miércoles, 1 de abril de 2015

Info-UNITS, LA NOSTRA CANDIATA EN TELE 7 SAFOR

Resultado de imagen de tele 7 safor
En estos moments, les 20:00 hores del dimecres, s'està emitint en Tele Safor l'entrevista amb ella i amb Jesús Ángel García de Podemos.

I també la podeu vore en el següent enllaç :


http://www.tele7safor.com/index.php/programas/telesafor-com

16 comentarios:

  1. Enhorabona a Vicen i a tot l'equip de Units. M'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al tema dels bous al carrer els ha recolzat sempre que hi haja control exastiu contra el maltracte,però no ha quedat clar si els subvencionaria municipalment com ara o no.

      Eliminar
    2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT2 de abril de 2015, 8:26

      Aclarir com a Secretari Genera que ella va dir i ho deixà clar que a ella li agradaven. Es un tema que anirà en el programa electoral però encara s.ha de debatre una vegada escoltada la ciudadanía perquè tots no pensem el mateix i es farà el que la majoría de ciudatans vullguen. El que està clar es que hui per hui i vist el vist en festes del poble, eixa festa compta amb un recolzament superior al seu rebuig i això es tindrà que tindre en compter.

      Eliminar
  2. Jesús molt filosòfic i sense concretar rés, tot a consultar, ens passarem el dia anant a votar. A Vicen li falta rodatge però es normal i denota per això naturalitat i planesa, a mi m.ha agradat el que es vaja mostrat neutral en esta guerra i el que ha dit que els plenaris son un circ perquè es així.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jesús no representa al vot de Podemos de Tavernes,per molt que haja estat a Vistalegre,el cercle de Tavernes no té persones representatives perque els perfils són tan baixets que no s'ha atrevit a a costar-se ningú amb un mínim de carisma i preparació del poble. Però bé,queden 4 anys per a que es presenten a les municiapals, i això és molt de temps.
      La idea de Podemos és molt bona,però la possible llista,hui per hui molt molt fluixa,d'ahí que no es presenten amb marca blanca com a altres pobles.

      Eliminar
    2. I d'Eduardo,qué?
      No ha volgut jugar en segona divissió? Per resultats,era el que li tocava,si vol ajuntar-se amb els que manaran al poble,que vaja fent créixer al partit,dista molt del que va ser amb ell,feina té,com per anar deixant passar ocasions com estes entrevistes.

      Eliminar
  3. Jesús m'ha agradat però com no es presenta no s'ha mullat, tot propostes nacionals. Vicen falta de rodatge mediàtic però al menys tot han sigut propostes per a Tavernes. A veure quan presenten programa si m'acaben de convencer. M'agrada la decisió de no fer pactes de govern i sí de qualsevol proposta que consideren beneficiosa per a Tavernes vinga de qui vinga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT2 de abril de 2015, 8:22

      Aclarar com a Secretari General del partit que es referia a pactes previs a la investidura com es va fer fa quatre anys. La nostra postura es que governe el més votat pel que en dita investidura ens votarem a nosaltres i una vegada elegit Alcalde el més votat en les urnes, bé perquè vaja obtés majoría absoluta, bé perquè ningú en eixe pleno la obtinga amb pactes amb altres que com dic no serem nosaltres, es podrà parlar amb qualsevol siga de estabilitat dins o fora del govern en base a un programa concret, mai apoiar a un o a altre per ser de dretes, d'esquerres o del mig.

      Eliminar
  4. Al comentari eliminat : No cal per menyspreci a la persona, qualifica les seues paraules però el comentari que afiges no cap.

    ResponderEliminar
  5. Després de escoltar a Vicenta crec que Units traurà 2 o 3 regidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sinzerament pense que masssssssa optimistes,... el 25/maig ho sabrem. Vicen pense que li falta rodatge politic, i convertir les xulles en notes, que queda fatal.

      Eliminar
    2. 42 regidors.
      No cap.

      Eliminar
  6. Jo que voleu que us diga. Tots dos han estat molt fluixos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues aixína i tot millor que els comunistes,que com delata el seu despreci o por al debat deuen estar a la mateixa altura o pitjor. Molt mal deu estar el partit quan no pot acudir el candidat a alcalde i no envien a ningú més de la llista. El partit no pinta res sense Eduardo?

      Eliminar
  7. Vicen ha pronunciat un debat transparent, clar i amb facilitat per entendre el que el poble vol transmetre, com a ciutada de tavernes crec que es necessari pendre mesures eficients que garantixquen el nostre benestar i be, com ha dit ella una de les grans fonts d,ingresos hui en día es clarament el turisme, i es necessari que. donen mes accesibilitat per anar de la renfe a la platja o al mateix poble, ja que el que s,ha fet per ara tot ha sigut un joc de críos per a veure qui s,enduia mes vots, perque no em direu que queda bonic i atractiu un troç de ferro rovellat al llarg de tota la avinguda, aixi com la gran dificultat per a anar d,un lloc a un altre estaguent tot tan próxim. Per aixo crec que vicen ha dit les coses tal conforme son i que el circ aquest ha d,acabarse ja, per ultim dir que la explicació referent al tema de bous al carrer m,ha agradat molt ja que a petició popular formen una part de la tradició del poble on no es dona cap maltractament als animals fent d,aço una festa pública i no com abans que SI que es feien tecniques poc agradables per als bous, tancantlos en un espai super reduit i privat, on inclus es jugava en foc amb aquests. Be, crec que vicen ha estat genial i que comptará amb molts vots de tota la gent que esta farta de pagar i pagar per a no veure resultats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues igual de coent que el ferro rovellat ha quedat l'apanyo de Tecniverd. Trossos sí,trossos no,un tapís blau ridícul, i tota la banda dreta del passeig igual que estava:desèrtica. Per molt de degoteig que hagen posat,molts 38.000€ per a tan poca cosa. Podrien canviar d'empresa a vore si es llueixen millor,ja que poden donar-ho a dit.

      Eliminar