jueves, 9 de abril de 2015

Nota de premsa del PP SOBRE COL.LECTOR PLATJA

LA GESTIÓ DE COMPROMÍS A TAVERNES FA QUE EL COL·LECTOR DE LA PLATJA NO ESTIGA OPERATIU DURANT 8 ANYS.

La primera fase del col·lector feta pel PP en la passada legislatura es va fer en un any i sense cap cost pels veïns

El Partit Popular de Tavernes va votar a favor de l’aprovació del projecte de la segona fase del col·lector de la platja en el ple per tal de no posar entrebanc a esta inversió, però lamenta la nefasta gestió del govern de Jordi Juan a l’hora de fer possible que es faça esta obra.

El gran col·lector de la Platja de Tavernes estava dividit en dos fases. La primera d’elles la va executar el Partit Popular en la passada legislatura i va afectar a la zona de l’Avinguda de la Marina. Es va urbanitzar tot el parc, però es va fer tot el col·lector de la zona, deixant-ho tot preparat perquè es poguera connectar amb la segona fase.

Esta actuació feta pel Partit Popular va ser de vora tres milions d’euros que es pagaren amb una subvenció, sense que li costara diners a la ciutat i es van dur a terme en un any d’execució.

Per a la segona fase es deixaren 700.000 euros d’un préstec per poder-los destinar a una part de la segona fase del col·lector que té un pressupost de 2’9 milions d’euros.

En tota esta legislatura el govern de Jordi Juan no ha fet res més que demanar uns permisos a les administracions. En febrer arribaren els permisos i ara, amb presses, es quan s’anuncia que la segona fase començarà després de l’estiu.

Mentre arribaven els permisos, el govern de Compromís ha estat immòbil, quiet, sense fer res. No ha avançat res i ara acaba la legislatura sense cap col·lector fet. El projecte presentat es farà en tres fases i això voldrà dir que fins d’ací quatre anys no estarà operatiu el col·lector de la mar. Si comparem la gestió del PP i la de Compromís no hi ha color. Amb el PP la primera fase del col·lector es va fer en un any i subvencionada, mentre que la segona fase gestionada per Compromís ha estat quatre anys de legislatura immòbil, es farà en tres anualitats, no estarà finalitzada dins d’ací quatre anys i li costarà a la ciutat quasi 3 milions d’euros. Eixa és la diferència entre el PP i Compromís. L’eficàcia front a la quietud” comenta el candidat del PP a l’alcaldia, Manolo Vidal.

La segona fase consisteix a connectar l’Avinguda de la Marina fins el Canal, afectant a la zona del carrer Blasco Ibáñez.

El projecte presentat es fa en tres anualitats que són el 2015, 2016 i 2017. Es farà un sector en els mesos de fora de l’estiu, es pararan les obres i es reprendran any rere any segons passen els mesos estiuencs.

Això implicarà que les obres s’allarguen, que no es desaigüen les aigües fins d’ací quatre anys i que els residents de la platja tinguen molèsties per obres durant tres anys seguits. A més, en Nadal, Falles o Setmana Santa les obres estaran en marxa.

En esta legislatura el govern de Jordi Juan no s’ha preocupat de revisar el projecte del col·lector. I ara amb les presses ja no dóna temps de canviar les deficiències d’este projecte.

Un projecte amb presses i deficiències

Es farà la urbanització del carrer Blasco Ibáñez i sols s’il·luminarà una part del carrer, hi haurà barreres arquitectòniques i no s’han estudiat altres opcions com la de tirar el col·lector per la zona no urbanitzada de la platja. Eixa opció, descartada pel govern de Compromís, estalviava un 55% en costar 1’8 milions front els 2’9 que es plantegen. A més, esta opció evitava molèsties per obres als veïns de la platja.

Amb la gestió de Compromís, la segona fase del col·lector haurà tardat huit anys en estar acabada i serà pagada pels veïns de la Vall. Amb la gestió del PP en la passada legislatura les obres de la primera fase estigueren acabades en un any i no va costar res als veïns.

22 comentarios:

  1. Compromis soles arregla els vostres empastres. En aixo ja teu prou faena. La vostra gestio en piscines, parkings, vivendes vergeret, colectors (mal presupostats i mal construit) i carril bici SI que es nefasta!

    ResponderEliminar
  2. La verdadera història del col·lector sempre l'amaga el PP. No li interessa que es parle massa i vol fugir de la seua responsabilitat, després d'anys sense haver fet res per l'execució.
    El Pla Director de l’aigua potable de Tavernes de l'any 2006 contemplava construir el col·lector de la platja i evitar inundacions per fortes pluges. L’any 2006 el PP concedia a Aquagest la gestió de l’aigua potable, però entres les obres a fer no li va exigir l’execució urgent del col·lector de la platja. ¿Perquè el PP no va incloure eixa obra urgent i necessària entre les obres de millora a executar per la concessionària? ¿Perquè eixe oblit del PP? ¿Tenia una previsió diferent per adjudicar-lo? A qui volia adjudicar-lo? No ho ha dit mai però les obres, preferencials i urgents per les inundacions, no les van iniciar mai.
    L'2007 i 2008, i davant el romanent negatiu de 3’4 milions en el 2007 i 4’5 milions en el 2008 el govern de Manolo Vidal va redactar un Pla d’Ajust de millora de la situació econòmica. Mai no va complir el pla i no va complir la previsió de fer un préstec de 6 milions d’euros per executar el col·lector de la platja.
    I mentre els anys passaven amb alguna inundació de la platja, el PP mirava a un altre costat i el col·lector seguia sense fer. L’any 2009 i 2010 arriben els “Plans Zapatero" i el Plan Confiança o de Camps. Tavernes arreplega 8’7 milions dels dos plans. Era bon moment per fer el col·lector sense gastar diners de l'Ajuntament, per el PP s'oblida del col·lector i es dedica a fer obres electoralistes i no li dedica un euro.
    I úlima hora, i no per fer el col·lector sino per posar bonica l'Avinguda es gasta 1’7 milions en la bonicaria i com no tenia mes remei, enterra un col.lector amb la meitat del diàmetre del projecte inicial. Només interessava la bonicaria de l'avinguda i acabar la part de damunt, la que es veu. No van fer el col·lector com calia, sino que enterraren una tuberia com si fora de reg que no aprofita per a res ni porta l'aigua a cap lloc.
    Un problema d'anys i anys, amb inundacions de molt abans del 2006 (el PP tenia l'alcaldia amb majoria absoluta des del 1999) i el contempla urgent en el Pla Director del 2006 i no fan res. Urgent i no fan res del 2006 al 2011.
    Sort que el govern de Compromís, ha impulsat i posat d'acord tres administracions i ara s'ha aprovat un projecte de solució definitiva a les inundacions de la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que llarg, jo acabe abans. El PP va fer el col.lector en un any i amb subvenció. Compromis en 4 anys no l'ha fet i ara haurem d'esperar 4 anys més i li costarà 3 milions d'euros al poble

      Eliminar
    2. El PP no va fer cap col·lector. A vore si parlem amb propietat i diguem les coses amb el seu nom. Va enterrar un tub de formigo la mitat de diametre del previst en el col·lector que no aprofita per a res. I la prova la tens que l'Avinguda ha continuat amb aigua.
      El PP no va tocar res d'obrir carrers. Es va fer enmig del passeig. No va interrompre la circul.lació per a res. Ara s'ha d'interrompre.
      El PP va fer una empastra. Ara s'ha de solucionar i tallar carrers i fer allò que ells en 16 anys de govern no van fer.
      I si els 2 milions del canon de l'aigua que es va dedicar Manolo Vidal a pagar despesa corrent l'haguera destina a inversions en el col.lector ara estaria acabat.

      Eliminar
    3. Jajajajajajaj mira al peperot que bo!!! Aixi aixi!! Resumint i manipulant és com feu politica!! Amagant coses i faltant a la veritat, amb mitges veritats que són sempre una MENTIRA completa!! Aci teniu un exemple de com és el PP de manipulador. Desvergonyits!! No voleu que se sàpiga com heu destrossat i arruïnat el poble.
      Ara resumisc jo: des de 2006 Manolo tenia que fer el col·lector que valia 6 milions, no ho fa i cada dia s'endeutava més tot i que li entraven diners no com ara, al final es gasta 1 milió (sabent que en val 6) en fer la part de dalt, i del col·lector i desaigües res de res, només lo bonic. Conclusió una emapastrà més de Manolo i el PP perquè no desaigua.

      Eliminar
  3. Lo mes fort de tot es que Manolo va reconeixer en el ple que quan era alcalde tenia els estudis dels costos segons els arquitectes, valorat en 6 milions eixe col.lector, i aixi i tot ell nomes va dedicar un prestec de 700.000 euros quan encara no havia comencat l'obra de reforma de l'avinguda de la platja.
    Tot això nomes demostra que no tenia cap interes en fer el col.lector, perquè si realment volia fer-lo no es compren dedicar eixos diners quan sabia que valia 6 milions.
    Tota la nota de premsa es una retafila de mentires. Eixe col.lector, com li va dir l'alcalde, estava per a fer-se urgent per Hidraqua en del 2006 i ell en el 2011 no havia avançat res.

    Ara si que va saber emportar-se els dos milions del canon de l'aigua i furtar-lo a les corporacions fins el 2016, gastar-se 1'5 milions en palmeretes i plantetes que no aprofiten per a res, o 200.000 euros amb un carril bici, o altres 200.000 euros amb unes pistes en el sector 12, enfront de la residencia, sense llum, sense aigua, sense dutxes ni vestidors aixó si que ho va saber fer. Per al col:lector ni un euro.

