jueves, 30 de abril de 2015

Editorial : EL QUE QUEDA LLEIG

Nota : Encara alguns pensen fem estes editorials exprèsa i únicament per a atacar al PP, no es eixa la nostra voluntat, teniu-ho per segur, però es que tenen a cada un per ahí que ...

Que diu la senyora comptesa consorte aspirant a alcaldesa de Madrit que hi ha que retirar als "mendigos" dels carrers : D'acord, hi ha que donar-los solucions i ferramentes per a que isquen d'eixe estat, molt bé senyora condesa consorte.

Resultado de imagen de esperanza aguirre condesaQue ve a dir també, més menys, que perquè "queda lleig" de cara al turisme, quel's "espanta" ... espera , coooommmm ??? 

Ahí si que no, senyora comptesa consorte, ahí si que no compartim, i nosaltres li direm el que si que "queda lleig" i "espanta" :

- Queda lleig i espanta gastar 700 euros en una habitació per una nit com ha fet la seua amiga alcaldesa de València.

- Queda lleig i espanta pagar en "B" la seu d'un partit, en este cas el seu.

- Queda lleig i espanta cobrar sobresous mentres hi ha xiquets passant fam en el nostre país. I a més "en negre ... " . 

-  Queda lleig i espanta cobrar comissions com han fet tants i tants dels seus amiguets, alguns "amiguitos del alma" d'alters amics seus. 

I tantes i tantes cosses senyora comptesa consorte, això si que queda lleig i "espanta". 

3 comentarios:

  1. Enric, no cal que t'excuses, si a algú li pica problema d'ell perquè deurien de ser els primers en lamentar estes postures, tant la d'esta senyora com el d'ahir, fugir de radicalismes si volen tornar a ser una opció de centre-dreta, perquè amb gent com està s'han escorat cap a la dreta pura i dura, el que sumat a la corrupció que pel que s'està vegent era algo institucionalitzat en el PP fa que l'imatge de tot el que l'envolta siga fosca, ben fosca.
    I per a rematar estic llegint que anticorrupció està a punt de presentar demanda contra el ministres Soria per un tema dels informes contra l'electricitat solar i similars, al pareix ser amanyats per a afavorir les seues tesis i carregar la taxa contra elles, açò sería ja el remat per als populars.

    ResponderEliminar
  2. ¡¡¡ Tu el que vols es que el crucifixe la caverna !!! jajajaja
    Ara en serio, la veritat es que donen joc tots els dies, prompte tornarem a Vallència passant per Xàtiva

    ResponderEliminar
  3. ¿atacar tu al PP? Que vaaaa

    ResponderEliminar