martes, 7 de abril de 2015

Editorial : DONCS QUE VOLEU QUE VOS DIGAM, NO HO ACABEM DE VORE

Doncs la veritat es que no ens acaba de xocar massa que digam eixos troçets de gespa artifical blaveta que han ficat en l'avinguda de la platja. 

Pareix que estigam en un jardí de pitufilandia, no sabem que dir-vos, igual es que nosaltres som molt antics i no estem acostumats a estes novetats, perquè quant es fa eixe producte serà perquè a algú li apanya : Als nostres amics almenys tampoc ahí els apanya.

Inclús un "bordet" ens ha arrivat a dir si eixe blau no serà una especie de premonció davant les properes eleccions locals, pel "blavet PP "ho dia l'home ... 

Ara bé, també pot ser a algú li puga apanyar però en altres llocs, com un jardí interior en s'ocurrix d'una escoleta infantil, ahí quedarà bé pensem, però en un jardí public ...xe, que no, que per moltes volstes que li peguem no ho acabem de vore, i vosaltres ? . 



REMAT D'UN DESPROPÒSSIT

Perquè un despropòssit ens ha paregut sempre els ferros rovellats de l'avinguda, seguit d'un altre despropòssit com es que acabe el almenys aparent pel tipus de solera pas peatonal fet entre ells primer en una zona amb terra i després amb un rastrell prou alt, un despropòssit més que damunt no tinguerem un pas de zebra per a creuar per ahí el carrer, i ara ja tenim clar que no, que no es un pas per a peatons perquè s'ha cegat amb plantes : Algú ens pot dir doncs que es supossa que son exàctament ara eixes zones en apariència de pas ? S'accepten apostes ... i propostes.  

15 comentarios:

  1. El blavet són els retalls de saldo que quedàven a Tecniverd.
    I el carreró sense eixida deu ser com un joc del laberint. No entenc massa de projectes d'obres públiques,però per als preus que cobren,i per la superioritat que manifesta més d'un arquitecte municipal,és per a enviar a més d'un a retocar personalment estes obres amb paleta i cabàs.

    ResponderEliminar
  2. A mi no m'agrada ni el blavet ni com ha quedat el verdet.

    ResponderEliminar
  3. Es lo mes hortera que he vist en la meua vida...blau????de qui ha sigut l.idea???o es que ara som avatars???i lo dels ferros altre desficaci..l donar preferencia a les rotondes???quan es una via recta i es supossa que principal???una cagada mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Teniu tots raó. Menuda caca d'Avinguda que va projectar el PP. I lo bo està baix, lo que no va fer. Un desastre. Manolo Manolo por tu mala cabeza

      Eliminar
    2. Pues sí,més lleig que una mona.
      I aunque la mona se vista de seda,mona se queda. Damunt,la seda del Bloc,horrorosa també.

      Eliminar
  4. Enrique, jo tampoc ho acabe de vore, ni el blau a les palmeres, que no simula el mar ni res, ni la intransitabilitat a l'hora de creuar de l'avenida a l'altre costat. Sempre ens queda poder fer una poda selectiva d'aquelles plantes que ceguen el pas, com be dius.

    ResponderEliminar
  5. I el cesped verd ple de bultos per culpa de les gomes de goteo que han colocat? Ha quedat fatal i dona vergonya de vore.
    Han gastat uns retalls que quedaben de cesped vert i ni s'han molestat en retallarlo. Està ple de puntes posades arreu.
    #LlumDimisió

    ResponderEliminar
  6. Això ho han fet per a que el PP no es clave més amb ells (es conyaaaaa)

    ResponderEliminar
  7. En eixe mateix passeig ni ha cinc llocs que tenen el mateix cesped artificial blau. I mai ningu ni ho havia vist. Criticar per criticar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De quant que ja estaven 5 trossos blaus? Jo no havia vist res.
      Però és igual,abans o present,a tú t'agraden? Sigues sincer.

      Eliminar
    2. No es criticar per criticar,a la vista está, i les burles per este desficaci arriben a tot arreu en les xarxes socials.Ja m.encarregue jo de que vegen en que gasten els nostres impostos,que no son pocs..en gespa blava.ridiculs,mes que ridiculs,que poc gust.

      Eliminar
  8. Pues amic de les 10:52 t'has deixat que també hi ha pintat de blau la base de la farola que hi ha a l'entrada de l'Avinguda, i un tros més de formigo alli prop de info turisme.
    O siga, que com tu has dit criticar per criticar. A que eixe trosset de blau la posat el govern de Compromís? ah!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El fique qui el fique el que es coent es coent i prou, i eixe troç de gespa com diu Enric de pitufilandia es coent. I a més no es el mateix pintar un troç de vorera o un peu d'una farola i més en una platja, que ficar un troç de jardí i a més ven vistoset blau, vullgues o no vullgues.

      Eliminar
    2. A mi em pareix un color suggestiu, brillant, evocadora de la mar i del blau del cel i de la senyera i si molt m'apures del Gin Bombay del gin tonic que va be a la platja sentat en una terrasa. Gespa blava, perquè no, si es artificial. Del color que siga. A vore qui fa uns anys t'hauria dit que la ginebra seria blava.
      I fins i tot m'agrada perquè tinc una camisa de manega curta del mateix color.
      Poseu-li color al poble i a la platja, com a la ginebra i no ens avorrirem tant!

      Eliminar
  9. Estem d'acord: no teniu gust artistic.

    ResponderEliminar