domingo, 26 de abril de 2015

UNES IMATGES DE LES PARADETES DE LA TROBADA I DE LA FIRA COMERCIAL


ACUDE ha preparat proves per a demostrar lo
difícil que es conviure amb una minusvalúa.



Protecció Civil ha fet demostracions i ha
mostrat el seu material.

I el mateix Creu Roja de Tavernes.
I tot tipus d'associacions i clubs de tota la
comarca, i les joventuts de partits polítics.






Jocs per al menuts.


                                       I per altre costat en el passeig Colon
                               Fira Comercial de l'associació local










7 comentarios:

  1. Que vergonya ahir els polítics del PP, Psoe i Compromís, que convertiren en un fotocol la trobada, fent-se fotos a tot arreu i en grupet, i els seus jovens fent propaganda política amb repartiment i tot de fullets, amb un alcalde en pla vedette amb acompanyament musical incluit, un Vidal besant a tot cristo com si fora el padrí en un bateig, i un Borrás tal modèl guaperes rodejat d'altres modèls. Vist el vist jo ja se a qui no vaig a votar, vaig a votar algo nou, ja sabeu, a vore si acabem amb estos politicastros semirporfesionals o profesionals ja en algun cas.

    ResponderEliminar
  2. PSOE/COMPROMIS/PP tots igual de falsos. Jo votaré a gent que pensa pel poble i no a politics que pensen en ells.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi han que pensen pel poble?

      Eliminar
    2. Ninguno piensa en el pueblo. Yo voy a votar en blanco porque no me parece que haya nadie bueno para llevar el cargo y no voy a renunciar a mi derecho de votar. En casa que se queden ellos.

      Eliminar
  3. L'organització tenia tot el que calia menys això,organització. Informació amb molts tecnics i voluntaris però sense idees clares. Conforme aplegaven els expositors,triaven lloc,carregaven amb el que volien i podien com taules,cadires,panells i anava solucionat-se sobre la marxa. Espere que no tots els actes de cultura-joventut s'organitzen de la mateixa manera. Per a això no calia tanta gent ni tantes reunions. L'home que feia d'speaker tampoc sé d'on va eixir ni quí el va llogar,però deixà prou que desitjar. Algunes associacions,del que deien que anàvem a fer no van complir,altres,la majoria,molt bé i currades.

    ResponderEliminar
  4. Dels qui se va currar Acude, un 10 per a la imaginatzió, amb pocs mitjans mostraren lo difícil que es viure amb minusvalíes amb un circuit ple d'obstacles per a cadira de rodes, i amb un antifaz i un bastó de cego per a provar com es camina sense vore.

    ResponderEliminar
  5. S'heu deixat de comentar la colla d'EU, per cert tota gent major. En grup i passajant també, tots vestits amb la samarreta blanca del partit i fent el mateix de salutacions i besos que els altres polítics.
    Com estos no tenen representació municipal gràcies a Karina no anaren amb els demés, ara passejar i lluir camiseta del partit com tots. Pareixien voler i no poder sense cap paraeta.

    ResponderEliminar