miércoles, 15 de abril de 2015

Nota de premsa de la SIUM

Las Banda i Orquestra infantils de la SIUM de Tavernes de la Valldigna ofereixen la seua música a Terol

La Banda Infantil al concert
protagonitzat a la Casa de Cultura
vallera el dissabte 7 de març passat.
 La Banda i Orquestra infantils de l’Escola de Música “Mestre Arnau” de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna intervendran aquest dissabte, 18 d’abril, en un intercavi amb formacions homòlogues de la Escuela de Música “Antón García Abril” de la ciutat de Terol, fruit de les relacions establertes entre ambdues entitats primera trobada del qual, denominada “Musinfants”, va tindre lloc el passat 7 de març a Tavernes. L’intercani ha comptat amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Terol i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

L’expedició vallera, composta per 100 músics, aproximadament, d’edats compreses entre els 8 i 12 anys, integrants de la Banda Infantil i l’Orquestra Infantil que dirigeixen els professors Juan Francisco Torres i Júlia Romero, respectivament, intervendran en sengles concerts. El primer d’ells, el que protagonitzaran les Orquestres Infantils d’ambdues entitats, tindrà lloc a les 17:30 hores, al Claustre de l’Obispat de Terol i el segon, el que protagonitzaran les Bandes Infantils, serà a les 20:00 hores, a l’auditori de l’Escola de Música terolana.

Els petits músics vallers, junt als acompanyants, pernoctaran a Terol la nit del dissabte per al diumenge, 19 d’abril, dirigir-se al parc temàtic Dinópilis on passaran una jornada d’esbarjo i des d’on, per la vesprada, iniciaran el camí de retorn a Tavernes.

 L’Orquestra Infantil al concert protagonitzat a la Casa
 de Cultura vallera el dissabte 7 de març passat.



La Lira Carcaixentina ofereix, aquest diumenge, un concert a l’auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna

La Lira Carcaixentina de Carcaixent ofereig aquest diumenge, 19 d’abril, a les 19:00 hores, a l’auditori de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, un concert extraordinari què servirà de preparació per al pròxim Certamen Provincial de Bandes de Música, que organitza la Diputació Provincial de València, en el què aquesta formació musical de la Ribera participarà en la Secció Primera.


Un total de 100 músics de la Lira Carcaixentina participaran en aquest concert què tindrà lloc a l’auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna gràcies a l’acord aconseguit entre els directius d’ambdues societats musicals entre les què existeixen molt bones relacions. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario