domingo, 5 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

Resultado de imagen de iboga summer festival 2014Si ens "queixavem" de falta de notices estos dos passats dies, huí per contra este periòdic (l'altre seguix en letargament ) ens porta fins set noticies que ens afecten als vallers.

Així, tres d'esport com son el 75 aniversari de la UD Tavernes, els 25 de fútbol escolar i una entrevista a un valler entrenador de fútbol, acompanyen a dos sobre l'hospital Sant Francesc de Borja  i els problemes que està acarrejant el seu trasllatl, i un altra que tractarem amb més deteniment com es la celebració d'un important festival en la platja este estiu Iboga Summer Festival. 

Comentar que esperem lo del hospital es solvente en el més breu temps possible, enhorabona a la nostra Unió Deportiva Tavernes, enhorabona per lo del esport escolar, i felicitar al entrenador.

I hem deixt a part per a comentar lo del Festival, perquè des de que ens assabentarem ahir hem estat indagant sobre ell i ens arriven bons "flaires" per tots costats , tant pel tipus de música i gent que arrastra, com pels beneficis que poden deixar uns sis mil vissitants : Enhorabona al regidor Llàcer, esperem que tot siguen parabens i que es consolide en la nostra platja tal i com el festivern ho ha fet en el poble. 

Sols un però, que es que no son les dades que els d'Aceplat voldríem, preferiríem Setembre, però entenem que els festivals son quant son i a estos nivells d'event no els pots ficar eixos peròs, que vinguen quant siga però que vinguen i si pot ser ja en portarem altres més en eixes dades que preferiríem.


I mentres tant i per anar fent boqueta, esta vesprada : 




A més del mercadet 



                                      
                   ESTES PASCUES VINE A GAUDIR DE LA NOSTRA PLATJA !!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario