domingo, 26 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

Resultado de imagen de prensa digitalCom tots els caps de setmana tenim actualització en el Levante huí diumenge, i ningún dels dos demà, i en este periòdic llegim sobre la Trobada i males noticies sobre el bàsquet en quant a noticies directes locals, i altra que també esn afecta com es el nombros grup de vallers fora del poble i inclús d'Espanya i que voten per correu, que ha aumentat en tota la comarca.

Sobre açò darrer i per desgràcia es algo a lo que de moment no es veu solució, la crisi diga el que diga Rajoy seguix ahí i incidint especialment en els nostres jovens, que tenen que emigrar. 

Al bàsquet dir-los, com ja hem fet repetídament, que endavant i que el que vajen arrivat a esta alta categoría ja es tot un orgull i si al final no la mantenen segur tornaran prompte, ben prompte. 

I per útlim de la trobada llums i ombres : Les llums de tots els actes menys les ombres d'un concurs musical que ha interessat ben poc, anit mateix ho poguerem comprovar, i l'ombra de la deshora del correfocs que va fer que comptara amb poca pressència de públic en general.

19 comentarios:

  1. El correfocs un fracas, pel carrer no estava ni el tato pel que es veu en La Cotorra, i per no vores no es veu ni a regidors de Compromis : ¿ No anaren ? Deurien haver-lo fet no més tancar les paradetes i abans lo de la casa de la cultura que es quant hi havia gent i molta pels carrers.

    ResponderEliminar
  2. Xe tu, estos de Compromís no fan res be, collons.
    Dia i mig d'actes, actuacions, dansa, presentacio llibre, teatre, demostracions Proteccio civil, tallers, moxaranga, sarao, musica, batukada i una cosa que ix fora de temps (perquè val no va estar), els negatius de sempre a criticar.
    No importa que en facen cent bé i una regular, perquè el correfoc va ser fantàstic i gent hi havia. O tu no anares o vas perdre les ulleres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home si, els carrers estaven de gom a gom

      Eliminar
    2. Gràcies per confirmar-ho. Sort que tu també estaves.

      Eliminar
    3. Quí és més tonto,el quí ho està o qui s'ho fa?
      Pel principi de frase "Si,home,si" hi ha algú que no ha pillat el tò irònic de Enric?
      Ja cansen estes batalletes de xiquets: jo sí,tu també,tú pitjor,jo guapo,tú lleig,el que faig jo sempre bò i amb els carrers plens... tots eixos i els discursets cansinos fora de la política i tot el que la envolte,JA,PER FAVOR!

      Eliminar
    4. Ja fa molt de temps que cansen els comentaris sense trellat, cansinos, on sembla que clavar-se en els demé siga l'esport dels comentaristes, sense argumentar res, i que nomes es el desfogue de tots. Reflexió? Ben poca.
      Ara t'has donat compter? Ja fa mesos que el nivell de comentaris es baix, però no ací en tots els blogs en general.

      Eliminar
  3. L'anonim de les 15:34 diu: no estava ni el tato pel que es veu en La Cotorra,

    O siga si no està en La Cotorra no existix? Qué barbaritat!

    Per la mateixa regla de tres, com ací en Quaderns no han posat cap de politic local vol dir que no van anar ahir a la trobada.
    Puc assegurar-te que regidors de Compromis, del PP i del PSOE estaven ahir, en la inauguració dels tallers i despres a fer el passeig saludant cada taller.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tant que estaven, allò pareixía fins a lo vergonyos un acte de campanya electoral.

      Eliminar
    2. No estaven. No en veig cap en les fotos de Quadern.

      Eliminar
  4. En el correfocs estava Llàcer. Vaig parlar jo amb ell

    ResponderEliminar
  5. I jo estava amb dos dels candidats de la llista de Compromís.
    El comentarista de les 15:34, i ja li ho han dit, havia perdut les ulleres. Està disculpat.

