miércoles, 1 de abril de 2015

Editorial : QUANT ELS ARBRES NO DEIXEN VORE EL BOSC

Ahir es va fer entrega de 5 vivendes rehabilitades a cinq families valleres, del que pogerem saber per mig d'un blog local el mateix dia, i de la premsa ahir.

Resultado de imagen de entrega viviendas sociales tavernes
Foto Las Provincias
Vivendes rehabilitades amb fons municipals sobre ser de la Generalitat i correspondre-li a ésta fer-ho però no haver actuat per la situació económica d'esta que tots coneguem. 

Una bona noticia perquè cinq families valleres dispossaran d'una vivenda digna. 

I una bona noticia almenys per a nosaltres que l'administració local sempre que puga davant una necessitat no coberta per altra prime el benestar dels seus veïns i actúe en compter d'esta encara no li pertoque. I siga quin siga el color del govern local, no es la primera vegada que sucedix i amb altres governants a més. 

Doncs bé, no ha segut rés d'açò el que ha arrivat al ciudatà de forma destacada, sino el que tots sabeu de la denuncia feta pel PP sobre una actitut per a ells indigna del Alcalde en eixe acte. I també hem vist actituts reivindicatives sobre qui ha segut l'autor de que açò arrivara a bon port. I també més de medalles al pit. 

En conclussió, els arbres no han deixat vore el bosc : Perquè ? . 

P.D. Ahir en convocaren oficialment les eleccions locals.. 

23 comentarios:

  1. Per qué no ens deixa vore el bosc?
    Perque al Bloc tampoc li interesa massa el bosc si no és per a fer-se publicitat.
    En tres anys,l'únic que li ha interesat als nacionalistes de benestar social ha estat espiar si Karina feia la seua o quan presentava els actes Víctor per acudir sense avisar-lo per a eixir en la foto. I als darrers mesos,des de que Jordi és regidor del departament,no ha tingut ni la consideració de fer cap visita al Braç Treballador,ni l'ha xafat.Però les fotos continua fent-se-les i traguent-les igual,no siga cosa que no es veja el bosc!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres ara resulta que es veritat lo que deia el Bloc. Fins eixe extrem arribaven els socialistes que els actes oficials de les seues regidories no avisaven a l'alcalde i estes es presentava sense avisar-lo! Ho dius tu, jo no.
      Ara resulta que si que seria veritat que en el trial a la platja, el desfile de modelos en el passeig entre altres o el lliurament de premis a las xarangues, entre altres, el PSOE ni comunicava res a l'alcaldia. Com també es diu que la regidora Altura tampoc va comunicar res a l'alcaldia de com s'anava a fer l'acte el famos dia de la paella.
      Eixa era la manera d'actuar socialista, despreci total a l'alcaldia, com la que vam vore dilluns: Victor Borras se'n va de tots i crida a uns quants beneficiats perque el seu amic del diari li fera a ell la foto.
      Mes seny va tindre la Sra. Tudela que davant la invitacio de l'alcalde de fer-se tots la foto va dir que això era cosa dels beneficiats i de l'alcalde i de la directora general.
      .

      Eliminar
    2. Presentava els actes Victor i acudia l'alcalde sense avisar-lo (a Víctor,de que ell també anava). De comprensió lectora anem justetets,no?
      De les fotos de tots amb alguns i d'alguns amb tots,pregunta als beneficiaris a qui coneixen més per la seua tasca,qui ha estat al peu de canó i tramitant o al que no saben ni que és regidor de benestar a més a més d'alcalde.
      Has oblidat rebatre que l'alcalde encara no s'ha passat ni pel Braç Treballador. Tan poc li importa? Perque la foto no falla mai...

      Eliminar
  2. Jo he vist en facebook i en algun blog local la firma del conveni que va ser fa alguns anys, i estava l'alcalde amb l'anterior directora general de l'IEGE. Eixe conveni permetia començar les accions de l'Ajuntament de rehabilitr les vivendes i no he vist cap regidor dit Borras en la foto. Tampoc era regidor de SS, tot val a dir-ho, sino Karina Vercher.

    També vam vore la revisió de les vivendes rehabilitades i l'enviament de documents a la Generalitat alla el 20 de desembre fetes per l'alcalde com a regidor de SS i tampoc vam vore cap regidor Borras en la foto, que tampoc era regidor de SS.

    Sort que no estava al final del proces de regidor de SS, sino igual passa com en el reten.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que a l'alcalde,tot i tenir secretari personal i de confiança,se li oblidava d'avisar a la regidora o regidor de SS als actes "de foto" i quant ha eixit foto a cert blog local,només ha estat per eixir els seus.
      En la visita de l'alcalde a les vivendes no van avisar al regidor de SS,que sí era Víctor Borràs i es va presentar amb el càrrec polític autonòmic,es van fer la foto i van desaparèixer en 5 minuts,no va passar ni de la entrada del pis ni va preguntar res.
      La feina la fan uns i les fotos i signatures els de sempre.
      No conec cap empresari ni gestor que no es passe mai per la nau de producció. Els polítics semblen una espècie única.

