martes, 28 de abril de 2015

Info-UNITS : LA NOSTRA CANDIDATURA

      PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS LOCALS 2015

Vicen Cortés, candidata a l'alcaldía
Estimats veïns:

D-UxT som un grup de persones que pensem que la gestió del poble s’ha de dur d’altra manera. A més de què la nostra prioritat són els ciutadans, també cal aconseguir un consens entre tots el partits per a treballar en la mateixa direcció.

-Qui som?
Som un partit d’àmbit local i independent i el nostre camp d’actuació és la ciutat de Tavernes. Volem ser l’alternativa als de sempre i al de sempre, desterrant d’una volta la política que moltes vegades anteposa els interessos de partit als dels ciutadans i, sobretot, suprimir el clima de crispació permanent mantingut esta legislatura.

-Que pretenem?
Millorar en tots els aspectes la qualitat de vida dels nostres veïns mitjançant un projecte de present i de futur, creant una Tavernes més digna que l’actual i millor que la rebuda dels nostres antecessors.


COMPROMISOS EXIGIBLES I PENSATS PER A SER REALITZATS


Demòcrates-Units per Tavernes volem ser la teua veu a Tavernes i per això vos presentarem un programa electoral amb el que et trobes identificat i fruit de les consultes realitzades amb els responsables de diverses associacions locals.

Un programa en constant evolució I que naix de preocupar-nos per les carències que tenim com a poble.
Els que encapselem la candidatura

Pretenem impulsar el desenvolupament econonòmic de Tavernes, creant més i millors servicis. Portar a terme un creiximent, incidint en les polítiques socials, en la seguretat ciutadana des de tots els aspectes i amb total respecte al medi ambient.

Volem canviar que el teu ajuntament siga un mer gestor de qüestions administratives i volem que siga un verdader agent del dinamisme social i ecònomic del nostre municipi. Volem ser garants de les teues demandes.


                        
                 Candidatura:

1. VICENTA GERTRUDIS CORTÉS FÉLIX
2. ENRIQUE ESTRUCH FERRANDO
3. MARÍA CONCEPCIÓN GÓMEZ MARINER
4. BERNARDO BOSCÁ SABATER
5. MARÍA TERESA SALA ESCRIHUELA
6. JOSÉ JUAN VALERO BLASCO
7. MARIA LOURDES VALERO BLASCO
8. ROSA MARÍA IBAÑEZ MORENO
9. MARGARITA CASASÚS LUÍS
10. VICENTE SANSALONI GINER
11. FRANCISCO FONS MARTÍNEZ
12. GLADIS PÉREZ PRIETO
13. JUAN JOSÉ NAVARRO SALA
14. MARÍA VICENTA ALEMANY ROIG
15. ENCARNACIÓN BLASCO ENGUIX
16. VICENTE FELIS FÉLIX
17. CARMEN SALA BURGUET

5 comentarios:

  1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT28 de abril de 2015, 5:15

    NOTA : El programa electoral serà donat a coneixer en uns dies mitjançant un enllaç a una web per a millor consulta, programa que serà viu i al que es podrá afegir aquelles sugerències que ens pugau anar fent arrivar via telemàtica o en la seu electoral que inaugurarem la propera setmana en el centre del poble i des d'on vos atendrem personalment en uns horaris que farem saber .

    ResponderEliminar
  2. Es veu que Units volen fomentar la participació ciutadana.
    Anim i sort

    ResponderEliminar
  3. Enric, ara pensa que La Cotorra de la Vall vol donar-te publicitat "gratis". No serà que li interessa que li lleves vots al PP??? Politiqueig pur i dur.

    ResponderEliminar
  4. Igual dona que el gat siga blanc o negre mentres casse ratolins ....

    ResponderEliminar