miércoles, 29 de abril de 2015

Editorial : I NOSALTRES, ELS DE QUADERN, DE QUINA CATEGORÍA SOM ???

Resultado de imagen de divide y vencerasBELLVER ACUSA A LA OPOSICIÓN DE SER «EL CATALANISMO Y EL PANCATALANISMO» Y DEFIENDE LA LEY DE SEÑAS DE IDENTIDAD

Hem llegit les declaracions d'este destacat dirigent popular valencià que acompanyem, no es l'únic, i tenim que dir que si per no pensar igual que ells i per defendre les idées que defen la denominada "esquerra valenciana" ja començen a desqualificar ... mal anem. 

I més si es per temes de llengua, bandera i demés, com supossem es referirà el senyor Bellver.

Som un blog com sabeu que ens definim tirant "per ahí enmig", que pregonem la tolerància, el respete al adversari polític, que mai enemic, i este tipus de declaracions ens allunya més i més cada dia dels que així pensen, d'eixa dreta en el govern valencià.  

I per això condenenm energícament este tipus de "política de la por" i del descrèdit que una vegada més està ussant el PP, i més quant seguixen utilitzant els sentiments i els símbols dels valencians per a dividir-nos.

I  a més ens repategen un muntò estos repartidors de "carnets de valencianía".

I pensem que tal volta inclús igual valga més ser "algo" de segona que "algo" de primera corrupte, desbalafiador ... i un llarc etc etc que no fa falta dir perquè tots coneguem.

Dia Julio César  "divide y vencerás", i eixa es la política que pretenen seguir ussant alguns, encara perjudique a uns valencians dividits massa temps per temes de llengua, bandera, denominació i demés però que a cada vegada menys, doncs les noves generacions van superant el conflicte i a cada vegada som més i més els que optem per confluir en el que ens unix i fugir del que ens separa.

Però es clar que el PP amb açò demostra que sap que va a la desfeta, per evidents mèrits propis, i fa com aquell animal ferit que ataca encara siga a mort per vore si així escapa d'esta o almenys ix el menys ferit possible, sense calibrar les conseqüències.

Com hem dit busquem el camí de la confluència, apoiem tot el que siga bó per als nostres conciutadans a tots nivells i vinga d'on vinga, però per este camí ... mal ho vegem, amb nosaltres que no compten.  

Esperem canvien esta estratègia pel bé del poble valencià. 

25 comentarios:

  1. Al PP com sempre i com a la majoría de partits no els importa un pito res en tal de guanyar vots però pense que esta vegada es ixirà el tir per la culata perquè ja es una minoría molt minoritaria els que volen seguir amb eixes guerres, i perquè la pudor que desprenen pel que tots coneguem no la tapen ni amb desodorants.

    ResponderEliminar
  2. Lo que pasa es que el Bloc a ensenyat la seua verdadera cara catalanista i el psoe de palmero i el PP els ha tingut que parar els peus, això es el que està pasant.

    ResponderEliminar
  3. Enriqe, exactament què és el que critiques? . He d'entendre que defens el pancatalanisme? Definixte d'una volta i ens quedarà clar a tots

    ResponderEliminar
  4. Enrique¿estas en contra de las senas de identidad valencianas? ¿Tambien eres de los que defienden el pancatalanismo? No creo que muchos simpatizamtes de D-UxT piensen asi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT29 de abril de 2015, 10:00

      D-UxT es un partit local i d'estricte àmbit local i per tant sense una ideología concreta i menys en este tema, després cadascú pensem com pensem, i en tenim de tot tipus, però això sí, sempre compartint que la nostra ideología es la defensa dels ciutadans de Tavernes, siguen de la ideología que siguen, pensen com pensen sempre que siguen tolerants i respecten als demés, cossa que en este cas no es fa.

      Per tant no entres per ahí, en Units cabem tots vinguen d'on vinguen i pensen el que pensen i sobre les senyes d'identidat, ens llimitem a seguir el que diu la normativa oficial, siga la que siga en cada moment.

      Eliminar
    2. Defendiendo las señas de identidad valencianas, entre las cuales supongo incluirás la lengua, en castellano : Arre gat !!!!

      Eliminar
    3. Enric, no entres a les provocacions de la caverna, tots els que el coneguem sabem com penses, i ara el que pretenen es desgastar a Units amb estos temes donat que saben aneu a llevar-los vots a grapats, estan utilitzant el mateix mètode que els seus caporals que tu denuncies en esta editorial, ni més ni menys o manco, com preferisquen/preferixquen, es pura por com bé dius del que es sent perdut davant la debacle.

      I com bé dius també en altra resposta com a Secretari General, Units no deu d'entrar en estos temes, si no centrar-se en els problemes locals que per a això esteu ahí, si no estarieu en partits supramunicipals.

      Eliminar
    4. No deu entrar en estos temes i fa eixe editorial? Clavada de pota.

      Eliminar
    5. No que no entre en estos temes, si no que no entre al drap de les provocacions que tant agraden alguns, com es pot vore.

      Eliminar
    6. Enric Estruch i Ferrando29 de abril de 2015, 13:26

      Com a editor i administrador d'este blog soc molt lliure d' opinar sobre tot el que em parega, quede clar, i mai opine salvo que així ho indique més que com a tal editor.

      I com damunt no tinc rés que amagar ni soc dels que deixen de dir o desdir perquè políticament convinga o no en estos moments, seguiré fent-ho lliurement li pese a qui li pese i li moleste a qui li moleste.

