jueves, 23 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, política i poc més

Resultado de imagen de prensa digitalPerquè de política i com es normal està huí plena la premsa, i així tant Levante com Las Provincias ens parlen de les cinq llistes que es presenten en Tavernes a estes locals, i a més este segon ens diu que Karina Vercher no ha presentat llista sobre haver-ho anunciat, i a més ens parla d'un robatori en una de camp en la partida del Bolomor. A més abdós ens parlen del nou hospital comarcal. 

A gos flac tot son puces podríem dir sobre el robatori, esperem siga algo puntual i s'aprese als delinqüents, i sobre tot i com diguem no es repetisca. 

Sobre l'hospital dir que encara està en ple foncionament encara té algunes mancançes, algunes anecdòtiques com per exemple la falta de papereres o cartons fent de tope en les portes, i altres que no ho son com es que no totes les habitacions tenen el sofà encara que els correspon,, el que repercutix en una discriminació entre paciemts i acompanyants. que en alguns cassos poden descansar cómodament i en altres en el silló-relax de sempre, prou dur per cert, donem fé, encara ens diuen que el sofà "tèla" també. Almenys els problemes d'apacament s'han solventat, esperem tot es solvente prompte. 

I sobre política dir que hem parlat i llàrc amb Karina i ens ha explicat el perquè, en tot cas ja ho explicarà ella si ho estima convenient, ací com sempre tindrà les portes-planes obertes. 

4 comentarios:

  1. Tots sabem perquè Karina no ha presentat llista. A Siberia, Kentucky, Australia i Tavernes ho sabem tots.

    Per cert Enrique Vinc de la presentació de la candidatura de Compromís i la Casa de la Cultura estava plena de gom a gom. Han hagut de posar una tele fora perquè es poguera seguir l'acte.
    Impresionant.

    ResponderEliminar
  2. Karina ens explicarà per què no ha presentat llista??? Que no ho saps Enrique??? Perquè ningú vol anar amb ella, ningú la recolza, i ningú vol estar al costat de la trànsfuga de Tavernes. Espere que t'haja dit això i no milongues que té ella al cap.

    ResponderEliminar
  3. L'acte de Compromis a rebentar! Baix ple, dalt ple, gent als laterals, gent ocupant tot el fons, gent sentada al hall seguint acte per una televisió! Brutal!

    ResponderEliminar
  4. Una llastima que Karina no es presente. Ha sigut la regidora mes coherent de la legislatura i la que ha posat a Jordi al puesto en cada pleno. Els del bloc deuen estar contents. Amb la por que li tenien!

    ResponderEliminar