jueves, 30 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, variadet

Resultado de imagen de premsa digitalEn Las Provincias no trobem noticies estríctament locals però si que ens afecten, com es que gran nombre d'aturats de la nostra comarca no reben cap prestació. I ens alegrem del premi Abril rebut per Cercle Euram, ens que col.labora actívament amb el nostre ajuntament en el foment de l'ocupació i formació.
  
Per contra el Levante ve ple de noticies locals a més també d'esta del atur que ens afecta, un 37 % ens diu,  i així llegim que la vallereta María San Francisco s'ha proclamat campeona infantil en arts marcials, també que Cayo Lara acompanyarà a Bononad el dissabte en Tavernes, i ens parla de la mala raxa UD Tavernes.   

Enhorabona a María, a la UD donar-los ànims, enhorabona a Pau i demés d'Euram pel premi Abril, i enhorabona a Esquerra Unida per portar a Lara i a Ignasi Blanco ací, si podem anirem a sentir-los perquè ens agrada sentir a persones amb les que encara discrepem compartim la tolerància i la moderació dins dels pensaments de cadascún.

Lo de l'atur sense cobertura no es deu de permetre quant hi han diners a grapats per a altres cosses no necessaries, com el rescat de les autovíes de Madrit dels amiguets del ànima d'algú segúrament.

3 comentarios:

  1. Las Provincias seguix de vacances i això que noticies i np pendents per publicar en té i Levante-EMV anuncia el miting d'EU com va anunciar el del PSOE en el seu moment. Mira per on, el de Compromís amb Mònica Oltra no va tindre cap noticia prèvia.

    Ja vorem quin tractament donen a Units per Tavernes quan anuncie la seua presentació o acte central. Els partits valencianistes molesten i no son ben rebuts en els mitjans estatals, això és cosa sabuda, i es nota més encara en epoques electorals.
    No siga cosa que desbanquen els de Madrid.

    Sort que tenim els blogs locals i algun de Gandia, com Diario Serpis.

    ResponderEliminar
  2. Lo dels aturats es greu i més com dius quant hi han diners per al que volen o els interssa, ells sabran perquè.

    ResponderEliminar
  3. TEns tota la raó. Sí que hi ha diners, per anar pagant tot el forat que va deixar el PP.
    ¿Saps que en la present legislatura s'han pagat 17 milions en conceptes derivats de la passada (deute bancs, aparcament, factures en caixos sense pagar...)?

    ¿Diners que volen o els interessa? De que parles? De fer una cavalcada de reis en la platja? O de fer promoció de la platja en pasqua o ara en el pont del primer de maig?

    Com sempre: si fas, mal, i si no fas, més mal. La qüestió es criticar-ho tot.

    ResponderEliminar