lunes, 20 de abril de 2015

Editorial : VA DELS SEGONS

Ens sugería dissabte un comentarista que analitzarem als número dos de les llistes per si després d'una desfeta electoral o per deixar el càrrec per a ocupar-ne altre, el número uno alçava el vòl i passaren a ser els caps o inclús alcaldes eixos segons ( Ull, hem tingut un que anava el séptim si mal no recordem).

Doncs be, acceptem la sugerència i peguem una miradeta als segons de les llistes.

Una arrivada a la política i sense cap experiència, Eva, dos que no han segut regidors però que portem molts anys en la brega com son Jareño i Enric, i altres dos amb experiència de govern, Llum i Altur formen el grup dels segons en les llistes.

I el d' Acordem encara no sabem qui serà si es que es presenten, i a l'hora que esteu llegint este artícul hui dilluns ja se sap.

Qué opineu, seran un bon cap en un cas donat ? .

53 comentarios:

  1. Llum és la millor de totes. Podem estar tranquils quan Jordi vaja a les Corts. Compromís te un bon equip i si Llum renuncia estarà Llacer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llum!! jajajaaj és la mateixa Llum que diu perquè jo ho dic?! és la mateixa Llum? Molt bona en una dictadura és la millor dels quatre

      Eliminar
  2. Llum és la millor nº 2. Ixiriem dia si dia també en els diaris i Tavernes seria coneguda a tot arreu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com es nota que vos ha posat a ratlla als del PPSOE.
      Treballadora, complidora, responsable, bona oradora. i damunt, contractacions amb consignacions pressupostaries i el que estava estipulat. I res de factures en els caixos per contractes i faenes amb reparos i sense consignacions, com els 1'6 milions del PP.

      Eliminar
    2. Auxiliar d'infermeria en contractació! I que mes?

      Eliminar
    3. Pues mira, ho ha fet millor que Manolo Vidal alcalde i responsable d'Hisenda en la passada legislatura.
      Economista i 4'5 milions de deficit, 16 milions de deute en bancs i 1'6 milions de factures sense pagar.
      Igual alguns tituls els donen en la tombola.

      Eliminar
  3. A Eva se la mengarien amb queredilles entre Jordi, Victor, Bononad i Karina si es presenta, amb Llum més i més crispació, Jareño més verd que una seba també i a Pilar li falta espenta, pel que el millor tú Enrique i no se perquè no vas de primer perquè aportaries experiencia i molta moderació i consens, i que conste que Vicen es bona perquè es emprenedora i també molt moderada i conciliadora però li falta experiencia i ho espavila i trau les ungles o eixos que he dit més Vidal se la berenaran.

    ResponderEliminar
  4. El millor nº 2 serie tu Enrique. Dialogant i conexedor de la política i les necesitats de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les quinieles en l'editorial de demà i argumentades, eixa no es huí la pregunta, cenyis-te a ella.

      Eliminar
    2. Que por, senyor.

      Eliminar
  5. Els del PP, i ara el psoe, repetixen com a lloros que si jordi renuncia, que si va a les Corts estará LLum. Quan ells saben, i el mateix JJ ha confirmat en facebook, premsa i debats que la seua prioritat es Tavernes i que mai deixará la alcaldia si es elegit. Aixo voldrien ells... je je je

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També va dir que no seria un jornaler de la política,que el tripartit era un gran equip de treball,i damunt cobra dos jornals de l'alcaldia i de la Mancomunitat. Clar que no deixarà l'alcaldia,si ix diputat cobrarà el millor sou dels dos i es passarà pel poble un dia a la setmana per signar i au. Al principi,també en mitja jornada tenia prou per fer d'alcalde. A vore si qui ha de demanar excedència és Perfecto.

      Eliminar
    2. Sabut. Identificat per sumar a la llista de possibles assessors amb sou com Manolo de la Diputació: 38.000 a l'any.

      Eliminar
    3. Lo que diga Jordi és totalmente qüestionable! no em crec res de res! ja ens ha enganyat a prous veïns

      Eliminar
    4. A pues el que han dit els demes. Començat pels PAIs i acabant per la piscina coberta.

      Eliminar
  6. Tambe va dir Jordi que no era un jornaler de la politica, que portaria l'estació a Borderia,... I res de res. Jordi anirà a les Corts i deixarà a Llum.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I vindrà més sectarismo si cap! Ara ja discriminen si vas o no vas amb ells en Llum seria corregido i aumentado. No vullc ni pensar-ho. Un poble som tots dretes equerres, catalanistas valencianistes. Però EU i el Bloc, que per cert van junts no us oblides, discriminen si no son de la corda. I aixo es molt perillos a un poble. Molt.

