jueves, 23 de abril de 2015

Editorial : VA DE TITOLARS I DELS FONS DELS ARTICLES

Resultado de imagen de titularesTavernes de la Valldigna invierte 50.000 euros en un taller de ocupación sobre turismo natural  7ymedio


No es diu rés de si està pendent d'aprovació pel Fons Social Europeu



L'Ajuntament de Tavernes destina 50.000 euros a un nou taller d'ocupació. La regidoria de Foment prepara el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes" que es vol siga una continuació i complement del taller que finalitza el pròxim juny. 
El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís ha explicat que el Taller d'Ocupació es configura com a programa mixt d'ocupació i formació i estarà cofinançat pel Fons Social Europeu si s'aprova la sol·licitud vallera. "L'objectiu és millorar l'ocupació de les persones sense treball incloses en un conjunt de col·lectius específics per mitjà de la realització d'obres o servicis d'interés general". 

L'Ajuntament de Tavernes destina 50.000 euros a un nou taller d'ocupació. web municipal

La Regidoria de Foment prepara el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes" com a continuació i complement del taller que acaba el pròxim juny.
 El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha explicat que el taller d'ocupació es configura com un programa mixt d'ocupació i formació cofinançat pel Fons Social Europeu, si s'aprova la sol·licitud vallera. Es podran contractar un total de 24 persones entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins, amb un cost total de 275.280 euros, dels quals l'Ajuntament aportarà 50.000 euros. El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional.


L'Ajuntament de Tavernes destina 50.000 

euros a un nou taller d'ocupació 

La Veu de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

TALLERS.- El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha explicat que el taller d'ocupació es configura com un programa mixt d'ocupació i formació cofinançat pel Fons Social Europeu, si s'aprova la sol·licitud vallera. Es podran contractar un total de 24 persones entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins, amb un cost total de 275.280 euros, dels quals l'Ajuntament aportarà 50.000 euros. El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional

24 nous llocs de treball es crearan mitjansant un nou taller ocupacional, llegim en Levante

I afegím que poc més podiem dir perquè l'edició digital no deixava llegir més,i que ens alegravem de que es crearen llocs de treball encara foren temporals i més si eren formatius al mateix temps.

Despres un comentarista ens matitzava lo de que estava pendent d'aprovació. i afirmavem  "El Levante i com sabeu no deixa llegir poc més que els titolars. Hem buscat el que dius i es així, si ho aprova el SEVEF, el qual es pot llegir inclús però "en lletra molt menuda" en el bloc afí al govern" (lo del SEVEF evidentment ha segfut un error nostre) .


I a partir d'ahí contestació d'un comentariste acussant-nos de més menys tindre-li manía a cert blog : Nosaltres no volem entrar en  polémiques, sols afegir que si sols lliges el titolar, com ferem nosaltres, en el Levante, o els titolars dels blogs i la web no des dona a entendre el que s'entén si lliges tot l'article i sobre tot la puntualització de que està pendent d'aprovació pel Fons Social Europeu, el que no es deduix si no tot el contrari d'eixos titolars. d'ells s'enten que el tema està fet, pensem que això es més que evident. 

I a partir d'ahí que cadascú llisga, compare i deduïsca,  hi ha qui acussa de campanya electoral, nosaltres ni acussem ni deixem d'acussar, ahí ho teniu i cadascú que pense el que vullga.

Una cosa està clara : Els titolars no mentixen perquè l'ajuntament si té ja destinada eixa xifra a eixe menestrer. Ara bé, falta que l'altra part aporte la seua per a que aquell es faça realitat. 

Sols dessitjar per a acabar que lo important es que el titolar es complisca i pugam aportar els 50.000 euros previstos perquè s'aprove per part del dit Fons la resta, es cree ocupació encara siga temporal i es forme als seleccionats amb el qual tindran més portes obertes.

