia al seu càrrec perquè no vol fer carrera política.

No podem llegir l'entrevista a Jesús perquè el digital no ens deixa salvo pago, però entenem pel poc que ens deixa llegir que ho deixa perquè estima que Podemos s'ha convertit en un partit més dels tants que hi han, que es el que criticaven. De la llista dels socialistes poc podem dir pel mateix, i al bàsquet dir-los que endavant perquè com els diguerem ahir, el haver arrivat on han arrivat ja es molt.

12 comentarios:

  1. Moltes cares noves en la presentació dels socialistes. Crec que tindran bon resultat el 24 de maig.

    ResponderEliminar
  2. Com dius tu cares noves. Les de sempre i entre unes quantes families han omplit la llista a última hora que no trobaven gent.
    I una bona patada en els ..... en comprovar com una gran part de la Casa de la Cultura buida i més gent en EU que en ells. La prova la tens que no han posat cap foto en el facebook de la sala. Molt poca gent i un fracas.
    I damunt de prepotents en el perico: Victor Borras el nou alcalde de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cuanta enveja!!! De gent de ultima hora res. No som com altres... som un equip molt preparat i consensuat.
      Tu segur que no vas estar en la casa de la cultura xk estava a tope. Pero nosaltres ens dediqu a treballar i jo ens importa la foto. I lo de unes cuantes families... si 20 families diferents. I si Victor sera el nou alcalde!!

      Eliminar
    2. Les cares de sempre?? Que poc idea tens del socialisme d'este poble

      Eliminar
  3. Ja se ho montareu els que es presenteu i te tinc que dir que jo si vaig estar en les dos d'EU i la teua. I no me negues lo que he vist perque ereu menys que en Esquerra Unida, prou menys i de ple la sala, res i de 20 families diferents res, pues si Blasco i la dona, Victor i el cosi; el que va ser regidor Santosjuanes i la germana.
    Poseu fotos de la sala i aixina vorem qui diu la veritat. I poseu els dits oberts per dir que nomes espereu dos regidors i en dos regidors de alcalde ni per ensomiar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo vaig estar, i alguna cadira buida hi havia, però alguna, de fet la imatge era de ben ple, fins i tot gent dreta que va arribar una mica més tard, i per no saber si havia espai no va passar cap avant. Moltes cares noves i famílies diferents, la germana de Santosjuanes no estava com a candidata, així que o no vas entrar o t'ho han contat malament.

      Eliminar
  4. Mira que hi ha enveja en este poble.

    ResponderEliminar
  5. Al anónimo de les 16:10. Si que deus tindre la vista mal pq vore la sala buida i a més dir que la germana de Santos-Juanes estava en la llista demostra que o no estaves o no veus be. A més apren a contar que de unes quantes families res.

    ResponderEliminar
  6. Si,ho deixa perque Podemos és casta,clar. Este xic ja sabíem que no acaba mai res del que comença.

    ResponderEliminar
  7. Gran llista als socialistes. Renovada i amb gent molt competent. Vaja xorrada lo de les families, va per favor! Es veia gent amb ganes, que havien preparat propostes clares i una llista que promet molt.

    ResponderEliminar
  8. 3 regidors, en el millor dels casos. Al tiempo. No dic que siga mala llista, ni bona gent i que no tinguen ganes......però l'ona electoral va contra ells. En altres temps els ha beneficiat l'inèrcia però ara no. Mala sort, però la política és Així.

    ResponderEliminar