      Eliminar
  3. Una pregunta Enrique: Saps si Victor Borras ja s'ha disculpat per l'acusació que va li va fer a l'alcalde a finals de desembre d'estar retrassant el procés d'adjudicació per fer-se la foto?.
    Ja se li va contestar que això era cosa de la Generalitat i que l'Ajuntament no adjudicava, cosa que es va demostrar dilluns: va ser la directora general qui va portar les carpetes de cada casa adjudicada des de Valencia, va ser la directora general qui les va entregar i qui va dir i ben clar també en el seu parlament que l'adjudicació i la baremació de mèrits la feia la Generalitat.
    Ja s'ha disculpat el candidat del PSOE per haver fet una nota de premsa amb acusacions falses i haver volgut enganyar al poble?
    I que es la Generalitat qui fa les adjudicacions, ell com a responsable un temps de Serveis Socials ho hauria d'haver sabut. Jo crec que ho sabia però li va pareixer millor escampar falsetats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací i en altres coses,tots dos tenen moltes coses de les que disculpar-se,però més que entre ells,de cara al poble,que és qui els paga(va). De batalletes polítiques,a nosaltres,ni fú ni fà,però en quant al treball en la regidoria, Víctor 10-Jordi 0.

      Eliminar
    2. El poble ho mira al reves: Víctor o Jordi 10.
      I Borras nomes que feia anar al Braç Trevallador o omplir l'expedient o quan hi havia algo que captar vots. Faena feta, no cap.
      El conveni es va firmat abans quan no ell no era regidor.
      La millora de les cases fetes per la brigada municipal no es la seua regidoria
      I la revisio i documents fets per l'alcaldia.
      Borràs 0 de Zeropatarero

      Eliminar
    3. Estaves tú en el Braç Treballador mirant la no feina que dius no feia Víctor? Ves i pregunta-ho per allí,ves. Ah,no,que els del Bloc teniu vetat pujar a eixe edifici. Ni s'enteràveu del que no feia Karina ni voleu saber el que ha fet Víctor. Sols voleu fotos al saló de plens de l'Ajuntament. Compromís xafant el carrer...

      Eliminar
    4. Ja ho diu el palmero de les 9 de hui,que al Braç no se'ls ha perdut res,que la política només es fa al pleno de l'Ajuntament. Eixa és la proximitat a la gent i al carrer que propugna Compromís,i vist els guirigalls que es monten als plenos,podem dir que la única política bona que es fa al poble és en la que no es claven els polítics i deixen treballar als tècnics.

      Eliminar
  4. Pense que en este cas el PP ha volgut enpanyar una acció bona del govern amb una nota vergonyosa que si jo fora Jordi i no es veritat el que diu portaría als jutjats per difamació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi no portarà als del PP als jutjats perquè si que ho va preguntar a la Directora General.

      Eliminar
    2. Això es fals. I tu ho saps.
      I no portarà al jutjat perquè saps que dirà el jutge: que en qüestions polítiques no entra.
      Hi ha sentencia i antecedentes en el poble.

      Eliminar
  5. Jordi en eixa regiduria zero. Pitjor impossible I ara que vol? Penjarse la medalla ell. Anda ya.

    ResponderEliminar
  6. Mare meua que poc debat politic aniá, sols tonteries per par del PPSOE uns parlant de les fotos i altres mentint, calumniant, falsejant les coses demostran en definitiva la clase de persones que son. Tavernes amic te dos obsions o COMPROMIS o PP el PPSOE queda com a partit segundón que va pegant bandades con una veleta i no sap on está. La unica forma que a Tavernes no governe Compromis es que el PP i PSOE tingen majoria si no es aixina tindrem Compromis per a rato

    ResponderEliminar
  7. Este xicot Borrás té un ego que li arriba a la Lluna. Després de la sessió de cine del Principal ara ens ofereix una nova amb les tanques de publicitat de l'eixida del poble. Massa propotencia i ostentació.

    ResponderEliminar
  8. Tots saben qui ha fet els viatges a Valencia per fer els tràmits i també qui ha atés a les persones al despatx, qui ha acudit al Braç treballador a revisar que la documentació fós la correcta i necessaria. Eixe no era el paper de Jordi, la feina la feia el Regidor Borràs. La seua feina i fins això ho voleu criticar? TOT sembla que este xic ho faça malament, serà que els molesta que ho faça bé?

