martes, 21 de abril de 2015

INTERESSANT ACTE DEMÀ DIMECRES

L’Associació de Veïns “La Valldigna” i “Valldigna Accessible” es complauen en convidar-los a la jornada de presentació de “La ciutat que volem” de cara als futurs representants del nostre poble.

La jornada será demà dimecres, 22 d’abril de 2015, a les 19:00h a la Casa de la Cultura (Passeig Lepanto, s/nº, Tavernes de la Valldigna).


5 comentarios:

  1. Esta vegada no anirà cap polític del govern ni cap ponent familiar com al dia de la dona? Amb un acte on les dos associacions veinals més importants i activistes del poble van a discutir sobre el que cal fer amb el poble,deuria haver-hi bona representació política,ja que són els que ejecuten o no les coses. Aniran tots eixos que al míting del sótano de la casa de la cultura li digueren tantes bonicaires a un representant dels minusvàlids?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En els actes del dia de la dona els ponents, siguen qui siguen i des de sempre, els hem convidats a través de la junta de l'associació. I els hem buscat sobre el tema que en l'associació hem cregut convenient.

      Ha sigut aixina este any i ha sigut sempre igual. Sobre el ponent familiar que parles, no és la primera vegada que ens ofereix una xerrada, una volta sobre el castell i una altra sobre el monestir, i enguany sobre el patrimoni immaterial. I hem quedat contents i satisfets. Sap de que va.

      Eliminar
    2. Pues no han pogut tindre més trellat que posar a l'hora aquest event junt amb la reunió de la Trobada Jove,on hi havien quasi 30 associacions del poble. Ho haveren pogut organitzar 1 hora abans o després i no moure's els assitents de lloc. Fet apostes no ix tan mal,a no ser que algun dels dos convocants vullguera que l'altre event no tingués cap assistència ni repercussió.

      Eliminar
  2. Palrant amb gent que està organitzant la jornada de demà, m'han comentat que estan convidats tots els partits politics, a més de les entitats i associacions de Tavernes, per tant s'espera una bona representació dels grups polítics que es presenten a les eleccions del 24/maig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a vore els que van i que responen a les demandes de la ciutadania. I sobretot, a vore després que compleixen i fan del que diguen i prometen.

      Eliminar