viernes, 24 de abril de 2015

Editorial : EL QUE SI ES CUTRE

Resultado de imagen de rita barbera
 Ja sabem d'on li venía el caloret :
De les patxoxades a preus anti-crisi
(anti-crisi per als restauradors)  
4912 coche alquiler 24 hores reunion Fórmula 1 en Londres.
771 hotel super luxe en Florencia.
685 hotel super luxe en Madrid.
2870 dinaret amb pernil de Jabugo, ostres, "rabo de toro" i "gazpacho de langosta"-
Botelles de vi a go-go a 34 eurets.
Dinars varis a una mitja d'entre 70/80 euros per comensal de seguit.
437 euros en un dinar per a ella sola.
etc etc

Com ja sabreu, estes son algunes de les xifres de les despeses de protocòl de la senyora Alcaldesa de València cap i casal i altres membres del seu govern.

I diu la senyora Barberà, donya Rita, justificant estos preus tant comedits en plena crisis econòmica i amb xiqeuts que passen fam, que si tenía invitats no anava a convidar-los a "cutradas" (no, no ho ha dit en eixa llengua espardenyera que parla de vers en quant, ajudada segúrament per alguna "essència").

I nosaltres li diguem, sap vosté el que és cutre ?

El que es cutre es que els ciutadans del cap i casal segons la darrera enquesta seriosa li donen encara 8 dels 33 regidors.

I el que es cutre es que li en done 8 més a la marca blanca eixa que vosté sap li assegurarà de nou el governar si ve el cas.

I el que es cutre es que el tercer en discòrdia siga un conglomerat no se sap molt bé ni de qui ni de quants ni de que pensen, però si sabem que rebren ordres de Madrit, i que vaja desplaçat als socialistes al quart lloc i als nacionalistes al cinqué i a Esquerra Unida al furgò de cúa, quant estos tres partits porten partint-se la cara pels valencians un grapat d'anys ja. 

I el que es cutre també es que ninguna de les opcions valencianistes moderades que es presenten també a les locals apareguen siquiera en les enquestes.

Això senyora Barberà es el que es cutre, a més de tota vosté i tot el seu entron : Esperem que d'esta els valencians canvien d'opinió, deixen d'enlluernar-se pels oropèls del primer salvapàtries que arrive, i que per fí ens governe gent amb trellat i conseqüent, gent de la nostra terra, i sobre tot gent que no obedisca a ningú més enllà dels interessos dels seus ciutadans.

18 comentarios:

  1. Home,que PSOE,EUPV i Bloc estiguen tants anys partint-se la cara pels valencians...
    En algún d'eixos partits hi han alguns (i en algún,molts) que és difícil que es partisquen la cara,de dura que la tenen. Que no fan ni ombra en corrupció a l'actual PP,val,però de Podemos (com UXT o altres partits nous) no es pot dir res roin perque són partits verges,i com a tals no han treballat tant,però tampoc s'han aprofitat tant. No sé de qué et sorprèn la resposta de la gent amb Podemos després de vore la catadura moral de la política espanyola,valenciana i vallera. Compromís és altre que també pujarà per no tindre imputats ni targetes black repartides,i això pesa més que que siguen vells o nous.

    ResponderEliminar
  2. Quina poca vergonya.
    Sort que tots els politics no son iguals.
    Com no volen que pujen Podemos i Ciudadanos.
    Compromís fa la faena, denuncia, critica,... i els vots per estos partits.
    Que injust!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,com que Podemos no ha denunciat ni criticat res... recordé que el partit nasqué del moviment al carrer,quant li tiraven en cara als assemblearis que formaren un partit si volien queixar-se.
      De ciutadans millor no opinar,ja sabem quina pell de corder es gasten.
      Però amb Compromís cap injustícia,tindrà el que li pertocarà,i el que s'ha guanyat Mònica Oltra,que tampoc és tan antiga en política,almenys no tan coneguda,que és el que dona vots i fa governar.

      Eliminar
    2. Que Podemos no s'amaga en pell de corder. Ignorant...

      Eliminar
    3. Sí,darrere està Felipe Gonsáles,despisten uns assessorant Veneçuela i l'altre criticant-la,després tenen pactat ajuntarse el Coletas y Pedrito.

