viernes, 10 de abril de 2015

Editorial : NADAREM O SEGUIREM FENT AIGUA ?

Com podeu haver llegit en l'articul sobre el pleno d'ahir, sobre la piscina coberta s'ha acordat ja i una vegada solventats alguns entrebancs per part de la concessionaria, el que ésta puga hipotecar la concessió que té del servici amb el fi d'obtindre liquidesa per a poder acabar el recinte i obrir portes. 

Nosaltres voldríem equivocar-nos, ojalà, però pensem que :

- Tal i com està el mercat financier, en el que tant a comerços com a industries com als mateixos particulars ens costa deu i ajuda obtindre financiació inclús amb balanços possitius o ingressos demostrables i recolzant amb patrimoni.

Resultado de imagen de piscina perdiendo agua- Una empresa de recent constitució com es la concessionaria i per tant sense bagatje demostrable, ni ingresos per altres costats ni actuals ni futurs dons es va crear únicament per a esta concessió, sense altre patrimoni propi  més que la concessió en sí, doncs recordem que l'inmoble es municipal  i tan sols tenen el dret d'explotacó per uns anys, que es el que volen hipotecar.

- Que vol hipotecar algo tant en l'aire com es un negoci que pot ser positiu però també, i molt, negatiu tal i com estàn les cosses actualment amb una crisi que per  molt que diga el senyor Rajoy seguix estaguent ahí, a peu del carrer, amb un atur que no baixa en este poble ni en pascues segons els darreres dades conegudes, i que per tant deixa poca liquidesa en les families valleres com per a permetre's poc més que menjar i pagar llum, aigua, etc. 

Digueu-nos pessimistes però partint d'estes premises, cregueu que alguna entitat bancaria va a acceptar eixa hipoteca ? Com no la avalen tercers, ho desconegeum, que voleu que vos digam, pensem que no, i així i tot amb avals voríem donat com està com diguen de difícil obtindre financiació ni als que estem ahí al peu del canyò des de fa un grapat dp'anys i amb ingressos estables i demostrables i amb un patrimoni darrer com a garantía : La banca no vol més inmobles, vol capacitat demostrada de retorn dels prèstecs i ésta empresa no la té.

I tornem a dir ojalà ens equivoquem i pugam tindre prompte el servei de piscina coberta en Tavernes, però ...  esperem no siga tans sols una jugada de la concessionaria per a guanyar temps i tractar de vendre la concessió a tercers com sabem s'està o s'ha estat intentant fins fa poc. 

I que no siga tampoc per part dels nostres governants sols una solució a la desesperada i per a fer temps davant la manca de diners per a fer el rescat de la concessió i sabent com creguem saben que el que diguem no va gens dessencaminat, però voten a favor per a que no es diga que si volen o deixen de voler en este tema, tant uns com altres.   

Perquè en abdòs cassos seguirem fent aigua per molt i molt de temps.

15 comentarios:

  1. Xè, feu servir un corrector ortogràfic!

    ResponderEliminar
  2. Farem aigua i ens costarà un dineral.
    Normal que s'arribe a esta situació si s'adjudica una piscina a una empresa de parquet.

    ResponderEliminar
  3. Soc un xicotet empresari al que sobre portar molts anys treballant i pagant tot el que deu li costa un montó conseguir financiació dels bancs sobre tindre un bon patrimoni i la empresa funcionant. Per tant compartixc el que diu Enrique en esta editorial de que la empresa de la piscina difícilment obtindra dines de ningún banc i per tant seguirem sense piscina mentres no rescatem la concesió o eixa empresa la venga a algú solvent.

    ResponderEliminar
  4. A Tavernes el Bloc demana a empreses de contenidors preu per fer uns vestidors i això no ho critica ningú?

    ResponderEliminar
  5. Seguirem fent aigua per molts any perquè este govern no té cap interés en obrir i fer rendir un obra del PP fins no es vega obligat com en el parquing

    ResponderEliminar
  6. Ja ha fet este govern prou pagant 17 milions en la legislatura de coses passades del PP per ara damunt que carregue amb 2 milions per imprudencia del PP en donar una piscina a una empresa de parquets.
    Este govern ha pagat en la legislatura 17 milions en la legislatura. T'els recorde? 1'8 milions aparcament, 1'6 factures en caixons, 9 milions d'interessos i capital de prestecs d'anteriors legislatures, i eliminar els 4'5 milions de deficit de tresoreria si sumem i amb els picos que no he posat 17 milions.

    Dona'ls 17 milions ( 2 vegades mes que els plans Zpatero i Camps junt) i sabràs el que es bo.
    Si tinguereu un dit de coneixement i trellat ni obririu la boca, corruptes!.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als 17 milions retalla els 9 d'interessos als bancs,perque igual que ara s'han pagat, a la propera legislatura es continuaran pagant mane qui mane.

      Eliminar
    2. Tu ho has dit: igual que ara s'han pagat.
      O siga, s'han pagat i son de prestecs (capital + interessos no nomes interessos) de passades legislatures, de quan governava el PP.
      O siga no s'ha de llevar res.
      I la pròxima legislatura se seguiran pagant i seguiran sent els prestec que va fer el PP.
      Mane qui mane.

      Eliminar
    3. Quan va manar Eduardo,Escrihuela o ara amb Juan,no s'ha demanat cap préstec als bancs? Pues igual uns que altres,els propers que manen pagaràn interesos del govern actual,a més a més dels del PP.
      Que no ha de tornar a governar el PP fins que s'amortitzen els seus prestecs,també ho dic. A vore quin és el partit valent que quan governe propose e instaure eixa llei.

      Eliminar
    4. Tens raó. Tots tornen prèstecs de l'anterior.
      El govern actual ha fet dos prestecs ICO. S'ha dit i redit: 3 milions que ja es paguen i es pagran els anys vinents.
      Saps on està la diferència? Que este govern ha fet els prestecs PER PAGAR ELS 1'6 MILIONS DE FACTURES EN CAIXONS I LA RESTA PER PAGAR ELS PROVEIDORS QUE EL PP FEIA MES D'UN ANY QUE NO PAGAVA.
      Es la diferencia. Ni en els prestecs tots no son iguals.

      Eliminar
  7. Ves espai a qui acuses de corrupte que a lo millor el corrupte esta mes prop de tu del que penses...ja vorem

    ResponderEliminar
  8. Un partit de corruptes, de contabilitat B, de conters en Suisa, de Gurtels i de Noos.
    Si no eres no téntengues.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uns els tenen en Suïssa i altres en Andorra.

      Eliminar
    2. Molt bé. Corruptes els del PP i corruptes els de Pujol.

      Eliminar
  9. Tant d parlar pq el pp no a fet mai lo q fa Jordi ,parlar amb el poblé i dirmos com ba tot en el poblé pq en els anys q tinc mai l'a vist ,i quien ba fer la puxa d la contribusio ,pq collons sen ba pasar tres pobles

    ResponderEliminar