jueves, 2 de abril de 2015

Info-UNITS : ELS NOSTRE PRINCIPIS IDEOLÒGICS, ELS NOSTRES COMPROMISOS

                       ELS NOSTRES PRINCIPIS  IDEOLÒGICS


La nostra acció política gira al voltant de quatre principis ideològics:

-Som un partit d’àmbit local independent. El nostre camp d’actuació és la ciutat de Tavernes de la Valldigna, i des d’una força totalment independent de qualsevol altre poder polític. Sols obeïm els manaments dels ciutadans de Tavernes i defenem els seus interessos per damunt d’altres tipus partidistes o particulars.

-Som un partit de centre. Entenem que Tavernes necesita, i cada dia més, d’una força política local situada en eixe centre polític que no representa actualment, com es demostra diàriament pels seus fets, cap del partits amb representació en el nostre ajuntament.

-Som un partit regenerador de la política local. S’ha de rebaixar l’evident i palpable crispació existent i visible per la població vallera. Cal propiciar que s’oblide el tan gastat “i tu més”. Cal treballar totes les forces polítiques i socials valleres en conjunt pel bé comú i el benestar dels ciutadans.


-Som un partit valencianista. Creiem que la Comunitat Valenciana necesita d’una força a nivell autonòmic de centre i regeneradora com la nostra, d’estricta obediència valenciana donada la demostrada ineficàcia de les solucions que als nostres problemes han donat els de sempre. Així, des de la nostra més estricta autonomia local col•laborarem de la forma que millor estimem amb altres formacions locals amb els nostres principis.


       COMPROMISOS EXIGIBLES I PENSATS PER A SER REALITZATS

Estem elaborant un programa electoral fruit de les consultes realitzades amb els responsables de diverses associacions de la nostra ciutat. El nostre programa electoral no naixerà de cap fórmula màgica, sinó de viure com tu el dia a dia del nostre poble.

Un programa que està naisquent de preocupar-nos per les carències que tenim com a poble i amb la plena convicció què amb un enfocament diferent i independent podrem afrontar un futur millor.

Demòcrates-Units per Tavernes estem fent un programa en constant evolució que reflectix el que ens dieu que necessita Tavernes.

Pretenem impulsar el desenvolupament econòmic de Tavernes, creant més i millors servicis que aniran ampliant-se en funció de les demandes veïnals que ens plantegeu al llarg de la legislatura.

Pretenem dur a terme un creiximent, incidint en les polítiques socials, en la seguretat ciutadana des de tots els aspectes i amb total respecte al medi ambient. Sols així es pot aconseguir més altes cotes de qualitat de vida i millorar la degradada imatge del nostre poble.

Volem canviar que el teu ajuntament siga un mer gestor de qüestions administratives, volem que siga un verdader agent del dinamisme social i econòmic del nostre municipi, volem ser garants de les teues demandes.

                                VOLEM SER LA TEUA VEU A TAVERNES

Per això t’anirem presentant un programa electoral amb que et trobes identificat. Un programa que et presenta un conjunt de propostes, de compromisos reals i exigibles, que estan pensats per a ser realitzats; en els que en cada un, tu eres la prioritat.

Demòcrates-Units per Tavernes vol que el faces teu. Veuràs que és diferent i pensat amb el cor i per al nostre municipi, intentant allunyar-nos de les tendències que no afronten la realitat de Tavernes.

Un programa concebut amb la finalitat de regenerar la política local amb què la nostra formació es compromet a cumplir amb tots els veïns de Tavernes.

Perquè som democràtics, perquè no estem ni tenim lligams amb ningú, podem ser i gobernar de manera diferent, tots junts podem gestionar els nostres recursos de forma equilibrada.

És per això que el futur està en les teues mans. Vols? Pots.

Descobriràs amb nosaltres la gran ciutat en què ens podem convertir i en que tu pots ser el protagonista.



37 comentarios:

  1. Tot molt bé pero lleveu ja d'una el logo de la Mancomunitat del vostre logo general. No cal copiar i no es de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Error, el logo de la Macomunitat es un tipus de V sobre fons crec que verd

    ResponderEliminar
  3. Ja tinc ganes de coneixer el programa electoral i les persones que van en la llista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT2 de abril de 2015, 15:48

      La quasi totalitat de persones que van en la llista, quince d.elles en concret, i l.ordre en que van ja es varen donar a coneixer fa uns dies i hui ho tens de nou en el face del partit així com els principis ideològics i les premises del programa electoral.

      Eliminar
  4. Eixe logo també crec que l'ha gastat o la Mancomunitat o alguna altra entitat. No es nou.
    Com la torre, que es d'una empresa de construccions Taguai.

    ResponderEliminar
  5. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT2 de abril de 2015, 15:44

    Error com diu el d.abans, eixa torre la va fer el meu fill a partir d.una imatge de la guaita i la del monestir no es oficial de ninguna administració que es el que prohibix la legislació vigent reproduir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT2 de abril de 2015, 15:50

      I efectivament, no es original la del monestir, ja s.ha ussat i per això la incorporarem al logo del partit, per ser algo identificatiu de La Valldigna.