      Que més voldrieu,en veritat tot és enveja (esport nacional,també al País) perque usant les mateixes armes de lluita al carrer i a les xarxes li han menjat molt terreny a Compromís (perque ho han fet igual o millor,sense la Oltra el fenòmen Compromís no és res). Caldria repensàreu si l'èxit de Compromís és el treball en equip perque tant d'odi a Podemos,partit que propugna més coses semblants que diferents,i és que crec que el Bloc li pot l'ànsia de protagonisme i no duu molt bé això del treball en comú. Ho haurem de preguntar en privat als marxistes d'Iniciativa o als espanyolistes d'Equo.
      Ja vorem qui són els ignorants,perque com que Podemos tindrà protagonisme sí o sí,ens haurà de demostrar la seua ideologia anticasta. Per ara,Griñán out i Chaves quasi quasi.

      Eliminar
    4. Hacienda somos todos, menos Barcenas, Rato, Monedero y Pablo Iglesias que van aparte. Unos en negro y otros vendiendo chocolate en Suiza. Unos predicando el comunismo y otros el liberalismo más acertimo......el resultado es el mismo: sus bolsillos llenos a costa de los nuestros.

      Eliminar
  3. Enrique, podries comentar, per a la gent que no ho sap, que aquest escàndol l'ha destapat Compromís, amb Joan Ribó i Mònica Oltra al capdavant, una Mònica que va estar anit a la Casa de la Cultura de Tavernes, plena de gom a gom, i on vàrem poder conéixer als candidats i candidates d'aquesta formació.

    ResponderEliminar
  4. Això falta mes propaganda a Compromís despres de la d'ahir. Ahir va ser el miting amb més assistents dels mai fets a Tavernes. I ja fa anys que vaig a quasi tots. Vaig estar en els altres dos i quan a gent, no hi havia color, crec que triplicarien de sobra l'asistencia dels socialistes i quasi triplicarien la d'EU. Tenen un os mal de rossegar el 24 de maig amb Compromís.

    ResponderEliminar
  5. Cada dia està més clar i més després de la nit d'ahir:

    Compromís: 9
    PP: 4
    PSOE:2
    EU:2

    ResponderEliminar
  6. Mare meua ahir Compromis. La gent inclus mirant fora en la tele el miting de dins la casa de cultura. La gent del PP i PSOE que estaven presents deguen ixir de cagaxola

    ResponderEliminar
  7. PSOE 2 nomès? Vaig a somriure un poc a la teua salut.. Ahir va vindre molta gent de fora a vore el concert gratuit de Pau Alabajos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Concert? Saps el que dius? Va cantar dues cançons només.

      Eliminar
  8. Molts vaen anar per compromis però despres de votar a Jordi res de res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com diu ma mare: Andaremos y veremos el engañado quien será.
      Ma mare és d'Albacete.

      Eliminar
  9. 2 només? Encara en son massa. Per a mi un. Somriu, somriu ara que pots. El 25 els plors.
    Per cert en cap moment es va dir que hi havia un concert de Pau Alabajos. Que actuaria, i actuar en un acte electoral tot el mon - excepte els listos del PSOE- saben el que és: dos-tres cançons per trencar la monotonia de discursos.
    No desvies el tema:
    250 eren en el PSOE i teniu molta gent convidada de fora i ple d'espions d'EU i del PP i alguns de Compromís. En total si llevem cossos extranys, uns 170?
    Un fracàs, per això no haveu posat fotos.
    I no faces tan tontos els de fora, que arriben alli veuen que es un acte electoral i es queden a vore si cau un recital d'Alabajo. El mes normal seria preguntar i els dirien que no, dos cançons i prou. No faces a ells tontos i a nosaltres també.

    A la proxima anuncieu vosaltres a qualsevol cantant i a omplir!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No cal posar cap cantant: ja "canten" ells prou.

      Eliminar
  10. Qui somriu l'ultim somriu millor.
    Tu somriu per l'exit de l'acte d'ahir que altres somriuran el 24.

    ResponderEliminar
  11. Ho siga reconeixes que va ser tot un èxit: un èxit en les europees, un exit de gent participant en les primàries, un exit en l'acte d'ahir.... a 30 dia de les eleccions. ¿ I encara dubtes quin serà el resultat?
    Gaudeix ara que encara pot somniar amb èxits. A partir del 24 ja no podràs.

    ResponderEliminar