domingo, 5 de abril de 2015

El Quadern informa/denuncia, DOS CARES D'UNA MATEIXA MONEDA

Una, la cara bona, el mogolló de gent que pululava per tota la platja i sobre tot per la zona sud, on la marejada de gent  ha omplit de gom a gom el carrer de Pa Dur i el que arranca des d'este cap al Mediterràneo/Acuarium, fins el punt de que sobre no e tar tallat al principi el accés a este carrer la pressència humana l'ha tallat de fet.

Una orquestra magnífica i tot un acert el haver-la llogat, així com també el grup local de rock No Name, que han actuat en un Acuarium a rebentar que pel matí i migdía ja havía omplit de gom a gom el local en sí i els voltants amb una xaranga : Enhorabona als propietaris del negoci pel seu bon fer.

I la fira amb bon ambient esta vesprada, un acert donar un altra alternativa diferent.  

I la cara mala es eixe fet de no haver previst tallar els voltants de Pa Dur i Acuarium a l'altura de la plaça on està per a entendren's Cañas y Barro, amb el que el cacau que s'ha armat a partir de l'hora en que ha començat l'orquetra entre els que volíen entrar o eixir dels dos pàrquings de la zona, amb els que volíen pegar la volta a la plaça i tornar cap al centre de la platja, i aquells que s'atrevíen a seguir cap a Pa Dur ha segut tal que davant la manca de policia local hem vist a un Guardia Civil dels de reforç, eixos de la boina tipus legión, sobre les set de la vesprada dirigint el tràfic en l'entrada dels dos pàrquings, el que va al càmping de caravanes i el que està en front la mateixa de la plaça. 

No entenem com des del primer moment (s'ha tallat amb tanques i hem vist policies locals motoritzats per fí a les huit, no sabem des de quin hora estaven ahí però més de les set segur) no s'ha tallat l'accés al carrer que va cap a Pa Dur i del que després tens que ixir cap a l'Acuarium, perquè davant l'avalanxa de gent hem vist situacions realment perilloses, ni perquè no s'ha fet com hem dit fins més tard i quant la gent ja havía tallat de fet eixos carrers, davant el qual i davant l'insistència d'algún despistat o torpe de voler anar cap a Pa Dur des de la plaça i seguir cap a l'Acuarium també hem pogut observar situacions molt perilloses. 

Al mateix temps pensem que l'escenari de la Montercarlo podría haver-se instalat més cap a la mar perquè s'ha fet quasi a l'altura de Pa Dur i en quant ha començat l'orquestra el mogollló de gent ha arrivat fins més enllà de l'encreuament de dit carrer amb el que va cap a Acuarium amb un caos que per a què per tot el dit.

Esta imatge està pressa des del encreuament i darrere nostra
més mogolló de gent de totes les edats i entre ells molt
de pares amb xiquets inclús amb carros, i l'accés al  carrer
a eixes hores, les set, sense tallar encara : No ho entenem.  
En ressum, un éxit l'iniciativa de portar a una orquestra de bandera però un zero a l'organització en quant a seguretat ciutadana, dels erros diuen s'adepren, esperem que d'este també i el proper any siga tot millor en quant a eixa manca de seguretat vista.  

14 comentarios:

  1. Així ha segut Enric, pense el mateix que tú, un caos fàcilment evitable amb unes tanques i un guardia controlant l'encreuament, molt perillòs ja des de migdia el pas per eixa zona i terrorífic a partir que ha començat la Montecarlo.
    Un zero per als responsables i un 10 als organitzadors de la verbena.

    ResponderEliminar
  2. Tens tota la raó Enrique. Han faltat efectius policials en la platja.

    ResponderEliminar
  3. ¿ I del macrobotelló en l'aparcadero front Padur qué ? Després voldran que els pubs facen activitats mentres permeten ilegalitats que els fan una competència deslleial.

    ResponderEliminar
  4. Els mateixos policies se les han vist amargues per a passar sobre les dos per l'acuarium

    ResponderEliminar
  5. Un desmadre xe.
    La policia ha tolerat un macrobotelló escandalos als parkings de Pa Dur i no ha fer res per organitzar el tràfic.

    ResponderEliminar
  6. El botelló és un problema greu per als negocis. No sé com es podria evitar, tal vegada baixant els preus abusius d'un cubata a un pub! Està clar que la gent jove no pot dispondre de tants diners per eixir de marxa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També jo no puc pagar-me una cotxera a la Plaça de l'Ajuntament però no aparque al mig d'ella. Qui no puga pagar-se quatre wiskys que es faça dos cassalles!

      Eliminar
    2. Sí,problema només per als negocis. Es veu que tú només coneixes problemes econòmics,cap sanitari ni de desordre ni de neteja. Espere que demà estigues de bon matí allí amb la granera i no hàgim de pagar entre tots les hores extra de FCC.

      Eliminar
  7. Lamentable però aixi és.
    Bona festa, mala organització del tràfic i incomprensible permisibilitat amb el botelló.

    ResponderEliminar
  8. Tens tota la raó un 10 per a la Mancomunitat i un 0 per al Ajuntament.
    Tenim la sort de que la Mancomunitat es volca en la platja un dia tan senyalat i el Ajuntament no aporta la seua part.
    Eixa falta de previsió i permisivitat passa durant tot el estiu al parquing de pa dur i al del xiringuito.
    En general la festa va estar mol be. Ja voldrien mols pobles

    ResponderEliminar
  9. Cuantes tonteries tenim que escoltar. LÁjuntament un 10 per la festa de la platja i la Manco listillos practicament la paga Tavernes. Sobre el botelló a Falles tambe aniava o NO i no vau obrir la boca. Lo que tenim que fer el que tenim fills es controlar que es lo que fan, perque per el camins al voltant de la platja els jovens tendrien entre 13 i 16 anys i els pares de festa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe cotorri ja vols tapar els fallos de Jordi? Tenim un cap de policia amb cotxe pa dell, productivitat, hores xtra i moltes mes coses i no sap organitzar la seguretat de la verbena

      Eliminar
  10. De cotorri res de res.Segur que tu voldries que ixquera tot mal i rebentes que envetga que em tingut una gran festa ala platja ila majoria de gent super contenta. Posarli un 10 ala Manco i O al Ajuntament es fer el ridicul mes espantos.! I preparat al mes de Juliol i Agost mes festa i disfrutemla amb trellat

    ResponderEliminar
  11. Sempre la mateixa historia,sempre criticant i buscant els fallos,¿Q el Pp a fet algo no per el poblé?

    ResponderEliminar