jueves, 2 de abril de 2015

Editoral : QUANT VE PASCUA

Tots solem anar amb "quadrilles " d'amics a dinar, berenar sopar, botar a corda, a l'encontre ... 

Resultado de imagen de bones pasquesI ens ha vingut al cap la pregunta de si també estes pascues vorem als nostres candidats en "quadrilla" com tal colla de bons amics mentjant-se la mona tots junts, botant a corda també en grupet, trecant-se els ous durs uns a altres en el front al crit de "ací en pica ací en cou"... o si inclús vorem a Jordi trencant-li un ou a Manolo o a Borràs ... això milor deixem-ho no siga cosa que vist com està el panorama l'ou siga de més cap avall (ànimus caxondandis jejejeje ). 

I ens preguntem si fins i tot aniran vestits tots igualets com quant fan les quadrilles de més jovenets.

I en les processons, desfilaran tots juntets incluits no o poc creients ? .

I es que xarrant xarrant en confesava fa uns dies un candidat que queden per a anar tots juntets als actes diversos i així donar a coneixer als candidats nous, algo que ja intuíem. 

Doncs, be arriven les festes pascueres i nosaltres que com sabeu som devots de tota festa siga religiosa o pagana, huí tanquem este blog en quant a les editorials i fins dimarts, pel que sols repassarem la premsa quant pugam i la comentarem si es que es d'interés comentar algo, actualitzarem comentaris però no se'n passeu que no tenim massa ganes d'estar tot el dia actualitzant, i en tot cas anirem penjant i tal volta comentant imatges del que vegam i gaudim, tenim previst anar a la verbena i a la fira en la platja. 

Així que que passeu unes bones pascues, mengeu però amb moderació, ciudadet amb la carretera que el dimarts vos volem a tots ací, i sobre tot gaudiu de la familia, dels amics i del bon temps que s'anuncia . BONES PASCUES AMICS DEL QUADERN !!!    

4 comentarios:

  1. No veig jo a Jordi compartitn la mona amb Borrás ni amb Vidal i la corda en tot cas al coll. Ara bé, Manolo i Víctor ja deuen d'estar repartint-se el sarvaxo, spbre tot la part del ou : A vore si el Kinder els que es porta es una mala sorpresa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'únic pacte que està clar que es farà és el de Compromís amb a Esquerra Unida d'Eduardo

      Eliminar
  2. Pues yo el de Manolo i Víctor també el veig prou clar si ve el cas

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abans tornen Jordi i Victor,els dos saben que amb el PP no poden associar-se i,entre ells,si cal i convé poden oblidar-se del passat,total ja han estat tres anys junts i calladets,que més dona tornar a cobrir-se les esquenes per interesos partidistes.

      Eliminar