    ResponderEliminar
  4. T'has enganyat pitjant la tecla: el canon de l'aigua potable Manolo Vidal el va furtar a les corporacions pròximes fins el 2026, no fins el 2016.
    Manolo Vidal va cobrar 2.2 milions d'euros avançats que els haguera pogut dedicar al col·lector. ¿No creus?

    ResponderEliminar
  5. Uns per altres platja inundà quan plouen quatre gotes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uns per altres no. Per culpa dels empastres i de la poca seriositat del PP. No ho oblides. Si la platja s'inunda és ÚNICAMENT per culpa del PP i de Manolo Vidal. I ara Compromis a solucionar-ho tot i en van ja...

      Eliminar
  6. El problema com sempre es que el Bloc no fa ni deixa fer
    Esta legislatura pasara a la historia com la pitjor de la democracia
    No sa fet res
    I ara venen digent si son verdes o madures !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el poble hi ha bones optiques. Acosta't i que el revisen la vista.

      Eliminar
    2. Teniu la cara molt dura. En esta legislatura s'han fet moltes coses, no grans gastos i boatos perquè la situació com la deixàreu no dóna per a més. Esta legislatura passarà a la història per haver llevat deute de la ruïnosa gestió del PP i Manolo Vidal i per ser la legislatura més honrada, més trasparent i participativa dels últims 20 anys.

      Eliminar
  7. El pp q ha echo???
    Pq el Lepanto fueron retirados todos los coches para es faltar y se tiro grava ahora es cuando esta arreglado,la playa se hizo sin desagües al igual q la zona de los arqueros y sin contar los millones q a dejado a deber al pueblo,ese es el pp q no queremos ,el q hace lo q le da la gana sin decir nada a nadie ni da cuentas a nadie ni explicaciones, ahora lo único q quiere es impedir q Jordi Juan haga lo q toca d eso estáis viviendo ahora pp y PSOE no a pintar los pasos d peatones y después a criticar con fantasmas q no existen.

    ResponderEliminar
  8. Bueno hem de reconeixer que Jordi si que mira pels seus amics!! El poble brutissim, tot per fer i ara la culpa dels altres. Que no ha fet res senyor Jordi Juan. RES.Eixa es la realitat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es la mentira que aneu propagant.
      El poble està com sempre ha estat, ni més net ni mes brut. Ara cada dia es veu mes clara la tàctica del PP: dir als seus que embruten per poder criticar.
      Eixa si que es la realitat

      Eliminar
  9. A vore, quina solució dóna el PP a les obres per no molestar? Totes les obres enmig del carer molesten i mes si son com esta, que no es reparar una vorera o un clot enmig.
    Que proposeu: Fer-les per la nit? ¿llevar Pasqua i Falles del calendari el pròxim any?

    Jo pense que ells millor proposarien: no fer el col·lector. Se'ls veia una desgana en aprovar-lo i una malicia en vore que ells en 16 anys no han fet res, i en el 2006 ells van aprovar un Pla Director i adjudicar la concessió a Aquagest que havia de fer eixe col·lector i ells no el van demanar mai.

    ResponderEliminar
  10. Un projecte amb presses i deficiències.
    Es farà la urbanització del carrer Blasco Ibáñez i sols s’il·luminarà una part del carrer, hi haurà barreres arquitectòniques [...]

    Depriment, o millor dit... il·legal... vore que projectes redactats hui en dia, encara tinguen barreres arquitectòniques. Esperem que es modifique el projecte on siga necessari i les obres es supervisen per tal que siguen correctament rematades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això ho diràs tu. ¿Eres arquitecte? Identificat i ho creurem que es aixi i parles amb coneixement. Mentres tant no m'ho creguem.
      I que parle de barreres arquitèctoniques el partit que no en va eliminar cap i totes les que hi ha al poble són de la seua època.
      Ara si ens tirem uns anys mes arrere, en l'època del PSOE també esta tot ple. Igual encara estan estudiant com eliminar-les.

      Eliminar
    2. Entre els 17 regidors i regidores al ple, hi ha dos arquitectes que dic jo que hauran vist el projecte. Si es denuncien mancances d'accessibilitat publicament al plenari, per part de tots els partits que no estan al govern, dic jo que serà perquealguna cosa hauran vist que no complix la normativa d'accessibilitat, no??

      Eliminar
    3. Dos arquitectes? Qui? Treballen d'arquitectes? Com El gran Wayoming treballa de metge.
      Tu no vas estar en el pleno: Una no va dir res, i l'altra va dir que se sumava a lo que dien els altres (no havia vist rest) i que podien fer un estudi de detall. Per a demanar un estudi de detall per simular com quedara al fina no cal ser arquitecte. Això ho sap qualsevol.

      Eliminar
  11. Pense que el Partit Popular deu de despedir a la persona que fa ultimament les notes de prensa.

    Cadascuna es mes desafortunada que l'anterior

    ResponderEliminar
  12. No passa res. És de domini públic que entre notes de premsa i algun articulet en la premsa la gent va guanyat-se la vida.

    ResponderEliminar