    ResponderEliminar
  9. Efectivament, tot el mon sap que atenia el regidor en el despatx. Com Manolo en el seu. Clientelisme dur i pur amb els necesssitats.
    Gracies per confirmar-nos que el paper del regidor era fer i aclarir els assumptes de papers del veïns, quan això és cosa dels tècnics. A més de regidor, feia de tècnic.
    Amic, gràcies per confirmar-nos que l'unic interes seu era electoralisme.
    Ara es compren l'escandol que hi havia en l'Ajuntament: el regidor no estava mai ni atenia l'àrea d'Hisenda: estava fent clientelisme. I el pressupost del 2015 sense preparar ni haver mogut un paper. Igual esperava que arribara abril o maig, i l'alcalde ja fart d'esperar tirarà mà als pressupostos com va fer el 2012, 2013 i 2014.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'enteres,que atenga a gent al seu despatx no vol dir que faça allí cap tràmit ni que interferira en la feina dels tècnics. Una cosa és donar la cara i redreçar al tècnic que calga i altra és només acostar-se als usuaris per a la foto. L'únic que ha atés personalment menyspreant la feina dels tècnics ha estat l'alcalde,com aquella veïna que va estar setmanes d'hotel i ara la del soterrament,botant-se tots els protocols i pagant el que no calia per propaganda electoralista pura i dura.

      Respecte hisenda,un no volia fer res,i els altres volien avançar-ho tot,ajudes i convenis ben promptet,que estem en any electoral.

      Eliminar
    2. Falta 1 comentari que crec no ofen a ningú.

      Eliminar
    3. Sr. de les 0:18
      La politica es fa en el ple i l'Ajuntament i no rebent a la gent en el Braç Treballador, preguntat que vol i redreçant-lo al tècnic que calga.
      Això ja ho feia Manolo Vidal fa quatre anys: rebia en el despatx i despres li deia al veï: vaja vosté a fulanito i diga que li he enviat jo. El que passa es que el PSOE s'assembla massa al PP.
      Vergonyós que diga vosté lo del soterrar. Tres dies el mort i que s'acceleren tràmits es pagar el que no cal? Vergonyós.
      I quan a la darrer frase... per a riures. Efectivament, avançar ajudes i convenis es millorar la gestió, de l'Ajuntament i de les entitats afectades, ino fer com altres que se n'eixiren de la regidoria d'Hisenda el 11 de desembre sense haver pagat el conveni de la cavalcada del 5 de gener del 2014, quasi un any, i que va fer que per poc no ens quedem sense la cavalcada del 2015. ¿Coneix vosté el regidor que va estar vora un any sense pagar el conveni i les falles telefonant-li a ell i la regidora i no atendre teléfons?
      I no és que estem en any electoral, és que ara hi ha un regidor amb dedicació al 100% que està al 100% en l'Ajuntament i es nota, no s'estan quatre mesos per a fer propostes i papers. No passa com altres que estaven al 99%: un 1% en l'Ajuntamednt i el 99% restant no m'entere i no estic mai.¿El coneix vosté a exe regidor del 99%? Es veu clar que sí.

      Eliminar
    4. La política es fa al plé de l'Ajuntament,als despatxos dels diferents regidors i departaments i al carrer,en cada moment on calga,i sempre redreçant els demandants als tècnics,com feia Víctor. No cal que parlem d'altres "demandants" acompanyats per l'alcalde personalment a la porta del Braç treballador. A més a més d'intentar ser regidor a colp de telèfon,que pensarieu si el regidor d'esports no s'acostarà mai al Poliesportiu o el de la platja no la xafarís en tot l'any? En este aspecte no hi ha color entre el procediment de Víctor i Jordi.
      La única vergonya del soterrar es que Perfecto caiga en la trampa d'una empresària i un líder del PP per pagar un servei al que l'administració no té cap obligació ni molt menys en les condicions econòmiques que es van fer (amb guitarra o impostos d'altres,bons colps). L'Ajuntament només mira el possible xafardeig populiste al carrer que li pot vindre en contra baix suposat xantatge de la opossició ii no el que calia fer. L'obligació administrativa en tot cas pot ser cap el necessitat,mai cap una empresa privada.
      El conveni de les falles el tenia el Sr. Alcalde dins un calaix,i el trau per pagar-lo després de Cèsar Víctor. Mira si ho coneixem o no.
      El regidor del 99% va donar el 99% i es va guanyar fins l'últim €,sino,perque Calleu durant 3 anys permetent un malfeiner? Me suena de Karina,ningú fent res i el Sr. Alcalde permetent-ho. Ara de repent venen tots els mals dels companys,quina coincidència!
      A qui anem coneguent es als paios que tenia de socis Víctor.

      Eliminar