martes, 21 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

24 nous llocs de treball es crearan mitjansant un nou taller ocupacional, llegim en Levante, mentres en Las Provincias no trobem huí noticies locals. El taller es farà amb fons europeus i l'ajuntament aportarà 50.000 euros.

Bona noticia sempre el que es creen llocs de treball encara siguen temporals, i més si com en este cas son formatius i amb això obrin més portes als empleats, que a més de guanyar un sou adquirixen formació i experiència laboral : Molt bona iniciativa. 

24 comentarios:

  1. Las Provincias ja fa dos setmanes que cap de les noticies que trau el Levante o els blogs com Gente de la Safor, Diario Serpis, Ona Valldigna, la Cotorra o la web municipal es publiquen. ¿Per ser positives per al govern de Compromís?

    ResponderEliminar
  2. Enrique, tu també has caigut en la trampa. Els llocs de treballar es crearan si s'aprova la sol·licitut que han enviat al SERVEF. Al Diari està la nota des de la web i allí ho diu ben clar. Recorda Enrique, estem en campanya!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Levante i com sabeu no deixa llegir poc més que els titolars. Hem buscat el que dius i es així, si ho aprova el SEVEF, el qual es pot llegir inclús però "en lletra molt menuda" en el bloc afí al govern.

      Eliminar
    2. Val a dir primer que no diu "si ho aprova el SEVEF" (això que és?) sino que seria aprovat pel Fons Social Europeu.

      La tipologia de la lletra en el bloc que vosté diu afí per a la frase
      "i estarà cofinanciat pel Fons Social Europeu si s'aprova la sol·licitud vallera"
      es la mateixa tipologia que en la resta de la noticia.
      Ni es descarta ni s'amaga res, com tampoc s'amaga i es descarta res en Ona Valldigna i La Veu de la Valldigna.

      La frase esta exactament igual i en tipologia igual de gran que la resta en eixos dos blogs i vosté no els anomena per a res. De fet, els tres es limiten a copiar la nota oficial de Compromís.

      Ara caldria saber perquè ací nomes hi ha ulls per a un blog quan hi ha molts altres que han publicat exactament igual la mateixa noticia. I si damunt confonen SEVEF (això que és?) amb el Fons Social Europeu es pot deduir que ni s'han llegit la nota.

      Eliminar
    3. O siga que no ni ha lletra molt menuda com ha dit Administrador de Quadern.
      No em fie i vaig a vore si es veritat que esta igual en els tres llocs que dius.

      Eliminar
  3. Llocs de treball?? pan para hoy hambre para mañana!!les empreses, les industries, el turisme, aixó és el que du treball!! els tallers ocupacionals a més de crear disputes no solventen definitivament el problema del atur a Tavernes. Que recordem que és més alt a Tavernes que a la resta de pobles de la Safor des de que està el govern del Bloc al poder

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Publica les dades, ja que vols confondre a la gent diguent que a Tavernes tenim més atur que a la resta de pobles de la Safor. Jo vull números. De moment ten done jo uns:  "1.725 parados en marzo. Atendiendo a las cifras interanuales, el paro baja un 8,7% ya que hace un año se registraban 1.890 parados en esta población."

      Eliminar
    2. El paro sube un 3.92 % durante MARZO de 2015 en TAVERNES DE LA VALLDIGNA

      Eliminar
    3. El paro baja en la Safor en marzo por los contratos previos a la Semana Santa

      La comarca cerró el mes con 17.450 demandantes. En Gandia desciende en 316 personas y se queda en 8.753; Oliva se sitúa en 2.552 desempleados y en Tavernes de la Valldigna sube en 65 personas y son 1.725 parados.