      Eliminar
    2. No era, ara ja és. Perque al poble vorem quan ve, ix i pateja. Ferse fotos i au

      Eliminar
    3. És cert! totalment ja està faltant al poble. És catalanista total i es fa fotos amb les falles a tope. Si tots sabem que els del BLOC van en contra de la senyera i de l'himne!! a qui volen enganyar?! Vota en contra dels bous i sen va a sopar a la penya taurina amb la camiseta de taurino. Ens toreja i ens pren el pel tot el que vol. El sr. Juan es riu de Tavernes i després vol vendre que treballa per Tavernes. Diu que no pactarà i ja ha pactat amb EU per governar. Diu que treballarà per Tavernes però ja està treballant per que el coronen a la Generalitat. I si ho fa ara que encara no és res, si conseguira ser algo per el poble no el voríem… I voríem a LLUM!! Flipa!! Llum la que no atén a raons, la del caràcter agri

      Eliminar
    4. Resentida, nomes eres una resentida.
      Ací l'unic que ha discriminat ha sigut el PP que va ser capaç de llevar-li la seu a l'Associacio de Veïns perquè estava en contra de l'alta tensió i li feia la contra al PP.
      Molt jove eres tu o molt mala memòria.

      Eliminar
  7. Jordi no va dir mai que portaria l'estació a Borderia.
    Això es la gran mentira del PP.
    A vore si eres capaç de dir on està escrit: El Bloc portarà l'estació a Borderia.
    Si que es va dir que el Bloc treballaria perquè aprofitant el previst desdoblament de la via Cullera- Gandia ( i també el de la Nacional) es fera el projecte que RENFE va prometre faria en Tavernes quan era alcalde Amado Vila: L'estacio prop de Borderia, i que no van complir despres es va fer enmig La Partida.
    Amb això s'evitaria les dues revoltes quilometriques que fa en el nostre terme i les instal·lacions de l'estació actual es podrien usar com a zona logistica ates que Silla està supersadurada i allí en la Partida es zona de poligon industrial amb la qual cosa es podria atraure industries. I segur que aleshores la subestacio electrica es feia en un any i se solucionava el problema de la llum de la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No va dir q faria un Spa per a tots jajaja, mira el programa mira. No ha obert ni la piscina. Cregueuse tot lo que diuen. Estem apanyats

      Eliminar
    2. Pilar Altur, coherent amb idees clares. Ha dut als joves i no tan joves les festes que sempre hem volgut. Al poble, a la plaça major. Va menejar cel i terra per dur el Festivern. Treballadora i competens. Sense crear clientelisme ni enxufismes, no com altres...altra...

      Eliminar
    3. Jajaja sense clientelisme diu, jajaja. Qui va organitzar les 2 primeres mega cavalcades de reis amb més de 30.000€ de cost cadascuna?
      Per altra banda, pregunta als organitzadors del Festivern què ha fet Pilar, vols vendre'ns la moto sense rodes ni manillar!!!

      Eliminar
    4. Que va menejar cel i terra per dur el Festivern? Ostres quina novetat. I no l'hem vist per a res en quatre anys en coses del Festivern.
      Sense crear clientelisme ni enxufismes, no com altres...altra... ¿Que fem? Parlem de cavalcades de Reis i empresa de Cullera? No val la pena.

      Eliminar
    5. Ho sap tot el món que qui han manat en cultura, fet i desfet són els tecnics, no com en altres...altra.... regidories.

      Eliminar
    6. Discrepe. Qui ha manat en cultura no són els tècnics: és la tècnica. Això si que és conegut per tothom.

      Eliminar
    7. Però ja fa temps que Pilar no està,no? I quant no interessava el caire de cultura,al Bloc li faltaven cames per a desviar actes per Joventut,s'en recordeu? Això es diu confiar en un gran equip de treball...

      Eliminar
    8. Temps que no està són 4 mesos?

      I quan a desviar actes no es això. Que joventut no pot fer actes? I damunt fixat i voras com tots els actes de joventut eres musicals i teatres en valencià. Que Pilar es del PSOE i el PSOE mirà a Madrid.
      Esteu cegos o que?

      Eliminar
    9. Tú ho has dit,musicals i teatres,coses que no tenen res a vore amb cultura. Millor haver-ho desviat per dinamització lingüística,que no pot també fer activitats,o el seu tècñic també mira cap a Madrid? Vaja banalització de la política!
      Lo que diu el de les 14:16 vaja equip de treball teníem! Cal canviar el meravellós director d'orquestra.

