miércoles, 8 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalEn Las Provincias trobem que el tren ha arrollat un vehicle buit que estava en la via abandonat, i al qual propietari a detés la policia, i en Levante llegim que els espectacles familars ompliran la programció cultural de Tavernes, que Tavernes organitza un torneig de badminton per a incentivar la seua pràctica, i que es millora la megafonía del camp de fútbol, algo que era una demanda veinal. I també llegim dos temes que ens afecten a nivell comarcal, com son els fons de Diputació destinats a la nostra comarca per a millorar el mobiliari urbà, i que l'atur ha baixat epl contraqxtes de setmaqna sanata. 

Bones noticies les comarcals, esperem que lo del atur marque una tendència de descens estable, sobre les ajudes per al mobilari falta fan i a més deixaran lliures diners que es destinaríen en altre cas a açò al govern per a altres menesters, també molt bé la millora en megafonía i més si aten a una demanda dels veins, lo del badminton ens xoca perquè es un esport amb poca arrèl espanyola, però sempe es bo fer esport del que siga i que tot no siga fútbol i poc més, els espectacles familiars també molt bé perquè de no familiars ja en tenim en tots llocs i a grapats, i el tema del vehicle arrolat un cas extrany pel que hem llegit.

2 comentarios:

  1. Bones noticies comarcals que no locals perque a Tavernes ha pujat l'atur.
    En Badminton tenim una campeona del mon espanyola i hi ha que aprofitar el tiró.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Desconeixíem la mala dada local en quant a lo del atur, i també lo de la campeona, gràcies per l.informació i enhorabona esta.

      Eliminar