martes, 28 de abril de 2015

Editorial : DE PHOTOCALLS

Resultado de imagen de cartel de photocallNo estaguerem per raons de faena en lo de les paradetes inforamtives de la Trobada fins ben tard, més de les huit de la vesprada, i per tant no podem dir ni desdir del que afirmen els comentaristes als que ens referim. 

I ens referim al que afirma un d'ells sobre que este acte es va convetir en un "fotocol" de polítics i que si els jovens repartíen fullets polítics mentres Borrás anava de modèl, Vidal de padrí, i Juan de vedette, mentres que altres s'engaxen amb que si hi havíen o no hi havíen polítics en el correfocs posterior, i un tercer afirma que els d'EU portaven samarretes del partit besant i demés com tots els altres. 

Total, que d' una vintena de comentaris sobre esta jornada sols una tercera part parlen dels actes en sí, mentres el altres comenten sobre politiqueig.

I a més ens comptaven bones fons, de les inductables, que cert alt càrrec d'una associació es queixava de tanta pressència mentres quant la seua associació fa actes no els veus ni per espillera, salvo honroses excepcions. 

I ens bé a la ment si no estarem polittizant massa tot.

I ens bé a la ment allò que ja apuntarem fa un temps de si no serà contraproducent en contra del que pensen totes estes visites "en quadrilla" electoral, on apareix gent que fora de campanya no els veus ni per espill en estos ni en altres tipus d' actes, com dia este alt càrrec.

Però bé, com diuen molts quant veuen certes cosses com estes i altres, "que vinguen eleccions tots els anys".

4 comentarios:

  1. Donava vergonya vore a Borràs, Manolo, Jordi o Edu fense els simpatics/graciosos en trobada.
    Tots son igual.

    ResponderEliminar
  2. Com vos diguem nosaltres no estiguerem i ens ha sorpres el que digué eixe representant d.una associació, el que afegit als comentaris ens ha portat a plantetjar el tema i vos preguntem si realment va ser tan "descarat" per dir.li d.alguna forma.

    ResponderEliminar
  3. Home, no més descarat de a lo que ens tenen acostumats tots els polítics en general quant venen eleccions però a mi particularment em prenya un montó i desde luego no vaig a votar a un o atre perquè em bese i vinga o no a fer-me la pilota si el resto d'anys passa de mi.

    ResponderEliminar
  4. Aprepareu.se els propers dijous de mercat que aniran acassant-vos .

    ResponderEliminar