miércoles, 8 de abril de 2015

Nota de premsa d'ACEPLAT, IBOGA SUMMER ESTIVAL

Hoy a las 13 h. el Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna ha firmado un contrato para 4 años con la empresa promotora Iboga Summer Festival para que el evento se ubique en la playa de Tavernes.

El festival se celebrara del  23 al 25 de Julio, pero en realidad constará de cinco dias,
uno antes y otro después para que los asistentes puedan disfrutar de toda la Valldigna.

A parte del programa del festival promocionaran cualquier alternativa de ocio en la zona
A los asistentes, oficialmente el año pasado en Cullera fueron 6.000 los asistentes, este año esperan doblar la cifra, fuentes no oficiales datan de 15.000 los que de alguna manera participaron en el evento. 25 grupos musicales, 20 extranjeros y 5 nacionales. Habran multiactividades, informarse.

La empresa se pondrá en contacto con empresas y asociaciones locales y comarcales para el intercambio de información. No obstante los interesados rogamos se pongan en contacto con ellos o que faciliten su labor.La entrada costará 10 Euros menos a los asistentes de Tavernes, 39.50 €. para los que saquen su entrada antes del 14 de Abril.

La Valldigna tiene mucho que ganar y todos con ellos. Desde la  Asociación Aceplat se ha trabajado para la consecución junto con el Ayuntamiento en un evento con estas características.Su éxito será el  de toda la Valldigna. 

Seguiremos informando, un  saludo .

Concha Gomez.

Secretaria y Vicepresidenta de Aceplat 


15 comentarios:

  1. No estava l'alcalde?

    ResponderEliminar
  2. Si. Eixa foto es posterior a l'acte, en el piscolabis oferit per l'empresa de l'Iboga. L'alcalde i el cap visible de l'Iboga no estan. Cal pensar que estarien ultimant detalls després de la firma en el despatx. Altres, mira per on, van arribar tard i estan en la foto.

    Estava l'alcalde, Llacer, Llum, Perfecto de Compromis en l'acte de presentació del festival. Cap del PP. Cap del PSOE.

    ResponderEliminar
  3. Ja vec un altre salou fest,es que no heu llegit el comunicat de cullera????arrepleguem tot lo que altres no volen,la basura.

    ResponderEliminar
  4. Ja van els agoreros del PPSOE posant pegues i buscant les 3 pates al gat. L'empresa ha dit en la roda de premsa que tenen un estudi d'impacte econòmic fet per la Universitat Politècnica de Madrid que parla d'un impacte de 1 milió d'euros. El qui estiga en contra és que li importa un pito el poble, la platja, la promoció turística i els comerços i comerciants.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni del pp ni del psoe ..aço res te que vore amb ideologies..contrasta l.informaçio i despres parla.

      Eliminar
  5. Per la vostra informació ,no va a beneficiar gens al comerç local,ells mateixa porten els seus proveidors desde beguda hasta mengar,de tavernes soles volen el lloc i prou.no vullc ser pardal de mal aguero ,i no voldria que es cumpliren les meues informacions,pero aixina es..a xavea sel llevaren de damunt i a cullera tambe,per bruticia i per que deixaren deutes elevades...haurieu de haver.vos informat millor,crec que s
    Hau precipitat...espere no tindre que recordarvos aquestes paraules.

    ResponderEliminar
  6. Els cullerots són bovos i ací som molt llestos.
    50€ x 9.000 clients = 450.000€ en entrades per als promotors (descontant les despeses). La resta fins el milió d'€ que diu Iboga de l'estudi d'impacte econòmic deu ser altres 50€ per visitant en menjar i beguda,que també posa a dispossició l'organització (i si no paga als proveïdors,no hi ha despeses). No tinc clar que deixen tants diners com el Festivern. A tornar a fer negoci només Mercadona i Superpatri.
    Mala olor fa la cosa.

    ResponderEliminar
  7. Ojala m'enganye però el comunicat de l'ajuntament de Cullera deixa en mal lloc als organitzadors del festival i jo em fie més d'un ajuntament que d'una empresa privada.
    Em pareix be fer un festival a la platja però ni tinc clar acollir un festival amb estos antecedents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sé qui tindrà raó en el cas de Cullera,però que ens facen una rebaixa de 10€ als vallers i que t'en facen pagar 40 en menys de 5 dies (abans 14 abril,estem ja a 9)quant l'event és per a juliol,canta molt. Si algo ix mal,on anirem a demanar la tornada dels diners,on han anat els proveidors de Cullera que estan per cobrar?

      Eliminar
  8. Al dels comentaris sobre alcalde i regidors de Cullera: Insinúes actituts i interesos que rallaríen el delicte o ho serien de ser demostrats pel que ja ho saps, a donar la cara si ho vos vore publicat o a denunciar al jutjat.

    ResponderEliminar
  9. Jo no insinue res, això és vox populi a Cullera, pregunta, pregunta i voràs com és de veres

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs si vols voreu ací publicat ja saps, nom ,cognoms i DNI i si es així els de Cullera ja esteu tardant en anar al jutjat a denunciar-ho, que es on pertoca

      Eliminar
  10. I el cartell escrit en "perfecto castellano" i la platja de Cullera al fons.
    No va dir l'alcalde que en Tavernes tot tenia que ser en valencià?

    ResponderEliminar
  11. Ni els millors economistes poden previndre que va a parar aquest estiu en el Iboga Sumer Festival. Sóc de Cullera i els meus familiars en diuen que en qui realment heu de parlar es en els comerciants d’allí. La nota de premsa d’Ajuntament de Cullera és deguda a la gran polèmica que ha causat és la pèrdua del festivali que vinga a la Vall. Estem època d'eleccions. Els promotors en la nota de premsa es negaren a fer declaracions en contra de Cullera. L'únic que manifestaren és que tot allò que es negaren els han facilitat a Tavernes. Jordi Juan declarà que l’ ajuntament està per a promoure l'economia no per a crear-la. Personalment Aceplat tingué l'oportunitat de parlar amb ells e intercanviar direccions. A mi personalment en causaren bona impressió. Són emprenedors i cal que donar lis una oportunitat com a qualsevol. La vida porta rics i el emprendurisme es la senyera. Dels errors tot lo mon deprèn i més quan li toquen la butxaca. El qui no vullga fer negocis amb ells doncs molt bé i el qui pense que no va a cobrar, que demane per avançat o al contat. Estan encantats de poder fer negocis amb els del poble i demanen la col-laboracio amb Associacions per a activitats esportives i oci alternatiu que és la demanda dels seus seguidors i demes activitats que us ocurrisca. El cartell que anuncien fa temps que està fet i per això de les dates. Pensaven repetir a Cullera pese a ser un Festival itinerant, més al final la falta de facilitats els ha impulsat a vindre a la platja més propera i són ells els que s’han ficat en contacte amb l'ajuntament de Tavernes i no al reves. Sorpresos s’han quedat de què els acolliren tan be. A Cullera hi hagueren dos festivals a l'estiu passat , no hi ha de confondre aquest ,amb el Medusa que va ser el que realment causa´problemes. Ni difamar per difamar. Per la part de Aceplat demanaben un Festiestiu, sense menospresiar el Festivern, si no com a complement a la mar. El eco de l'impacte econòmic del Festivern aplega a la platja i done fe per que el meu negoci esta obert tot l'any. Com dien els emperadors romans “ la suerte está echada” Cadascú que gaudisca, i el que treballe que guanye el que puga. I el que no s’espavila no les tasta. Conxa Gomez Secretaria d?Aceplat.

    ResponderEliminar