martes, 21 de abril de 2015

Editorial : MÉS DE QUINIELES ELECTORALS

Resultado de imagen de quinielaIgual a les hores del dimarts en que estareu llegint estes línees hem sabut si Karina ha presentat o no llista, a les hores en que l'hem publicat no ens consta i s'ha acabat ja el plaç per a fer-ho.

Ens consta que representant de candidatura si han presentat en la Junta Electoral de Zona de Sueca, pel que tot pareixía indicar que sí es presentaría Acordem, nom del partit que ha registrat. 

Tampoc sabem d' ERPV encara que pel que sabem no anaven a presentar-se com a tal, pot ser alguns dels seus afilitats amb "altres".

Però be, a falta de saber d'estos i una vegada conegudes les llistes de PP, Pspv-Psoe, Esquerra Unida, Compromís i Demòcrates-Units per Tavernes, si voleu podem anar analitzant possibilitats. 

Haveu estat parlant i molt per mig de comentaris abans coneixer estes sobre les possibilitats que li
vegeu a cadascuna d'elles, i inclús en editorial hem fet quinieles, i ara que ja les coneguem si vos pareix podem seguir fent-ne :

- Quina penseu es la millor llista ? Perqué ? Voldriem ho argumentareu.

-  Com penseu es repartiran els 17 regidors la propera legislatura? Voldriem també que argumentareu la resposta.

Com de vegades diguem, ahí ho deixem.

47 comentarios:

  1. I no podem contestar el 24 de maig?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per supost, a ningú li se obliga a contestar ací, però pensem que s.ha especulat molt i ara amb les cartes vistes es quant podem millor dir.

      Eliminar
  2. Opine que la millor llista és sens dubpte la de E.U. M'algrat això no crec que tinga més de 3 regidors. Vec gent preparada i renovada i a més l'experiència dels de sempre. Idees bones i no sols postureo és el que vam poder vore a la presentació de la seva candidatura divendres. I molt més ple ho tenien ells,els de E.U que els del PSOE

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cap llista renova res,Manolo,Jordi,Víctor i Eduardo,els nouvinguts a la política i sense cap experiència (i vicis) en la política. Casta pura tots.
      i en UxT queda per confirmar,primer que traguen representació i pels actes els jutjarem. Las palabras se las lleva el viento,no Jordi&Víctor?

      Eliminar
    2. I tu que entens per renovar? Seria hora que també amb els nous temps que demanes renovares el teu missatge sempre negatiu.
      Dis-me un exemple - ja t'avise que no hi ha- de renovacio total de la llista en les eleccions municipals de Tavernes des de 1979 fins ara.
      ¿O ho vols més facil? Va, el 50% només. Quan en trobes un ho dius.

      Eliminar
    3. No,si la renovació potser del 100% dels candidats i no canviar res de res en la manera de fer política d'un partit. No es pot criticar l'ètica política dels contrincants quan governen i després ocupar el seu lloc tampoc donar exemple. I que en això de la renovació de càrrecs,persones i filosofia de gestió es continue en mínims legislatura darrere legislatura no fa menys roí a cap dels partits. No es problema del 50 ni del 100%, i això no es canvia de hui pel demà,al revés,massa a sovint traspassa generacions.

      Eliminar
  3. -La millor llista compromis, per experiencia al govern, saber estar, prioritzar contenció economica, saber arribar a l'electorat jove.
    - Repartiment, amb pacte de legislatura estable Compromis/EUPV, alcalde i diputat Jordi,
    Compromis 7-8
    EUPV 1-2
    PP 3-4
    PSOE 2
    UxT 1-2

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saber estar. Si,saber han sabut molt bé estar. El que no han sabut és que estiguera ningú més amb ells. I si havien d'estar discrepant la linea editorial,ya ni te cuento. Al igual que deien els falangistes "para algo hemos ganado la guerra". Mentalitat de servei al poble.