      Per últim i com es diu popularment, hi el que hi ha i qui vullga que em compre i qui no ... però no vaig a ser "políticament" correcte més que lo justetet i mai callar per por a deixar de que em voten.

      Eliminar
  5. Defenc la tolerància i el respecte a les idées dels demés, ni més ni menys, i defenc que deixen de fomentar la divissió entre els valencians desqualificant a qui no compartix les seues idées, com a ferramenta per a traure supossats rèdits electorals, això es el que defenc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esteu fent com Podemos,no es definiu politicament
      Els partits politics no poden defendre que tots caben en el seu projecte i despres criticar als altres partits

      Eliminar
    2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT29 de abril de 2015, 14:03

      Els partits estríctament locals tenim això, que no tenim perquè estar adscrits a una corrent ideològica concreta si no que som un grup de persones a les que les unix unes inquietuts i un modèl de poble, el que voreu en el programa electoral que estarà al abast de tots en uns dies i per mitjans telemàtics.
      I no, no critiquem a altres partits si no als seus fets i actes, i sobre estos basarem la nostra política de pactes .

      Eliminar
  6. Que enganyats (intencionada o desintencionadament) vos ténen a tots els palmeros del PP. Parlem de catalanistes?
    Qui ha venut la banca privada valenciana als catalans i madrilenys? Banc de València, Bancaixa, CAM... EL GOVERN DEL PP
    Qui ha venut l´empresa AIGÜES DE VALÈNCIA als catalans? El GOVERN DEL PP
    Seguim?

    I dic "vendre", però darrere de tot està tot el que han furtat, ens han desmontat tot el sistema financer "made in Valencia", ens han saquejat i no els catalans o madrilenys, ens han SAQUEJAT LA CASTA DEL PP, que fins i tot ja ténen a l´Empresariat Valencià en contra.

    Seguim parlant de polèmiques?

    ResponderEliminar
  7. pfff qué radical està este blog! crec que vaig a deixar d'entrar. Passe de radicalismes. Viu i deixa viure

    ResponderEliminar
  8. Al eliminat del puxero i altres (si, no dissimules, son tots del mateix) , si me vas a faltar al respecte a mi i als del meu partit almenys tin el que hi ha que tindre i dona la cara amb noms i cognoms. Mentres tant ajo i agua .

    ResponderEliminar
  9. Enrique has dit moltes coses en l'editorial i en els comentaris contestant als comentaristes però no t'has definit en absolut. Estàs en contra dels senyals d'identitat valencianes? Parles de la "política de la por". Què dius? Quina política de la por? Por a què? Deixa de dir ximpleries i defineix-te clarament.
    La llei de senyals d'identitat aprovada és simplement ratificar el que diu l'Estatut d´Autonomia. És una Llei Orgànica.Tampoc acates les lleis? Tampoc acceptes l'Estatut? Tampoc acceptes Comunitat Valenciana? Prefereixes País Valencià? Tampoc acceptes la Senyera? La denominació de la llengua és Valencià, tampoc acceptes aqueixa denominació? (Parle de la denominació, no entre en regles ortogràfiques, gramaticals i altres) Dis-me que acceptes de tot açò? Contesta a les preguntes de forma clara, sense embuts, sense demagògia, llavors sabre que és el que defenses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ale va anem allà, i que quede clar que conteste com Enric a seques i sense representar a ningú.
      Política de la por a dir que jo o el caos.
      La meua senyera es en blau i coronada.
      La meua llengua es la valenciana.
      La meua terra es la Comunitat Valenciana històricament coneguda com a Regne de València i també conegut popularment País Valencià.
      Per supost accepte tota la legislació vigent i per això escric o ho intente amb la normativa oficial i si s.aprova l.altra també i eixa es la solució per a que acabem amb esta guerra per mi estupendament, no sería la primera llengua amb dos normatives.
      I per últim dir que com no soc filòleg no entre ni m.interessa d.on ve la llengua si no on va i pel camí que portem a mal lloc.
      Algo més ?

      Eliminar
    2. Això ¿qué, ja ho teniu claret ? Ell si i ben clar.

      I jo també que aneu a per ells per a anar contra Units perquè li teniu poreta, bona senyal.

      I que teniu ganes d'enmerdar a vore si així salveu encara siga una galta del cul, com estan fent els vostres amiguets de dalt i que al denunciar-ho Enric vos a picat : A qui li pica alls menga.

      Eliminar
    3. Enrique tot el que has escrit, excepte el de País Valencià, és precisament el de la llei de senyals d'identitat. Sobrava l'editorial que has escrit ja que buscaves una excusa per a atacar al PP i resulta que t'ha eixit el tir per la culata.

      Eliminar
    4. Atacar al PP ? No , condemnar unes paraules que em pareixen molt mal d'un dirigent d.eixe partit com les condemnaría si fora d.altre partit qualsevol. I demà condemne altres paraules d.altre alt dirigent : I que vols que faça, m ho fiquen "a huevo".
      El tir per la culata en qué?

      Eliminar
    5. Atacar al PP ? No , condemnar unes paraules que em pareixen molt mal d'un dirigent d.eixe partit com les condemnaría si fora d.altre partit qualsevol. I demà condemne altres paraules d.altre alt dirigent : I que vols que faça, m ho fiquen "a huevo".
      El tir per la culata en qué?

      Eliminar
  10. Nota del administrador del blog : Hem canviat el tirolar de l'editorial perquè pareix ser alguns no han entés o no han volgut entendre que amb el "nosaltres" ens referíem al blog. Per si de cas ho aclarim.

    ResponderEliminar