      Eliminar
    4. Vols més xifres??? un taller ocupacional no és generar llocs de treball, és fer un parxe! segur que als que estan als tallers ocupacionals els agradaría treballar en una empresa. Un taller no servix per mitigar el paro. Que no ens venguen burres per favor, la gent és més inteligent que ixa propaganda barata que anuncieu des del Bloc

      Eliminar
    5. A La Safor va baixant la desocupació, mentre a Tavernes creix mes a mes. Ahí està la vertadera actuació del Bloc. Menys cháchara i més fets que fins ara sols us haveu dedicat a criticar a l'oposició i de foment ni un gram. En quatre anys passareu a la historia per paralitzar un poble que estava en moviment (mira... com la canço d'Obrint Pas)

      Eliminar
    6. Ara resulta que els que han afonat l'economia valenciana, s'han carregat l'agricultura, la indústria, el sistema bancari valencià, han tancat RTVV, furtat a mans plenes, retallat en sanitat, educació, investigació, aquells que van deixar l'ajuntament en fallida, que venien els PAIs com la única sol.lució a Tavernes, etc, etc, etc... volen donar lliçons. Vols xifres?: "El Ayuntamiento de Gandia es el quinto más moroso de toda España.
      El consistorio gandiense es el que más tarda en pagar a sus proveedores entre los ayuntamientos de la Comunitat Valenciana" Et sona? L'Ajuntament de Gandia està ara com el de Tavernes fa 4 anys. Eixe és el vostre model. Si vols parlem de la Generalitat, de xifres i de corruptes imputats i condemnats.

      Eliminar
  4. Es un anunci electoral del Bloc, no és una proposta ferma. Jordi no ha fet res per crear treball en 4 anys i ara que venen eleccions diu que quan passe vol fer un taller. NO END CREIEM RES D'ESTE XICOT QUE SOLS FA QUE PROPAGANDA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Propaganda barata!!! #Jordidimisio Quatre anys tirats a la borda!!

      Eliminar
  5. Mare meua quin oportunisme d mal gust. I els comerços del poble q? La industria? No tenim ni un magatzem en condicions! Sera fort?

    ResponderEliminar
  6. Un anunci oportunista i propagandístic. És una idea ara que s'acosten eleccions, però res més que una idea. De realitat res de res

    ResponderEliminar
  7. Bueno bueno hi ha que vore les coses com son i aci s'estan dient moltes sense trellat.

    Un taller d'ocupació es demana quan la Generalitat els oferta. Si els oferta ara es demana ara, com el de l'anny passat es va demanar quan es va ofertar per la Generalitat.

    De totes les maneres el primer comentarista deia que Las Provincias fa setmanes que no publica res de Tavernes i es preguntava si es perque eren positives per a Compromis. Jo crec que es per això. Convençut.
    I hui continua sense publicar res. Vullguem o no vullguem, algu fa de les seues manies personals per altres questions, tema personal en el diari i no publica res. I els fets parlen.

    I els tallers es soliciten quan la Generalitat els oferta, no quan els ajuntaments volen.
    Quin galliner i quanta falta d'informació.

    ResponderEliminar
  8. El PP nos dejó en junio de 2011 un paro de 1853 personas.
    El paro ahora, marzo de 2015, es de 1725 personas

    El paro nos lo dejo y lo creo en Tavernes el PP y sus famosos PAIS y si Rajoy no ha podido descender el paro en España con todo en su poder para hacerlo, aqui se ha bajado en 128 personas cuando no es cosa del ayuntamiento ni tiene ningun recurso para bajarlo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que dius de paro? I les fabriques que san tancat i les que han tingues que anar sen a poblaciones d al voltant que, aixo no es paro?restent

      Eliminar
    2. Una sola empresa que haja dut el Bloc!Cap!

      Eliminar
    3. Si,una.
      Tecniverd!

      Eliminar
    4. Si o, on están les empresas que han tingut que anar a poblaciones del voltant xq aci no es dona ventatges l Ajuntament! Aixo no es paro...

      Eliminar
  9. El PP a portat Tavernes i al Pais Valencia a una desfeta que tardarem anys a ixir d'ella. Mai ningun poble a patit tanta corrupcio,lladrerisme,amigisme,enxufisme governant el Pp. Si tingeren vergonya, que no la coneixen callarieu la boqueta. Sou uns FARSANS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Farsans diu!!!jajajajjaja és per morir-se de la risa!! Farsans els del Bloc que venen un programa electoral exactament igual que el que presentaven les darreres eleccions!! Us sona el barri a barri? Us sona participació? Tot un bluf! Ni ho han fet en quatre anys ni ho faran ara. No hi ha dines per col.lector, les associacions menys dines però 200.000 euros soterrats en un reten sense cap us. Feu-vos-ho vore....és greu

      Eliminar