21 comentarios:

  1. Es veu clarament l'intencionalitat del titolar de Cotorra i web que si el lliges i no lliges despres l'article dona a entendre el que no es. I La Veu es llimita a copiar la nota de la web mentres 7ymedio ja ho acaba de rematar si com dius despres dins no diu lo del Fondo Social Europeu i Levante pel titolar més si cap .

    ResponderEliminar
  2. Seguixc, ara be, es veritat que dit titolar mentir no mentix. Però està fet amb intencionalitat clara.

    ResponderEliminar
  3. Son informaciones de copiar y pegar de la nota del gobierno. Esta noticia es sólo un enunciado. El taller de la Generalitat acaba en junio, si el anunciado por el ayuntamiento estaría ya claro deberían estar seleccionando ya a los participantes y no lo están haciendo. Es una proclama electoral de Compromis, igual que si ahora anunciara que acercará la estación de Renfe a Borderia

    ResponderEliminar
  4. Vosté diu:

    Nosaltres no volem entrar en polémiques, sols afegir que si sols lliges el titolar, com ferem nosaltres, en el Levante, o els titolars dels blogs i la web no des dona a entendre el que s'entén si lliges tot l'article

    - Vosté escriu i opina de noticies d'altres llocs només llegint els titulars? Molt fort
    - Voste reconeix que havia llegit altres blogs ( diu: o els titolars dels blogs i la web ) i només parla despres que si un blog en concret ho ha escrit en lletra menuda, cosa que no es veritat: Tots els blogs han dit el mateix. Molt fort.
    - Justificatio non petita acusatio manifesta. Pues això. I damunt com editorial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament sols llegirem el titolar del Levante perquè l'edició digital no deixa llegir més si no pagues i sobre ells opinem. Els altres blogs els llegirem quant un comentarista ens digué la matització de que estava pendent d.aprovació pel FSE.
      I efectivament tots els blogs han dit el mateix saps perquè? Perquè han rebut la noticia de la mateixa font que es l.ajuntament i el seu gabinet de premsa.

      Eliminar
    2. L'ajuntament ja va vora un any que no te gabinet de premsa.

      Eliminar
    3. Algú farà les notes de prensa i les noticies de la web no institucionals, no ? Doncs eixe/os.

      Eliminar
  5. Que malos i roïns son els de la Cotorra, collons! Són el dimoni emplomat.

    ResponderEliminar
  6. Cuanta caguera per una proposta que no se sap si ixirà. I quina manera de ferli propaganda a la cotorra eixa.

    ResponderEliminar
  7. El tema està ben clar. Tots volen dir el mateix i donar a coneixer una realitat que ès que la que ès però mentre una web es gratuita altra es de pago per a suscriptors. La conclusió es que hi ha que pagar per estar informat o sino de que viuen els periodistes? Ho voleu tot gratis i això no pot ser. I el taller d'ocupació estarà en el poble o en la platja que siga. Serà la de Tavernes o la d'altra població pero serà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I això volem, que siga, que ho siga a Tavernes i que no siga l.últim, això es lo important fora de titolars i fons.

      Eliminar
  8. Algo tiene el agua cuando se la bendice.
    Que té la Cotorra? Informació, informació i informació. I mai haveu dit que siga mentira el que informa.
    I això és el que vos fot. El temps de dominar la premsa i la tv a la vostra voluntat i falsetats s'ha acabat.

    ResponderEliminar
  9. A vostés no anava, Sres. Administradors, sino al partits que han dominat sempre el percal de la radio i TV.
    Als amics de TVE, TVV, Mundo, País, Levante, Provincias, SER, COPE, o siga els del PP i PSOE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així ho enteníem però millor que quede clar, no ? Gràcies per l'aclariment.

      Eliminar
    2. Falta dir Intereconomia, 13TV i EsRadio

      Eliminar
  10. O TV3, la sexta, cuatro, el País...

    ResponderEliminar
  11. Se sobreentiende creo yo.

    ResponderEliminar
  12. La Cotorra es información igual de veraz que la que se da en Intereconomía..Manipulación pura y dura, no disfracen la opinión de información porque sean del gobierno señores del Bloc

    ResponderEliminar