martes, 28 de abril de 2015

El lector denuncia . EL PARC DEL NORD ABANDONAT


Hem rebut este correu d'un lector :


Hace aproximadamente dos meses que plantaron estas palmeras y ya están abandonadas , sin cuidado alguno, secas, sin regar y sin podar aunque en este parque lo de la poda no pasa por aquí. Hay tres palmera y unos cuantos pinos que desde hace dos añitos que no se han podado.







7 comentarios:

  1. El parc, el poble, la platja, el mobiliari, les senyals,.... tot està abandonat.
    És el fruit de 4 anys de no manteniment.

    ResponderEliminar
  2. Es culpa del PPSOE votant en contra de pintar passos de vianants, millorar mobiliari, millorar parcs i jardins un ple darere un altre de fa molts de mesos.
    Això del no manteniment no es aixina, hi ha i tots sabem que hi ha manteniment, i no hi ha ni menys del que hi havia en passades legislatures, que el poble esta igual i no ha canviat i teniu o voleu tindre poca memòria. Estic conforme en que caldria més manteniment però si vols dedicar diners i el diuen que no, pues no esperes massa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La culpa es del govern del bloc. Te 200 treballadors l'ajuntament i no pot anar 1 a regar? La culpa es de l'alcalde que no ha fet res i punt

      Eliminar
    2. FCC son tontos,contracten per un 30% menys i donen el mateix servici,serà la única empresa que jo conega encantada de perdre diners.
      O els tontos som nosaltres que ens creguem al comentariste de les 8:58.

      Sobre la punyeta que fa el PPSOE als plenos,d'acord,però quants mesos fa que l'alcalde va fer fora el PSOE? I els darrers 3 anys de legislatura? Ahí ningú va votar res en contra i no es va fer cap manteniment ni la neteja que tocava. Per molt repetir-ho no va a convertir-se en veritat.

      Eliminar
    3. I perque no va Manolo Vidal? No li costara tant esforç com pintar els passos de vianants.
      O igual Victor Borras, i torna un poc del 99 % de dedicació exclusiva.

      Eliminar
    4. Cal recordar que eixes palmeres es van plantar fa ben poc, gràcies a una donacio que va fer a l'Ajuntament un viveriste local (abans constaven molts diners i Llácer les trau debades).
      I fins ara hen estat en temps de repós de la plantes i serà a partir d'ara quan començaran a rebrotar. I ploure ha plogut i bastant, fins i tot el riu va correr amb aigua. Segur que el que menys necessiten és aigua.
      I regar es rega: tot, fins i tot les rodones de les carreteres.

      Eliminar
  3. Això que dius no m'ho crec, perquè jo he vist que passen regant. Passara com en el gingo que l'havien fet desapareixer i d'això res. Les palmeres no rebroten en dos dies. Ja brotaran. I no crec que amb lo que ha plogut els faça falta massa aigua, quan son arbres que no necessiten tant de reg i ahi per baix del terreno sempre esta humit.

    ResponderEliminar