martes, 28 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

Musiescola es el nom de la I Trobada Escolar Musical de la que gaudirem este dijous al poble, i on uns 700 escolars s'encontraran en una jornada dedicada a la cultura musical. Ho llegim en el Levante on també podem llegir sobre els efectes del fort vent en la comarca,  que en Las Provincias no trobem cap tema local.

Excel.lent iniciativa la que s'inicia en el nostre poble i que esperem tinga continuitat anual, doncs la música aporta i molt a la formació d'una persona.

9 comentarios:

  1. 4 anys sense fer res i ara trobada de jovens, musiescola, festival a la platja,... Venen eleccions o que està passant?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No home no, son imaginacions teues

      Eliminar
    2. No venen eleccions, és que Ha canviat la gestió de les regidories implicades i ara estan en mans d'un regidor que treballa i gestiona com cal: el Sr. Llácer.

      I si no ho veus clar, els ho preguntes a ACEPLAT i t'informaran de com treballa.

      Eliminar
    3. Si,pregunta-ho a ACEPLAT com treballen els d'ara i com deixaven treballar als d'abans.

      Eliminar
    4. Ah, però ¿els d'abans van fer alguna cosa?

      Eliminar
  2. Si a las Provincias no trobeu cap tema local, pues no serà perquè no en tenen: presentació de Compromis i set o huit notes de premsa des de fa unes setmanes i que es poden llegir en tres o quatre blogs locals i el web de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. El que passa és que els socialistes en el govern ja no estàn al govern i ara ja hi ha activitats gestionades per l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah,que els socialistes no deixaven fer res a la platja mentres estigueren ells. O eren altres els que no li deixaven fer a CC,la ningunejaven i no anaven a cap event seu? Més val que traguen majoria absoluta perque no sé si Tavernes està disposada a sofrir altra vegada un tripartit tan destarifat.

      Eliminar
    2. A CC només la va ningunejar els seus. Des de no deixar que s'alliberara, fins llevar-li protagonisme i la veu en actes del PSOE fins fer-la fora de portaveu.

      Eliminar