      Eliminar
  8. Per a mi Enrique, el de Units x Tavernes, és el millor segon. Encara no entenc perquè no va de primer.

    ResponderEliminar
  9. Més facil un dia vore l'estacio en Borderia que la mar en Xativa, com va prometre Rus.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'altre dia Jordi ho dia. Que en esta legislatura no li havia donat temps a dur l'estació a bordería. Reviseu el seu face en comentaris, reviseu.. Ell encara està convençut!!!jajajajaj estem en mans de bojos, que canvie prompte per l'amor de Deu!

      Eliminar
    2. I a tu en eixe resposta el pren el pel i com eres boig el penses que tots ho són.

      Eliminar
  10. Les comparacions son odioses pero si tinc que triar, trie a Eva. Jo vote a una llista tancada per a be i per a mal.
    Mes preparada que els altres enquant a formacio academica i he llegit per ahi que se la menjarien amb creilles, jo la conec i esteu mol equivocats.

    Mes desconeguda si. es cert, pero desconeguda no vol dir que estiga a babia.

    Enrique enquant a que no te experiencia em sembla Enrique que mes que tu. Informat i voras.. Aixo de que estas bregat.....mmmm.. tu estas bregat a la teva manera.
    Evidentment no mes que llum, pero preferisc mes les formes de Eva que les de LLum.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Donem oportunitats a la gent avanc de parlar. No es por dir res d una persona si no la conegeuem.

      Eliminar
  11. Un poc masclista el de 'pero preferisc mes les formes de Eva que les de LLum', no????

    ResponderEliminar
  12. I com es pot dir això si Eva Palomares no ha governat mai ni sabem les formes que té en politica?
    Menuda fantasmada de comentari!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I Enric no ha governat mai però se li coneix com du les finques que administra i ahí ens podem assabentar de cóm podría governar... i Jordi abans tampoc havía gobernat i no té cap d'experiencia en política como se li veu, i ara va i és Jornaler de la Política, algo que negava, ni Llum té experiencia en política, ve de serveis sanitaris qué tindrà que vore en política… però coneguem a les persones de les que parlem. O al menys, deuriem d'interessar-nos per conèixer-les abans de parlar... Qui coneix a Eva sap el que dic, i qui coneix a Llum i a Enric i ha tingut experiència en alguna de les finques que ha administrat. Són dades que poden servir molt bé per fer-nos una idea de cóm governarien… ahí ho deixe.

      Eliminar
    2. I jo menge la paella en forqueta, tampoc la menge en cullera com els de Tavernes.
      Per tant no sé menjar paella.
      Quins destarifos.

      Eliminar
    3. I jo que plante molt bé les tomaqueres en el meu jardi, això em servirà per a governar bé? Ja em diras que té que vore administrar una finca amb portar un ajuntament. Aleshores, Mario Enguix, que es un bon professional en el camp, seria el millor alcalde.

      Eliminar
    4. Jo sé nugar-me les sabates a soles. Puc ser alcalde?

      Eliminar
    5. Aixo si que hi han, molts fantasmes

      Eliminar
  13. El nostre benvolgut alcalde sí que té experiencia si. I talante! Molt de talant! Mostra clara és que a l'ultim plenari no va contestar cap pregunta en directe. CAP PREGUNTA VA CONTESTAR SENYOR! AIXÓ SI QUE ÉS TRANSPARENCIA TALANT I GANES DE FER

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si conegueres el que diu la llei sobre les respostes a les preguntes no diries les burrades que dius. No esta obligat a contestar en el mateix plenari i ho pot fer per escrit.
      Llig-te el ROF. Nomes cal que busques ROF en google.

      Eliminar
    2. Massa deures li has posat amb això de buscar i llegir el ROF.
      Es millor diu rucades que molestar-se en informar-se.

      Eliminar
  14. Si llum entra en Tavernes... L'ajuntament s'encendrà! Esperem que siga qualsevol menos Llum que es una persona despótica. Jo crec que Eva o Pilar Altur estarien molt be.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que mal vos sap, collons, que ha fet una gestió modelica en contractació: 0 contracte sense consignació, 0 sense eixir-se'n del presssupost, 0 sense deixar de publicitar quan ho marca la llei, 0 reparos o informes en contra d'Intervenció.

      Mai s'havia vist això en Tavernes. Passada legislatura: 1'6 milions de factures de servicis fets sense consignació, 0'5 milions en serveis de vigilancia privada sense consignacio, sense concurs i sense contractar.

      Si això es despotisme, jo m'apunte a que totes les legislatures hi haja una LLum en el consistori en obres i contractacions.

      Eliminar
  15. Ok, jo pensé el mateix

    ResponderEliminar