      Eliminar
    2. Saber estar i treballar. I de valent. I amb un par de .... portar l'Ajuntament. Contra tirios i troians. No sé perquè em sona això de troians.
      Ara com no hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar, no anem a perdre el temps.
      Tu continua igual: genio y figura hasta la sepultura.

      Eliminar
    3. Molt bo Karl! Jajajajjaja

      Eliminar
    4. Karl tu pots dir misa però a les eleccions europees ja vas vore qui va guanyar. I això és sols l'aperitiu.
      Quatre anys atacant a Jordi , sabeu perquè? Perquè ha sigut l'únic que ha deixat on toca als "sabelotodo" com Karlitos Marx. I això els pica.
      Rasca rasca que téns pa rato.
      Quiniela :
      Compromis 9
      PP 4
      Psoe 2
      Eu 2

      Eliminar
    5. En les Europees no es votava a Jordi. Ni a Manolo. Ni a Víctor. Sols per on va la ideologia de la gent,doncs a ningú li importa massa qui vaja o no a Estrasburg. A les locals és diferent,i quant es presenta Eduardo després d'un porró d'anys,significa que cap dels posteriors alcaldes han donat la mida que el poble esperava.
      Sobre els atacs personals,mira i llig bé i digues on hi ha cap atac personal,doncs a sovint els forofos polítics confoneu persona amb càrrec. I jo sols critique accions polítiques dolentes per al poble de qui mana i executa en cada moment. Al meu parèixer,clar,per això estan les argumentacions de cadascú. Això de saber-ho tot i picar-vos per qui mana només us passa als que enteneu la política com xoc d'interessos particulars i no gestió del benestar comú,però no és el meu problema. Espere que encertes la teua quiniela i així amb el vostre tarannà conciliador tanquem tots els blogs i s'acabe la discussió política al poble i s'instaure de nou el depotisme ilustrat a l'Ajuntament. Tots més tranquils.

      Eliminar
    6. Estigues tranquil. Això de tancar blogs i mitjans de comunicació ho fan altres. Tu els coneixes massa.
      Si encerte la quiniela sols es constatarà el que he dit: que la ciutadania pensa que el millor Alcalde per a Tavernes és Jordi Juan. I això haurà sigut possible a pesar de les animadversions i crítiques fanàtiques teves. Tu no mires el bé comú. No t'equivoques. Hui per hui tu acceptaries qualsevol alcalde que no fora Jordi. Són fets incontestables que per molt que ompligues de comentaris este blog podràs evitar.
      La solució a finals de Maig.

      Eliminar
    7. Per ara,quí menys comentaris no ofensius ni fora de tema publica al seu blog polític ja saps qui és. Amb diferéncia. Tú també els coneixes masa. Això també és manipulació,sobretot dels que diuen lo de transparència i participació (cura no li ho conten demà a la jefa).
      Tampoc no crec conegues masa a Karl. Millor dit,no crec que t'interesse coneixer-lo,ix més rentable fer-lo el dimoni. Jo no he sentit mai llegir-li que Jordi haja estat millor ni pitjor alcalde. Vist el que n'hi ha a lo millor es tracta de bons i roins,no de millors ni pitjors. Espere demà entre i et responga.

      Eliminar
  4. Com quedem? Es presenta Acordem o no es presenta? En un parragraf dius una cosa i en dius el contrari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On ? Diguem que ha anomenat representant de candidatura, pas imprescindible per a poder presentar-la, però despres i fins ahir pots o no presentar-la, una cosa indica que tens la intenció perquè si no per a que fer papeleig, però no que al final tingues a 17 persones per a fer-la.
      Per tant no es veritat el que dius.

      Eliminar
  5. No es poden fer quinieles sense saber tots els partits que es presenten.

