miércoles, 15 de abril de 2015

Editorial : MUY BONITO PERO ...

Dilluns vesprada tinguerem "el plaer" d'estrenar els nous servicis d'urgència del nou hospital de Gandia, plaer que allargarem al dimarts fins migdía, i del que ferem una crònica al moment en el perfil de facebook del nostre administrador, el que copiem ací per als que no ho vajau vist, i afegim uns comentaris més :

- L'hospital serà nou, però el servici seguix seguent igual : Per a fer una analítica i dos radiografíes, més un ingrés, nou hores del ala, la gent de traumatotlogía entre quatre i cinq entre triatge, plaques i reconeiximent, i si el tema no era massa urgent ... cinq-sis hores sense fer-te cap prova, sols el triatge. 

- El tracte d'un personal desbordat exece.lent, amb una metga molt carinyosa en el nostre cas, però que estaguent sols ella i altre per a reconeiximent i un sols metge per a triatge no donaven per a més davant una sala d'urgències que va arrivar a mitjan vesprada a estar de gom a gom. Tingam en compter que a uns 130.000 habitants aten este hospital.   

- Els celadors que ens van acompanyar des d'urgències fins l'habitació, dos, mentres un conduía, altre guiava planol en mà (no, no es broma). 

I ara passem a copiar el que escrivirem ahir en el face, tal i com ho ferm perquè quede el més natural possible, com ho era mentres ho relatavem (els comentaris en roig els hem afegit ara, per a millor comprensió de lo que denunciem) : 


CRÒNICA DES DEL NOU HOSPITAL DE GANDIA : MUY BONITO PERÒ ...

- Començem per dir que tot no es roin, hem inaugurat l.habitació, molt ampla i iluminada i amb un quarto de bany enorme, amb un pacient per habitació, vorem que dura, i amb en teoría un sofà, una banqueta i un silló-relax per als acompanyants (de moment sols ens han arrivat el silló i la banqueta, diuen que els sofàs poc a poc) . Televisió, de pago, uns tres euros diaris, a més temps més barat, però último grito, i calefacció individualitzada. 

Ara be, podríen haver esperat a fer el trasllat uns dies més fins que tot el que denunciem més avall estiguera solventat, sobre tot la tortura d.aparcar.

Bones vistes i molta llum natural en les habitacions,
de moment individuals, en teoría per a sempre (que dure ...)
molt amplies, i equipades, algún dia, amb sofà, taburet
i silló-relax, ara un dels dos darrers, segons el toque.
 

Amb un cuarto de bany molt ampli i ben equipat.
encara ens destaca una dona s'ha eliminat el bidet.

Televissió plana però de pagament, al voltant
dels tres euros diaris : El "luxe" s'ha de pagar.
 
- Dinar en la cafetería del hospital ? De moment de bocata xq ens van dir que la cuina de la cafetería encara no està en marxa. 

Sempre el queda pegar un passejet a La Vital i així fas gana, i de tornada baixes el mengar : Si es que estos dirigents nostres están en tot i miren per la nostra salut !!!

- Fer.te el pèl o tirar un paper ? Hoy no, mañanaaaaa ... es que ens queixem de tot, a Nigeria a un hospital deuriem anar i no ens queixariem tant, queixiques .


S'han oblidat de les papereres i del espill del bany.

- Aparcar en el nou hospital de Gandia ? La llei de la selva, el parquing del soterrani si de cas ja l.inaugurarem quant passen eleccions ...




Les imatges parlen per sí mateix.i es queden curtes.
I dubtem que una vegada obert el soterrani el tema
es solvente, pensem seguirà sent insuficient, perquè
a les dos de migdía el problema seguía no igual però
seguía, amb cotxes "reballats" per on s'ha pogut. 


- DESCANSAR L.ACOMPANYANT : Els sofás per als acompanyants estan portant.los en contagotes, ara mateix 10 per a un grapat d.habitacions, a qui li toca, sort d.ell i a qui no en el silló, com tota la vida, quexiques, que som uns quexiques i ho volem tot, com si ho pagarem ... ai no calla, que si ho paguem i ben pagat.

(Ara be, ens ha dit una celadora que millor el silló que els sofás estan molt durs)

I alguna xapussilla ... també hem vist. 

7 comentarios:

  1. Un altre destarif peperet el inaugurar algo inacabat a presses i carreres en tal de fer-se la foto. Intentaren que fora a final de Març per a fer una inauguració oficial però no arrivaren i ara Açò. Però els ixirà el tir per la culata perquè la gent està molt cremada i farta de que els prenguen el pel i obrir un hospital amb estes deficiències ho es. Torró deu d'estar d'un content que per a que pues la majoría d'ussuaris son de Gandia i les tornes l'esguitaran a ell segur.
    Molt bon reportatge Enric.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com el retén de Tavernes,una eternitat obrint per a obrir només de matins i sense tots els serveis. Ídem de ídem.

      Eliminar
  2. Que es tiren fotos que ja els queda poc, un parell de messos i eixes fotos quedara per al record del que no s'ha de fer i com no s'ha de governar.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, jo no he anat i sols se el que conteu aci. Per el que contes tot prou normal. Si el celador necessita un plaanol, pues es normal, si falta un espill o un sofa, pues es normal
    quedem se amb lo important. Hospital nou, que feia falta. si en 3 messos esta igual tindras rao. Ara no. Em preocupa mes la carencia en el servei.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home, clar, molt normal que falten espills, papereres o els sofas, al igual que els celadors no coneguen el seu lloc de treball perquè ningú els ha preparat, tot normalíssim : Me pareix que eres dels del pardalot .

      Eliminar
  4. A mi també es el que més en preocupa però el que denuncie es que per uns dies més ens podiem esperar tots i obrir com a mínim amb un aparcament decent i suficient perquè aparcar es una tortura, lo demés es anecdótic. I el que volem també denunciar es que tots sabem perquè les presses en fer el trasllat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Normal i anecdòtic per als polítics que patim. Però no deuria ser gens normal que inauguràrem un negoci o vivenda i convidàrem per ensenyar-la faltant la meitat de mobles.

      Eliminar