      Eliminar
    2. Xe quina obsesió amb el logo tú, céntrat en el que diuen que es lo que importa. O tal volta no t'interesse i el que vols es desviar el tema, que com va dir Enric ahir que el abres no dexen vore el bosc.

      Eliminar
  6. Es que no diuen res.

    ResponderEliminar
  7. Pense que ELS NOSTRE PRINCIPIS IDEOLÒGICS, ELS NOSTRES COMPROMISOS no estan molt ben redactats i que molta gent no es va a veure identificada amb això perquè és un poc difícil d'entendre, llevat que algú del partit de ho explique i no crec que aneu u per un explicant pel carrer

    ResponderEliminar
  8. Demòcrates-Units per Tavernes2 de abril de 2015, 23:43

    És impossible que tot el món se senta identificat amb uns principis, si així fóra sols hi hauria un partit. Per altra banda este no és el programa, tan sols una carta de presentació. I no tenim cap inconvenient que la gent ens pare pel carrer i demane explicacions del que considere; és molt difícil resumir en quatre paràgrafs, i si ho fem més llarg no tota la gent acabaria de llegir-ho. Si alguna cosa no teniu clara, pregunteu.

    ResponderEliminar
  9. Tot un conjunt de bones paraules copiades d'ací d'allà i res mes.
    Caldra esperar al programa i sobre tot com pensen dura cap les propostes.
    Tot no es com va dir Vicen: "Cal baixar IBI" sino dir: eixos 400.000 euros que deixem de recaptar per cada 0'01% (del 0'45 al 0'44 per exemple) els pensem traure de aci i aci, perquè hui en dia els 14'8 d'ingressos estan practicament copats pels gastos fixos (sous, neteja, fem, llum, despesa corrent, pagos bancs...).
    Tiraran gent al carrer? Deixaran de pagar subvencions? Apagaran llum i abaixaran arreplegada de fem a la meitat? Se n'ixiran de les mancos?
    I mes pensant que l'any que ve amb la revisio dels Marenys l'Ajuntamentent l'ajuntament deixara de cobrar sobre els 600.000 euros i se li espera un col·lector de la platja de 700.000 euros - ui no, perdo, això era el PP- de 3 milions.
    O siga 600.000 euros menys d'ingressos que enguany per a pagar més que enguany.
    No feu com el PSOE que sense cap estudi ni cap document alegrement volia baixar del 0'45 al 0'40 i deixar de recaptar més d'un milio alegrement + 600.000 euros de Marenys, i anar a uns ingressos sobre els 13 milions quan les despeses fixes eren més 14 milions. Ara en son mes. I li afiges un col·lector i un mur en projecte.

    Per tant esperem el programa i sobre tot com pensen dur a cap les propostes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També hi ha qui prometia portar l.estació a Borderia i no dubtem si puguera ho havera fet. El programa electoral son una serie d.idées que t.agradaría poder dur endavant i que si es possible ho faras i hi haurà que esperar a vore com es dessenvolupa l.economía local per a fer unes cosses o altres, però almenys planteja fer.les perquè si no t.ho plantetjes com a mínim segur que no ho faras.
      I a més tampoc es que estigam de moment vegent en els altres que també van avançant idées o intencions ningún número hui per hui.

      Eliminar
    2. Zas, molt be Enric, en tota la boca-xancles.

      Eliminar
    3. Ningu va prometre l'estació a Borderia. Llig te bé el programa del 2011 i voras que això no ho diu. Això es la interpretació interessada que sempre ha fet el PP per desprestigiar una idea que d'eixida es bona.

      La proposta era treballar, dins de la idea que tenia ADIF de desdoblar la via del tren, per executar un nou traçat dins del terme de manera que s'evitara la revolta i contrarevolta per la partida i que anara recta a buscar Xeraco. Però ADIF no ha fet encara el desdoble que volia. I no crec el farà.
      D'eixa manera, l'estació del tren de viatgers es podria - podria si ADIF ho veiere bé- acostar l'estacio a Borderia. I la zona on esta ara es dedicar-la a una zona logistica d'ADIF dins del polígon industrial que podria dur llocs de treballa per reparació vagons, trens, etc.

      Això era la proposta i no l'estació de Borderia. Cal llegir be.

      Zas, en tota la boca-xancles

      Eliminar
    4. Sense voler,ens dones bones idees,cal baixar subvencions sobretot les poc justificades,fora diners als bous,clubs que no inverteixen en les bases i diners a associacions per projectes,eixir-nos de Mancos festeres i fora hores extres,productivitats,gabinets i secretaris privats,megasous polítics i foment d'events privats. La resta,a financiar entre superavit i bancs.