    ResponderEliminar
  6. La millor llista seria:
    1.- Karina Vercher.
    2.- Manolo Vidal.
    3.-Víctor Borras.
    4.- Amparo Espi.
    5.- Carne Canet.
    6.- Mario Enguix.
    7.- Pepe Xispa.
    8.- Pilar Altur
    9.- Teresa Domènech.
    Esta és la millor llista de totes!! Majoria absoluta!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Colega, que t'has fumat?????

      Eliminar
    2. Ufff,crec que no s'en salva cap. Com a molt pegant-li la volta,algú aprofitable en algun lloc de no massa importància.

      Eliminar
  7. Nota : A ningú li se obliga ni a llegir este blog ni menys comentar res de res, pel que als eliminats, respecteu si algú vol comentar algo.

    ResponderEliminar
  8. Compromís 6
    PP 6
    PSOE 3
    EU 2
    Els socialistes es queden amb la clau del govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es possible. Tot es possible, però per al meu gust i realitat lleva-li'n uno o dos al PP i posa'ls a Compromís.

      Eliminar
    2. Jaja, ho tens tu molt Clar. Com Compromis ho ha fent tan be, Per aixo

      Eliminar
  9. Tal com s'han presentat les llistes la millor Compromis, per experiencia en l'Ajuntament, saber les coses, saber gestionar i perquè amb les coses que ha fallat ha demostrat una cosa fonamental: saber contindre la despesa, no gastar el que no hi ha i la priorització dels serveis i demés. Diga el que diga el PP sobre el poble brut, falta de fer obres etc. ni està pitjor que quan ells governaven, amb un 20% menys de despesa, no han fet les animalades de gastar a mans plenes i deixar 4'5 milions de deficit o sense consignació factures 1'6 milions i no s'han fet obres perque no han tingut plans Zapatero i Camps amb regals de 8 milions d'euros per a inversions com ell va tindre, mes 2 de canon aigua potable avançat i 5'9 milions de prestecs que estan pagant-ho els de ara. Com s'han pagat els proveïdors i demés.
    La llista del PSOE canta massa. Hi ha que vore l'afany de titulitis expressat al costat de cada candidat!! Fluixa i una llista perdedora, perquè el cap de llista és perdedor i no es fiable a la gent. Diga el que diga Borras, ell es conscient i també els tecnics de l'Ajuntament més encara i sectors de la població que les directrius en Hisenda les ha marcat sempre Juan i que els pressupostos s'han aprovat quan Juan s'ha dedicat perquè ells no els presentava ni es treia la pasta de les mans.
    La segon llista quan a possible gent preparada EU, però amb l'handicap de que la millor gent gent va en la llista per a no eixir. Sembla una llista feta per arreplegar el vot de determinades families i sectors i amb l'objectiu que l'electorat no els castigue per la pifia de Karina. I un problema que pot ser greu: Si Bononad va dimitir fa 20 anys per problema de salut, ara es torna a presentar quan tots sabem que els problemes continuen i agreujats per l'edat. Això pot ser un greu problema amb un ajuntament amb fortes tensions si no s'arriba al consens de govern, i la tensió política pot ser forta sense majories absolutes, encara que potser un avantatge dedicar-se mes temps per estar jubilitat. Crec que l'exit o fracàs dependra del recolzament que reba de gent d'altres èpoques i per tant igual es queda en un que se'n pot anar a 3 o quasi.
    El PP és la llista més perdedora de totes. Un lider Manolo Vidal que s'ha passat 4 anys sense fer cap proposta ni presentar cap projecte concret "assessorant" al seu partit fora de Tavernes. Nomes s'ha dedicat 4 anys a posar problemes i pegues a tot, amb les ultimes dels passos de vianants o millores urbanes, i damunt enfrontat amb el partit a nivell local. A banda de la pifia de la moció de censura, nomes se li coneix una cosa feta: els camps de futbol de gespa artificial de Benifairo i Barx, com es coneix quina empresa els ha fet. I no cal dir res mes. Damunt una llista feta a última hora i gràcies i salvant els mobles conforme ha pogut. Veig un error que algunes persones noves s'hagen apuntat a una llista que no els va amb el seu caracter i forma de ser. Ells sabran perquè. Alguns comentaris ja es diuen.
    I UnitsxTavernes és una incognita. No conec massa els liders, politicament parlant, però no crec en traga més d'un.

