viernes, 10 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Tema que ens pareix molt greu del que ens parla huí Las Provincias, que informa sobre la denuncia d'un important sindicat de irregularitats, discriminacions i arbitrarietats en la policia local, tema que ja va avançar Manolo Vidal en el pleno. També llegim que el col.lector de la platja començarà en Octubre però tardarà quatre anys en entrar en funcionament.

Resultado de imagen de colector playa de tavernes
Quatre anys més
En Levante arreplega esta denuncia feta pel PP sobre la policia, i a més que s'ha aprovat el que la concessionaria de la piscina puga hipotecar la concessió. A més llegim que el dissabte es farà el trasllat definitiu de la resta del hospital de Gandia del vell al nou.

Greu, molt greu com diguem el que denuncia un sindicat tant important i sobre tot entre el funcionariat com es CSI-CSIF, i sobre el que el govern i com va demanar el PP en el plenari deu de prendre cartes en l'assumpte, així com viore el perquè hi han tant d'agents de baixa, es perem siga així i d'inmediat. 

Per altre costat el tema del col.lector ... bé, que tenim que fer, hi ha el que hi ha i entenem que un obra d'eixe montant i a càrrec del ajuntament sense ajudes de més amunt no es pot fer d'un sol colp. Ara bé, que si com denuncia el PP s'havera pogut fer d'altra forma es un tema debatible i sore el que no tenim la suficient informació per a opinar, sols coneguem el que nes contens les parts. El que es clar es que el cacau en la zona de Blasco Ibañez i durant quatre anys va a ser d'aúpa, i de rebot i per ser l'unic pas entre Goleta i resta de platja també en tota ella. 

Sobre la hipoteca de la concessió ja parlem huí en l'editorial, i sobre el trasllat del hospital dir que acabe d'una forma definitiva però eficaç i sense mancançes ni deficències per les presses i menys si foren per motius electorals.  

5 comentarios:

  1. Tampoc cal oblidar les mancances d’accessiblitat que tots els partits de l’oposició sembla que van detectar al projecte, tot i que “Llum Sansaloni, de Compromís, señaló que las obras serían supervisadas para que fueran rematadas adecuadamente.” Esperem que així siga.

    ResponderEliminar
  2. La plantilla de la Policia de Tavernes és curta degut al 12% de policies que estàn de baixa, eixes baixes s'han de suplir pagant hores extres. El problema és que la majoria de les hores extres les cobra el jefe de la policia mentres els agents no donen abast.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que les baixes siguen de perfil psicològic té mala pinta,després de les queixes sindicals denunciant males pràctiques organitzatives dels quadrants,permisos,permutes i repartiment d'hores extres entre els agents. Tot açò és responsabilitat directa del cap de departament i del regidor,i els polítics no deuen tindre la conciència massa tranquila quan al plenari,davant les queixes de la opossició,no es van atrevir contestar directament en un tema que no es nou i que voldràn repensar-s'ho per poder justificar-ho.
      Curiosa coincidència de les irregularitats amb els agents i les recompenses al seu cap en forma de productivitats,extres i cotxes privats,i que com a resposta de l'últim cas els polítics diguen que cobra el mateix que el d'abans. Per a que els votem són diferents,però per a repartir extres són iguals que els d'abans?

      Eliminar
  3. El tema "Policia Local" al final posarà en un compromís als de Compromís

    Temps al temps

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És el preu dels càrrecs de confiança i de governar per al partit més que per al servei.

      Eliminar