miércoles, 8 de abril de 2015

Editorial : HUÍ PLE

Esta vesprada tenim el ple ordinari del mes d'Abril, aplaçat a este dia al haver segut el primer dilluns de mes, data establida com ordinaria, festiu com sabeu. 

Pegant una repassadeta al ordre del dia trobem : 

- Una modificació de crèdit de la qual desconeguem el contingut.
- Alçament d'objeccions a factures, reconeiximents extrajudicials.
- Temes sobre tot d'urbanisme i la regularització dels sectors no desenvolupats.
- Un tema sobre la piscina coberta i una possible hipoteca del inmoble.
- Aprovar el projecte del col.lector de la platja.
- Memòria a complir per optar al servici d' escoleta infantil. 
- Temes de caracter administratiu. 
- Solicitud de AVA sobre un greu problema que afecta a la citricultura.

Dir sobre el tema de la piscina  que fa un temps coneguerem que la concessionaria va demanar autorització per a hipotecar l'inmoble com a forma d' obtindre liquit i amb ell poder obrir-la, supossem que ara ho ha demanat formalment i açò es el que es debatrà. 

I dir que es un tema molt perillós este doncs es lligar-se més a una empresa que no ha pogut en tot este temps obrir el recinte, la qual empresa "mare" està de capa caiguda ens consta en el seu camp, de la que hem sentit que ha entrat al pareixer un nou inversor, i que hi haurà que estudiar i amb més que lupa si ens interessa donar este pas o per contra trencar el lligamen amb la concesionària i buscar altres alternatives. 

No tenim evidéntment les dades suficients per a opinar a fons però no ho vegem gens clar pel que sí que coneguem sobre el tema per altres costats i que no es gens bó, ens consta que seguixen oferint la venda de la concessió en el mercat pel que no vegem cap interés en ells més que recuperar capital i "pegar a fugir", ningún de oferir el servici per tant, pel que seguint el refraner mal acaba el que mal començca, i ací es va començar i s'ha seguit però de lo més malament, vorem com acabem.

Per altre costat un pas més en lo del colector de la platja; tenim entés que junt al servici de la Víctor Calatayud es volía també ofertar l'escoleta de la platja per a que qui es quede un es quede l'altre, ja vorem al final que s'oferta i si així fora un bon pas més per a tractar de desestacionalitzar la platja; es va regularitzant el tema urbanístic, i desconeguem el problema agrícola.

Demà i com fem sempre després d'un ple vos informarem de tot, fins demà. 

3 comentarios:

  1. Lligar-se més a la concesionaria sería una barbaritat i concedir-li el hipotecar l'inmoble ho sería, doncs com be dius de moment rés ha demostrat si no que no té capacitat per sí mateix de fer front a les seues obligacions, val més intentar rescatar la concesió i després concedir l'explotació a algú slovent i amb experiència, cosa que esta concesionaria actual tampoc té i vorem que fa si l'obri davant uns temps que encara van a ser difícils : Jo si ho sé, una vegada en marxa anar demanant al ajuntament que li abone els dèficits baix l'amenaça de si no tancar de nou, davant el qual l'ajuntament tragarà el que no deuría, com han fet altres ajuntaments.

    Un altre desficaci del PP que ara vorem de pagar entre tots els vallers, al que s'unirà altre desficaci si l'actual govern permet el que ara demanen.

    ResponderEliminar
  2. Este govern no té cap interés en obrir la piscina perquè es un obra del PP

    ResponderEliminar
  3. La piscina es una deles barbaritats que el Pp tindra sempre damunt com una roca. Pero vosaltres com no teniu vergonya ni la conexeu torpes amb la piscina. Algun dia segur que estara en funcionament pero no sera el Pp.

    ResponderEliminar