    Per tant
    Compromis 8-9
    PP 3-4
    PSOE 2-3
    EU 2-3
    Unit 0-1
    Es presente o no Karina: 0

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tal com s'han presentat les llistes la millor Compromis, per experiencia en l'Ajuntament, saber les coses, BLABLABLABLA...BLABLABLA...canteu massa alla on escriviu

      Eliminar
    2. titulitis o envegitis?? Aixo li falta al bloc compromis, gent preparada.

      Eliminar
    3. Continuen sense argumentar a favor del seu, siga quin siga el seu del PPSOE.
      Nomes critiquen els que diuen els comentaris dels altres.

      Voldriem ho argumentareu s'ha dit en l'editorial.

      La llista mes fluixa és la del PP seguida del PSOE. Això es diu pel poble.

      Eliminar
    4. Hi ha poc que envejar, comentarista de les 16:09. Molt poc a envejar.

      Eliminar
    5. Molt bona reflexio, i ben presentat.

      Eliminar
    6. Sou tan bons que lin poseu 4 al PP, amb la que cau,vaja. Aneu espai que esteu encertant poques quinieles.

      Eliminar
    7. Suma les edats i trau la mitjana. I parla despres.
      Si Perfecto ¿en te 59? hi ha altres que en tenen poc més de 20.
      El PP té poc a parlar des del moment que es la tercera vegada que presenta el mateix candidat. I amb 50 i pico d'anys. El mort li diu al degollat qui t'ha fet eixe forat.

      Eliminar
  10. Jo crec que el més votar serà el PP i no crec que ho haja massa canvis a l'ajuntament. Quedarà tot paregut. Jordi no ha convençut i ha sigut incapaç d'aguantar un govern estable

    ResponderEliminar
  11. Compromís 8
    PP 4
    PSOE 2
    EU 2
    Units 1

    ResponderEliminar
  12. Hay gente buena en algunas listas. Pero decir que la mejor es la de Compromís no me parece justo. Ya que han elegido gente por sectores-barrios del pueblo psra así atraer votantes y no por su capacidad.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Explica'm perquè no es just que, per al meu criteri i valoració, diga que la llista és la de Compromis. Dis-me en que el bases per a dir si és o no és just.
      Hi ha algun metode per a fer una valoració objectiva de les llistes? El més guapo de cara? El de més edat? El que mes seguidors té en el face? Explica-me'l.
      A mi tampoc em pareix just que hi haja gent que s'apunte a partits espanyolistes i governats des de fora del País Valencià, com passa amb tots excepte amb Units i Compromis.
      O tampoc em pareix just que hi haja molts valencians aficcionats al Madrid i al Barça. I que li anem a fer!

      Eliminar
    2. Ostras tu! Que por fas!les coses que no et pareixen justes!! Soc del Barça espere no tropeçar-me amb tú i que mai isgues a una llista electoral guanyadora a les eleccions!! Els del Bloc sou un poc especials o son com vosaltres o que la corten la cabeza

      Eliminar
  13. Això no es així. Si no has estat en l'elaboració de les llistes perquè fas afirmacions que són falses?

    El que no ha fet Compromís és deixar la llista electoral, com han fet la majoria, per a última hora si fem cap a comentaris de dins d'eixos partits de presses i corrents i amb telefonades a última hora el dia d'abans en que s'anava a presentar a la Junta Electoral de Zona. Si t'he de ser sincer, la llista s'hagues pogut presentar perfectament després de Nadal.
    Tots els partits busquen gent amb capacitat i que correspon als perfils del programa que es vol fer i com no, que atraguen gent. Per tant, res de nou baix del sol.
    I si damunt de complir el perfil amb provada capacitat i competència son acceptades en societat, millor que millor. I això és el que ha fet Compromís: gent de capacitat primer que res i després gent que siga valorada a nivell social, faltaria més. Com tots els partits.

