sábado, 25 de abril de 2015

Nota de premsa del PP, NOVES GENERACIONS PARTICIPEN EN LA TROBADA

NOVES GENERACIONS DEL PP PARTICIPA DISSABTE EN LA XII TROBADA DE JOVES DE LA SAFOR

Un any més, les Noves Generacions del PP Safor-Valldigna participaran en la Trobada de Joves de la Safor a través d’un estand informatiu. La Mancomunitat de la Safor, presidida pel popular Gaspar Pérez, ha decidit que la ja tradicional Trobada de Joves a la comarca de la Safor-Valldigna se celebre a Tavernes de la Valldigna. Els joves populars de Tavernes han agraït l’elecció del seu municipi com a seu de la Trobada. La Mancomunitat de la Safor, amb la col·laboració de la Diputació de València i Generalitat Jove, institucions governades pel PP, han decidit que siga Tavernes, malgrat a ser una ciutat governada per Compromís, el lloc on centenars de joves de tota la comarca es troben per compartir experiències.
 
Les Noves Generacions del PP defineixen la trobada com un instrument útil que promourà, més si cap, l’associacionisme de Tavernes, fent que les distintes organitzacions es coneguen més entre si i es potencie així el capital social del municipi valler. És una gran oportunitat que hem d’aprofitar totes les associacions juvenils per culminar el Consell de Joves a Tavernes, una iniciativa en què els joves populars de La Safor i de Tavernes de la Valldigna han posat il·lusió i treball aquests darrers anys i que confien acabe sent una realitat.


A més a més, les Noves Generacions de Tavernes han destacat que la trobada és una mostra més de que tant per la Mancomunitat de la Safor, com la Diputació de Valencia i la Generalitat, el vertaderament important són els ciutadans, i treballar coordinant-se, com és el cas, per dur endavant projectes com la Trobada de Joves. Els joves populars participen a la XII trobada a través d'un estand informatiu.

5 comentarios:

  1. Cal felicitar a Noves Generacions perquè es demostren com alumnes avantatjats dels seus majors a l'hora de manipular la informació i realitat.

    No es compren que siguen capaços de dir:
    La Mancomunitat de la Safor, amb la col·laboració de la Diputació de València i Generalitat Jove, institucions governades pel PP, han decidit que siga Tavernes, malgrat a ser una ciutat governada per Compromís,

    Ells saben millor que ningú que això no és així, i ha sigut la regidoria de Joventut, de Josep Llácer, qui ha fet la proposta i les gestions perquè Tavernes aculla la Trobada, sempre amb l'oposició del PP comarcal i local.
    La proposta de Tavernes no ha trobat el recolzament del PP ni de Noves Generacions de la comarca i sort que això ho decidix la gestora de Calaix Jove, perquè el PP només ha posat problemes i oposició. Tavernes està governat per Compromís, és un referent per a la comarca i davant l'èxit que segur que tindra hui i per ser un exemple de com s'organitzen les coses, no interessava massa als populars.
    Perquè mai la Trobada ha tingut la quantitat d'actes, tallers, actuacions musicals, implicacions d'entitas i associacions com els anunciats a Tavernes i això gràcies al treball del regidor de Compromís Josep Llácer.
    I per acabar recordar que l'unic partit que sempre ha posat pegues, problemes i no tenia cap interes en que es creara el Calaix Jove va ser el PP. Si fora per ells, ni Calaix Jove ni la Trobada existiria dins de la Mancomunitat de la Safor. Així que deixeu de manipular les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la culpa és del PP pero he de recordarte que el Calaix Jove ha de eixir dels joves de Tavernes i NO dels grups politics o d'alguns politics com Llàcer que volia si o si que es fera un Consell de Joves de tavernes a tota costa. Menys mal que al final no es va fer perquè llàcer es posaria medalles. A més els primers membres en abandonar el consell foren els de Compromis...

      Eliminar
    2. Calaix Jove es fa per mitja de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna. Els joves participen o no. Eixir dels joves hauria de ser una altra cosa. Esta ja està.
      Llácer no cal que es pose medalles. Hi ha gent que el coneixem de la música o del rugbi i ara de la politica i ho sabem: treballador, responsable, consegüent, pròxim amb la gent i sobre tot compleixen el que diu, no com els teus.
      No li cal posar-se medalles: li les posa la gent.

      Eliminar
  2. Ací l'unic que no manipula es el Quadern perque entre Cotorres, diaris i ventilaors ausaes vida que diuen mentires i manipulen.
    Tot politiqueig pur i dur i de forment ni un grà.

    ResponderEliminar
  3. Coneixent al president Gaspar Pérez ni li agradarà res eixa nota quan Compromis li informe, i menys encara quan tothom sap que la presidència de la Mancomunitat de la Safor és un tema simplement formal, perquè algú ha de constar, quan realment hi ha tres presidents (un del PP, un del PSOE i un de Compromís) i les decisions es prenen entre els tres, com passa en la Mancomunitat de la Valldigna.
    Coneixent-lo, segur segur que quan ho sapiga Gaspar no li agradara eixa manipulació, i més quan està cansat de dir que no vol baralles polítiques en els temes de la Mancomunitat ni menys en els serveis que es preten per consens entre tots. I menys encara en coses de joves com estes, que es porten amb implicació de molta gent.
    Ahir per la vesprada, ni volia intervindre ni fer parlament en Creart perquè ningu no poguera dir res sobre una presumpte aprofitament del carrec. Imagineu que dira d'esta nota.
    Una clavada de pata de NN.GG. de Tavernes consentida pels seus majors, per als quals sembla ser que tot val.
    Damunt Tavernes va ser qui sol·licitar fer la trobada i no es va presentar cap altra proposta, amb la qual cosa la Mancomunitat la va rebre amb els braços oberts.

    I quan el tema de politiqueig que diu el comentarista anterior... ausades que es fa politiqueig amb comentaris com el teu sense ton ni son.

    ResponderEliminar