miércoles, 22 de abril de 2015

Editorial : UNA XICOTETA SUGERÈNCIA

Estem llegint en varis llocs sobre la XII Trobada de jovens de La Safor que es desenvoluparà en la nostra ciutat el proper cap de setmana.

I ens pareix algo molt possitiu, donat la gran quantitat de jovens i associacions que s'espera vinguen a gaudir de, llegim, "activitats culturals, lúdiquess i esportives", "activitat cultural, artística, esportiva o recreativa" .

Així llegim hi hauran expossicions, tallers d'arqueología amb posterior visita a la cova del Bolomor, concerts de música, presentació llibre, grafitis, esport, fira ... tot mol correcte.

I a més gent sana, que no ve al típic botelló i festa i prou, o almenys en teoría. 

Volem fer una xicoteta sugerència : I si aprofitem per a promoure turisme ? 

Tenim una vall digna d' oferir-se a qualsevol potencial turiste, i la gran quantitat de gent que ens vissitarà  ho son, i més uns jovens als que a més del sol i platja es pots oferir natura i esport.

Sols el fet que ens visiten ja es possitiu, perquè la nostra vall es ven per si asoletes, però si ajudem ... 

I sí, sabem que l'encontre no es per a això, però ... 

Ahí ho deixem. 

15 comentarios:

  1. Fixat en els participants, en el llistat apareix: Regidoria de promoció turística. Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

    ResponderEliminar
  2. Este encontre el promou la manco de la Safor (presidida pel PP)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿I? La Manco la presdix ara el PP com altres messos la presidix altre d'altre partit, això en el cas de La Valldigna està preestablit en proporció al tamany de les quatre poblacions i per tant quant li toca a qualsevol dels pobles es el seu Alcalde qui presidix siga del signe que siga, i en La Safor s'acorda o s'acrodava en proporció a la representació de cada partit.

      Eliminar
    2. Tingues clar que si no havera sigut per la voluntat i interés de l'Ajuntament de Tavernes i pel treball dels tècnics de cultura i joventut i les TASOC del Salari Jove aquesta trobada no s'havera fet a Tavernes.

      Eliminar
    3. A mes el PP es va mostrar en contra de la Trobada quan es va iniciar i la va acceptar davant la postura en ferm dels demés partits.
      Sembla ser que aci no pot fer com l'IVAJ, enxufar els seus de NNGG amb sou ben alts.
      Quant de cinisme!

      Eliminar
    4. Totalment d'acord amb l'anónim de les 15:49, molta feina estan fent les xiques del salari jove. Bona iniciativa.

      Eliminar
    5. Pues pel que diu el de les 17:00, a la reunió organitzativa de hui n'hi havien dos jovens de NNGG que muntaran un stand,i no cobraran res. També estava Pilar Altur en representació de les joventuts socialistes. Qui no muntarà res de res és Bloc jove,ací no donen massa exemple.

      Eliminar
    6. Ja van els espavilats!!! Quant més parlen, més claven la pota. Qui presidia la reunió? De quin partit és? Que el regidor Llàcer no haja comentat que joves amb Compromís munten un stand informatiu no vol dir que no el munten. Si mirares la informació de la trobada i el tríptic vories que si que estan inscrits i participen en la trobada. Ale, ja t'has cobert de glòria!!! Has anat a per llana i has eixit trasquilat. Per cert, esperaves cobrar per anar a fer propaganda del PP?

      Eliminar
    7. Pues si estan apuntats,demostraren un vertader desinterés en no acudir a la reunió presidida pel seu regidor. O com som de casa ja ens ho contaran? Tenien bula?
      I que dius del PP? Ací qui no és del Bloc,és del PP? Mira que us agrada polititzar amb el joc del partidisme...

      Eliminar
  3. Que aparega el nom de la regidoría no vol dir que es faça rés de promoció en sí, sols que col.labora en fer l'acte. Ara bé. esperem que el bon fer de Llácer en esta delegació es note també ara i es promocione La Valldigna, el sols fet de donar-los un fullet junt a suposse altres cosses que els entregaran ja sería algo, i la visita al Bolomor es un motiu extraordinari per a promocionar la avll, doncs les vistes des d'allí son extraordinaries.

    ResponderEliminar
  4. Sí està Llacer darrere permet que ho dubte..ejem ejem

    ResponderEliminar
  5. Qui s'ha tirat i molt a faltar són els clubs esportius que més gent,activitats i diners subvencionats menegen: futbol i bàsquet,que en principi estaven convocats però no van a organitzar cap taller. I això que tenen molta gent a les seues organitzacions i molts contactes amb els polítics. És veu que per als grans,les claúsules dels convenis referents a la promoció en el poble són paper mullat. I a l'Ajuntament pel que sembla tampoc li molesta gens.
    Ahí voldria vore jo opinar als polítics,sobretot als que manen en este moment, i no vinguen amb la excusa que això és una cosa voluntària. Després d'events com aquest seria hora que se n'adonen quines associacions/clubs estan per treballar desinteressadament pel poble i quines altres passen de tot. I això és el que deurien tenir més en compte,no el nombre de vots que representen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no,no s'ha passat per ací cap polític ni palmero a discutir açò,es nota que l'amiguisme i mangoneo també funciona amb els partits poderosos i associacions poderoses...

      Eliminar