    ResponderEliminar
  6. Igual els que necessiteu ulleres sou els que esteu tan cegos que no admitiu cap crítica encara siga veritat, i la veritat es que a les hores en que es va fer el correfoc no hi havia pels carrers ni la tercera part i em quede curt de la que havera estat de fer-ho més prompte i empalmat amb lo de la fira comercial i lo de la trobada. Això es així vullgau o no vullgau i apreneu a acceptar crítiques que lo contrari es caure en l'intolerància més condemnable.

    ResponderEliminar
  7. No es podia fer abans. Estava anunciat a les 10 nit en acabar teatre.
    Els del correfoc arribaren a les 9:40 i els que estavem esperant a la porta ho podem confirmar com la gent de Creu Roja.
    Impossible per tant començar quan tancaren els tallers. No estaven eks del Correfoc.
    I van ser complidors. La gent ixint del teatre que es va retrassar i als 5 minuts començava.
    Tu accepta la realitat i l'ordre de la programacio i no parles nomes per criticar.
    Tambe eres un intolerant en no voler acceptar els fets com es produiren i la programació. Si per casualitat haveren començat en acabar els tallers ara criticaries haver començat encara amb llum i diries que això és per a fer-se de nit fosca. Segur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Massa actes clavats amb calçador en poques hores. Cap activitat després de les 22:00 i menys en dissabte pot tindre gran poder de convocatòria. Al igual que les exhibicions matinals,si a la vesprada i en les paradetes,el 95% era gent del poble,les activitats del matí,si s'en va fer alguna,van passar desapercebudes. Per l'organització de la fira,molt bona resposta de les associacions (els clubs esportius un zero,per no colaborar),prou material i dispossició per part de l'Ajuntament,però mala organització per la regidoria/tècnica/Mancomunitat. Pel repartiment de llocs,taules,cadires i panells semblava un mercadillo d'aldea o esmorzar de falles,cadascú es posava on volia i agafava del muntò de material el que li semblava. Per a això no calien tantes reserves ni reunions.

      Eliminar
    2. Els del correfoc arrivarien a l'hora que ens dirien i per tant eixa no es excusa, i si haveren començat a les nou o nou i mitja ja fea prou foscor i havera tingut gent en el carrer perquè vullgau o no vullgau va ser un fracàs de públic.
      I si no haver programat altre tipus d'acte que es puguera fer de día.

      Eliminar
    3. Els del correfoc arrivarien a l'hora que ens dirien i per tant eixa no es excusa, i si haveren començat a les nou o nou i mitja ja fea prou foscor i havera tingut gent en el carrer perquè vullgau o no vullgau va ser un fracàs de públic.
      I si no haver programat altre tipus d'acte que es puguera fer de día.

      Eliminar
  8. ¿Com que no es excusa? Els del Correfoc arriben a l'hora convenient per començar a les 10 nit hores quan estava anunciat i ho han d'endarrerir perquè el teatre s'ha endarrerit. I no hi ha més. Igual fraças era a les 10 que a les 10:30, quan va començar. perquè la mateixa gent estavem en la plaça de la Casa de la Cultura. I les coses s'erren quan es posen en pràctica.
    I no podien començar ni a les 9 ni a les 9'30 perque no estaven aci ni estava anunciat a eixa hora.
    Si haveren començat a les 9'30 ara diries que quin desgavell solapar activitats i fer el correfoc quan s'estava fent el teatre o era l'hora de sopar.
    Jo ho tinc clar: Facen el que facen no vos te que semblar mai res bé. Que ens coneixem.
    Tu no la pifiaras mai, perquè mai faràs res, això també es segur.

    ResponderEliminar
  9. El millor varen ser els concerts de divendres i dissabte al Passeig.

    Calcule que en moment de màxima afluència serien uns cuaranta, inclosos els familiars i els musics que actuaven a continuació

    Vergonyós, tant el divendres com el dissabte

    Ara si, les actuacions totes de la corda del govern municipal

    ResponderEliminar
  10. fa olor a Cotorr@ recremat ;-)

    ResponderEliminar