miércoles, 15 de abril de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA-ACORD CIUTADÀ, PRESENTACIÓ CANDIDATS DE LA VALLDIGNA

Los tres candidatos d’EUPV-Acord Ciutadà a las municipales de la Valldigna se presentan junto al líder autonómico de la formación de izquierdas

Eduardo Bononad, Víctor Mansanet y Rossana Peris, los tres alcaldables de Esquerra Unida del País Valencià- Acord Ciutadà de las tres poblaciones de la Valldigna, Tavernes, Simat y Benifairó, respectivamente, se presentaron en sociedad arropados por Ignacio Blanco, candidato de la formación de izquierdas a la presidencia de la Generalitat Valenciana, en un acto que tuvo lugar en Benifairó. Los tres cabezas de lista de EUPV- Acord Ciutadà se mostraron ilusionados y esperanzados en que los comicios del 24 de mayo reflejen un claro cambio en la política municipal y autonómica de los últimos años.

Por su parte, Ignacio Blanco, líder de Esquerra Unida del País Valencià- Acord Ciutadà se comprometió a apoyar soluciones para los problemas de la Valldigna. En concreto, en el caso de Tavernes se refirió, entre otros, a que la Generalitat se haga cargo de las inversiones necesarias para que el colector de la Marina, en la playa vallera, sea una realidad y reúna las condiciones básicas para llevar a cabo sus funciones; que se ejecute el proyecto del Bypass de la CV-50 por Tavernes y que la Confederación Hidrográfica del Júcar contrate, definitivamente, el proyecto del Río Vaca.

PIÉ DE FOTO: de izquierda a derecha: Víctor Mansanet, Ignacio Blanco, Eduardo Bononad y Rossana Peris, tras el acto celebrado en Benifairó de la Valldigna.
  
D’esquerra a dreta: Víctor Mansanet, Ignacio Blanco, Eduardo Bononad
i Rossana Peris, després de l’acte celebrat a Benifairó de la Valldigna.
Els tres candidats d’EUPV-Acord Ciutadà a les municipals de la Valldigna es presenten junt al líder autonòmic de la formació d’esquerres

Eduardo Bononad, Víctor Mansanet i Rossana Peris, els tres alcaldables d’Esquerra Unida del País Valencià- Acord Ciutadà de les tres poblacions de la Valldigna, Tavernes, Simat i Benifairó, respectivament, es van presentar en societat abrigallats per Ignacio Blanco, candidat de la formació d’esquerres a la presidència de la Generalitat Valenciana, en un acte celebrat a Benifairó. Els tres caps de lista d’EUPV- Acord Ciutadà es mostraren il·lusionats i esperançats en que els comicis del 24 de maig reflectisquen un clar canvi en la política municipal i autonòmica dels últims anys.

Per la seua banda, Ignacio Blanco, líder d’Esquerra Unida del País Valencià- Acord Ciutadà es va comprometre a recolzar solucions per als problemes de la Valldigna. En concret, en el cas de Tavernes es va refirir, entre altres, a que la Generalitat es faça càrrec de les inversions necessàries per a que el col·lector de la Marina, a la platja vallera, siga una realitat i reunisca les condicions bàsiques per dur a terme les seues funcions; que s’execute el projecte del Bypass de la CV-50 per Tavernes i que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer contracte, definitivament, el projecte del Riu Vaca.

2 comentarios:

  1. El castellano es el peaje por depender de Madrid. Y más importante que el valenciano.

    ResponderEliminar
  2. Tenim clar que hem de defendre nostra llengua i cultura. I també que defendre els drets dels treballadors i els més desfavorits. Trist que al País no hi ha cap partit que encapçale la defensa de tots dos drets junts. Com a molt,Iniciativa,però té molts companys de coalició massa ambigus.

    ResponderEliminar