      Eliminar
    5. Mate de Deu que mos pille confesats,ora pro novis

      Eliminar
    6. Enrique estàs cagant-la, mira qui t'apludix i sabràs a qui agrades. Sigues sensat i mira a vore que és el millor per a tu i el teu partit.

      Eliminar
    7. No li faces cas a un palmero,Enric,saps que no tens que fer el millor per al teu partit. Has de fer el millor per al poble,tú i Vicen sempre ho hagueu dit,i a llarg plaç serà el millor per al partit. El que vol dir el paio es que els ajudeu a tindre majoria i us ho recompensaran amb alguna prebenda en forma de regidoria. Ser sensat es votar el millor per al poble,siguen accions que proposen o defensen dretes o esquerres. Seguiu el vostre camí independentment de qui us aplaudisca.

      Eliminar
    8. No as baralleu. Que ni haga pau. Ni un concejal.

      Eliminar
    9. Això voldrieu els peperos, socialistes i bloquers, perquè sabeu que vot que traguen vot que vos lleven sobre tot als dos primers, i si trauen regidor/s tallaran l'abadejo.

      Eliminar
  10. Pareix ser que al pare lo molesten les bones idees que Vicenta, en representació de Units, va dir en la Tele i ara critica amb les seues cifres.
    Anim Units i no et sulfures Enrique que comentaris com el d'abans en trobaràs molts perquè les enquestes pinten mal i estàn nerviosos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si el pare está preocupat,el tio no es va atrevir a anar al debat de la tele.

      Eliminar
    2. Ni ha que no va a pedre el temps i menos a dir tonteries com atres.

      Eliminar
    3. Aleshores,JJ també va anar a perdre el temps,o els de primera van en serio i els del segon dia a dir tonteries?
      A lo millor als que et refereixes altres qye van a dir tonteries són els primers.

      Eliminar
  11. Vicen té molta raó. L'IBI pot i té que baixar. No es pot permetre és que mos cobren un IBI altísim i que després presumixquen de tindre superavit millonari. Si hi ha superavit és perquè mos han cobrat de més i això és injust en esta epoca en la que molts veins tenen problemes per arribar a fí de mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, perdona però no. Si hi ha superàvit és perquè no s'ha gastat més del que s'ingresa. S'ha fet una gestió responsable dels ingressos i les despeses. L'exemple està molt clar, abans s'ingresaven molts més diners d'IBI I PLUSVÀLUES i van arruinar l'ajuntament. Les coses com són.

      Eliminar
  12. Critiquen la proposta de baixar l'IBI feta per Vicen?
    Algú ha vist les propostes electorals de Jordi? Unes irrealitzables, altres repetides i altres que no han fet ara que han governat. Crec que portar la estació a Borderia era més realista que el que ara proposen.

    ResponderEliminar
  13. El colector pot pagarse a varios anys igual que la piscina,no tenim superavit? Pues ara que Jordi negocia tantes rebaixes d'interessos als bancs,continuem fent ús d'ells.No cal tantes inversions,ni poligons que ja en tenim tres,ni centres de dia que ja en tenim dos de residencies ni estacions irrealitzables,tot com diu el Bloc.Eixos diners per a baixar IBI i pagar colector i piscina.

    ResponderEliminar
  14. Més poligons industrials? Si els que tenim estàn buits i una parcela industrial que té l'ajuntament estàn gastanla d'abocaor/cremaor perque ningú la vol comprar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni s'ha posat a la venda ni crec la posen. Per a despres comprar un altre terrenys i cedir a Iberdola el terreny de la subestació del golfo?

      Eliminar
    2. En el poble nomes hi ha un poligon com cal segons llei: El Pla.

      En els altres dos no es poden legalment instal·lar empreses. El PP no es va preocupar-los de dotar-los de servicis. I això es el que parla no fer més poligons.
      Enterat.

      Eliminar
    3. Pues si el Plà està mig buit,com volen legalitzar-ne altres?
      alguna empresa estarà interesada en anar al Golfo?
      I als Sequers?
      Per qué se n'anàren tantes empreses fugint de Tavernes?

      Eliminar
  15. Si Vicen baixa l'IBI ja té el meu vot i el de la meua familia.

    ResponderEliminar
  16. Demòcrates-Units per Tavernes3 de abril de 2015, 15:16

    Si és com diu l'opinió de les 8:14 no cal que cap partit presente programa ni propostes. Que es nombre una gestora administrativa i prou. Sols hi ha diners per a gastos fixos i pagar deutes, i quasi ni aixó segons ell.
    Al final de la discussió tots volem el mateix per a Tavernes, el millor. És questió de prioritzar on gastem el que hi ha i demandar el que ens pertoca a qui corresponga amb la força que tenim junts com a unitat.

    ResponderEliminar
  17. Esta be fer propostes pero dir que pagarem menys i tot en seguida proposar que l'Ajuntament gaste mes es com aquell que li baixen el jornal i vol gastar mes en casa. Això no quadra.

    ResponderEliminar