miércoles, 8 de abril de 2015

Nota de premsa d'ACEPLAT sobre FESTA DIA DE PASCUA

L’Associació de Comerciants i Empresari de la Platja de Tavernes (Aceplat) ha volgut agrair la implicació de la Mancomunitat de la Valldigna sent la patrocinadora de la festa que es va viure la vesprada del Diumenge de Pasqua a la zona Sud de la Platja de Tavernes.

La festa, amb l’actuació de l’Orquesta Montecarlo, va ser tot un èxit pel que fa a la participació i a l’ambient que es va viure.

La Mancomunitat de la Valldigna va voler promoure esta activitat i des d’Aceplat pensem que cal consolidar-la per l’èxit que va suposar.

Milers de veïns i visitants de la platja pogueren gaudir d’un fantàstic dia. Els comerciants i hostalers treballaren de valent, agafant forces per a encarar l’estiu.

La platja es va omplir de vida i la festa va ser del gust de tots els públics. Fer-la de vesprada va ser un encert per arribar a tots en una vesprada que va transcórrer enmig d’un bon ambient positiu per a tots; comerços, visitants i residents.

Esperem que esta data es consolide al calendari d’activitats de la Mancomunitat de la Valldigna com a impuls turístic. Aceplat vol així agrair la implicació de la Mancomunitat i espera que el bon ambient viscut estiga present a Sant Vicent i també en anys futurs per celebrar la festa de la Pasqua.

Des d’Aceplat pensem que cal promocionar actes que arriben a tots els públics. La festa de diumenge va ser el cas i va resultar molt profitosa per als comerciants de la platja.


Aceplat. Associació de Comerciants i Empresari de la Platja de Tavernes .

5 comentarios:

  1. Va ser una festa de categoria

    ResponderEliminar
  2. Eixa nota l'ha escrita Enrique Estruch i es nota...

    ResponderEliminar
  3. Pos va a ser que no.

    ResponderEliminar
  4. Com hui ha dit Llácer en la presentacio d'Iboga i Conxa i alguns membres d'ACEPLAT estava davant, l'orquestra Mondragon sufragada per la Mancomunitat va actuar a la platja Tavernes gracies a la iniciativa i gestions de de l'alcalde Jordi Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja,ja,la Mondragon,diu,i qui cantava,Javier Gurruchaga?
      Es veu que somnia amb ell i confundeix Gurruchaga amb Gironés.

      Eliminar