    I per últim llista votada en assemblea de militants i simpatitzants. Això no ho fan tots els partits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En un titulat del PP tomba la llista de Compromís, els mateixos de sempre, els q esperavem, quiniela al pleno, no vam a llevatlos el caramelet ara. Llista jove deien! Amb Perfecto qui fa la mija.

      Eliminar
    2. La validesa o no d'una llista no depén gens o quasi gens dels títols,ni de les capacitats ni tampoc de la predispossició dels components. Una vegada conformat el govern,les xicotetes decissions i tasca del dia a dia funciona per la experiència i capacitats dels tècnics,funcionaris i dels recursos dels departaments,no sol ni innovar-se ni millorar-se massa,i cada regidor prou fa si no clava massa el nas i deixa treballar. I en les decissions importants, no importa massa ni departament ni regidor,quan són preses com de costum per la cúria del corresponent partit al govern. Ací entren els components populistes,interesos a nivells supralocals del partit o amics del partit,premis i càstics a palmeros i dissidents,l'últim condicionant l'interés pel bé comú del poble.
      Així,que les llistes,com que es fan per a guanyar millor i no per a gestionar millor,no es fan amb la prioritat del treball com dius,sino del vot primer,simptomàtic que t'agafe vergonya i et disculpes que useu barems de conveniència i no d'aptitud "COM TOTS ELS PARTITS FAN". I després ja entren les disputes entre govern i opossició,o entre socis de govern o les necessitats personals del polític de torn per posar o llevar càrrecs i nòmines. Ja ho hem comprovat amb el ball de regidors i partits durant esta legislatura.
      Tornen a dir que ho canvien tot per a no canviar-nos res, COM TOTS ELS PARTITS.

      MAL DE MUCHOS,CONSUELO DE TONTOS.

      Eliminar
    3. Torero, torero, torero.
      Quin gran alcalde o gran regidor ens estem perdem!!! Karl Marx al poder!!
      No se a qui contestes, però si ho fas al meu comentari de les 19:59, em demostres que no has entes res.

      Eliminar
    4. El Bloc ho ha fet dels primers perque amb els preparatius de la boda de Jordi era millor prevenir jajajajjaja. Per cert, és fort que publique al seu face publicitat d'un saló de festes d'Alzira fent-li publicitat. Quina poca consideració! Així es generen llocs de treball

      Eliminar
    5. Llegint al de les 13:33 queda demostrat que Karl está en lo cert. Com piquen les veritats! No sé si sense ell ens perguem un bon alcalde,pero si ni hagueren mes com ell,molts lleponets pegarien a fugir. Jo crec que qui no vol entendre es qui està colocat en el poder.

      Lo que diu els de les 23:31 del Face de Jordi,de vergonya,tot un doctor que no entén que està en una xarxa d'amistats i no de votants. Que menos que obrir una página com a partit o com a cárrec d'alcalde i deixar els temes cotidians per a la família i amics. Que li importará al poble el menú de la seua boda,i es que n'hi han que sense el Face no serien ningú. El nostre alcalde,uno més. A mí m'agarra vergoña.

      Eliminar
  14. Jo l'unic que sé és que Bloc i Eu son tot un Bloceuuuuu!!! Fins he vist a gent ke pensava del bloc amiga íntima de Jordi amb Eduardo...intercanvien cromos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Miquel i Eduardo han estat de sempre íntims de quadrilla i ho sap tot el poble. I n'hi ha que té la mania de dur a la política amiguismes,familiars...

      Eliminar