miércoles, 15 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalMentres els nostres governants seguixen discutint sobre quines inversions fer i entre elles en el cementeri, nitxols caiguent segons llegim en Las Provincias : A vore si es fiquen d'acord encara siga en els darrers plenaris d'esta legislatura i demostren que treballen pel seu poble per damunt de partidismes i politiqueig barat, no ens extranyaria perquè quant s'acosten eleccions ... ja ho sabeu. I enhorabona una vegada més i que no falten a Empar Félix pels seus triomfs, dels que dos més llegim en el Levante. I abdòs diaris seguixen parlant del nou hospital comarcal.

7 comentarios:

  1. Didculpa pero la informacio es tendenciosa. Els nostre govern no discutix: va presentar els projectes de millora, consoludació i reparació. I el PPSOE ho van impedir i no estaven d'acord amb la proposta del govern.

    ResponderEliminar
  2. "Seguixen discutint sobre quines inversions fent" : discutir es quant dos diferixen sobre un tema.
    Per tant, govern i opossició estan o no estan discutint sobre quines, en general, inversions fer i no fer i en les que estan d'acord en algunes també sobre la quantía a destinar ? Per tant d'informació tendenciosa rés, sols reflexem la veritat.

    ResponderEliminar
  3. Uns per altres cementeri abandonat.

    ResponderEliminar
  4. Era cert el que ens pensàvem,el primer comentariste ens confirma que este govern no discuteix,perque només proposa,no negocia res. Amb eixa mentalitat totalitària,sense majoria absoluta no anirà enlloc (no crec tornen a enganyar ningú com en esta legislatura) i si és amb majoria pitjor encara.

    ResponderEliminar
  5. Karl Argiñano el que no tornará a enganyar a ningú sera el teu PSOE que ultimament a perdut el Nort demanant el MURO DEL RIU i El Colector de la Platja de la manera que ells volien. Te sa veu el plumero SOCIALISTO

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però,no era peperet?
      Aclariu-se,demagogs!

      a perdut amb H,per favor.
      Te sa veu també sona mal.

      Si jo soc socio-listo, a altres els cal acabar l'escola. Si vas així,no et deixaran entrar en llistes,feste-ho vore.

      Eliminar
    2. Al PSOE li pronostique tres regidors. A tu, evidentment, cap. Roma no paga traidores, Caracas tampoc.

      Eliminar