viernes, 17 de abril de 2015

Nota de premsa del PP COL.LECTOR

FETS I NO PARAULES. EN ESTA LEGISLATURA NO S’HA FET CAP COL·LECTOR.
AMB MANOLO VIDAL ES VAN INVERTIR 2’5 MILIONS EN FER COL·LECTORS I EN L’HISTÒRIC DEL PP A L’ALCALDIA S’HAN INVERTIT MÉS DE 5’5 MILIONS.

Acabarem la legislatura present sense cap col·lector fet pel govern de Jordi Juan. Si això és preocupant, més encara ho és que l’alcalde tinga la gosadia de criticar alguns dels molts col·lectors que va fer el Partit Popular a Tavernes.

Zones com el Prado Comarcal, el Passeig Colon, l’Alfàndech... ja no tenen problemes d’acumulació d’aigua quan plou. Pels carrers de la part alta es desaigua perfectament i ha passat a la història eixos dies on l’aigua anava per dalt les voreres.

Tot això va ser possible gràcies a les inversions que va fer el Partit Popular. En esta legislatura no s’ha gastat res en col·lectors. Hi ha diners per a iniciatives nacionalistes o pel retén de la policia, però no per a invertir en col·lectors.

Resultado de imagen de populars tavernes de la valldignaSent Manolo Vidal alcalde, a Tavernes es van invertir 518.815 euros en fer els col·lectors del carrer Gómez Ferrer i els dels carrers Mitja Galta, Travessera de Sant Antoni i del Mar.
A més es va fer la primera fase del col·lector de la platja que afecta a l’Avinguda de la Marina i en este cas va estar tot subvencionat amb quasi dos milions d’euros.

Si fem l’històric del govern del Partit Popular, la inversió en col·lectors a Tavernes puja altres dos milions d’euros més fets en els col·lectors del Passeig Colon, Metge Grau, Mercat Municipal, Plaça Major, Immaculada, Sant Josep, Rojas Almel·la, Plaça l’Església, Gran Via Germanies, Sequers, Papa Joan XXIII, Paco Valiente, Ramón y Cajal, Santa Bàrbara, Sant Joaquim i Sant Josep.

El candidat a l’alcaldia popular, Manolo Vidal, comenta “és un fet objectiu dir que qui ha fet els col·lectors de Tavernes ha sigut el PP. Compromís no n’ha fet cap, ni un. Mentre que el PP ha invertit quasi 5’5 milions d’euros ocupant l’alcaldia, i n’ha fet en pràcticament tota la ciutat i la platja”.

El més preocupant és que el govern nacionalista vol desinformar a la gent dient que la segona fase del col·lector de la platja no es podrà finançar sense interessos “estem davant una fal·làcia del govern de Jordi Juan. La fase primera del col·lector de la platja que va fer el PP no és que es fera a zero cost d’interessos, és que es va fer en zero cost per a Tavernes perquè estava tot subvencionat. L’alcalde està més preocupat de desvirtuar la realitat, de manipular que en fer coses. Per això ha passat que durant la legislatura de Jordi Juan no s’ha fet cap col·lector. Sent jo alcalde s’invertiren més de 2’5 milions en col·lectors i el de la mar ens va eixir de bades. El PP es l’únic que s’ha preocupat pels col·lector i eixa és la realitat” comenta Manolo Vidal.

Vos adjuntem un plànol amb els col·lectors fets a la ciutat, cal tindre present la primera fase feta a l’Avinguda de la Marina de la platja

Nota : per no sabem quin motiu i no sabem com solventar-ho el tal planol no el podem publicar, quant vinga en nostre técnic informàtic del institut a vore si ho podem solventar. 


5 comentarios:

  1. Més mentires del PP. Els col.lectors estaven previstos per a executar uns a carrec d'Aquagest i uns altres finançats per l adjudicataria, actualment de nom Hidraqua, dins el plec de condicions d'adjudicació.
    Eixe plec contemplava que el col.lector de la platja l'havia de finançar a cost zero Hidraqua pero en el 2009 Manolo Vidal li va eximir eixa obligació a canvi d'avançar-li 2 milions d'euros del canon com a prestec per cobrir deficit de tresoreria. Aixo fa que fins el 2024,cap govern cobre drets de canon .
    Manolo Vidal no va fer cap col.lector en la platja sino que va fer un pegot que no aprofita per a res i damunt va enterrar una tuberia amb una capacitat de desaigüe la quarta part del previst.
    Manolo o qualsevol atre alcalde havera fet el mateix perque estava en l'adjudicacio de l'aigua potable. No ho va fer ell sino Hidraqua.
    Si que va llevar 2 milions del canon a les futures corporacions.

    ResponderEliminar
  2. Altra nota del PP però la llista encara no la tenen.

    ResponderEliminar
  3. El Pla de l’Aigua redactat per l’Ajuntament contemplava un conjunt d’obres en col·lectors, que els havia d’executar l’empresa que resultara adjudicatària i entre els quals estava el col·lector de la platja, que era urgent i prioritari.

    En l’adjudicació del servei d’aigua potable hi havia dos empreses molt interessades: Aquagest i Aguas de Valencia. En el plec de condicions, no se sap perquè, l’obra del col·lector que era urgent i prioritària desapareix de les obres a executar per l’empresa que resultara adjudicatària i passa a ser una obra que nomes seria finançada a euríbor + 0.

    O siga Aquagest, que és a qui se li va adjudicar l’aigua potable, havia d’executar i pagar un conjunt de col·lectors i, a banda, finançar-ne uns altres entre ells el col·lector de la platja.

    Els col·lectors a executar Aquagest (actualment Hidraqua) comencen a fer-se a partir en la legislatura 2007-2011, son els que Manolo Vidal diu que ha fet ell, quan son obres contemplades en l’adjudicació i no depenien del govern que isquera de les eleccions del 2007, sinó que era una obligació adquirida per Aquagest en l’adjudicació.

    Eixos son els col·lectors del Manolo Vidal, uns col·lectors contemplats en el plec d’adjudicació, no perquè Manolo Vidal els iniciara o els promoguera. Son resultats d’un concurs d’adjudicació.

    El col·lector de la platja havia de finançar-se a interès euríbor+0 per Aquagest. I en tota la legislatura no va haver cap moviment de Manolo Vidal per fer que Aquagest facilitarà els diners i començarà l’obra. Al contrari: Manolo Vidal va alliberar Aquagest d’eixa obligació a canvi de rebre 2 milions d'euros com avanç del canon de l’aigua potable.

    Ho podeu llegir en l’acte del ple d’octubre del 2009

    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202009/11-20091005.pdf

    i recomanem que llegiu el punt 3-2 pel que es veu com Aquagest es qui fa els col·lector i especialment llegiu-vos amb atenció el punt 4-13: APROVACIÓ DE L’EXPEDIENT 14-045/09 PROPOSTA D’AVANÇAMENT DEL CÀNON DE LA CONCESSIÓ DEL SERVEI DE CICLE HIDRÀULIC PER PART DE L’EMPRESA CONCESSIONÀRIA, AQUAGEST LEVANTE, S.A.

    Fixeu-vos el gran negoci que fa Manolo Vidal: diu a Aquagest que li avance el canon fins el 2024, que té un valor de 3 milions d’euros, a canvi del préstec de 2 milions. És a dir, i com després la justícia va fallar, un préstec on l’empresa li descompta els interessos d’eixos 15 anys i en comptes de 3 milions li avança 2 milions.

    Tot un negoci ruïnós el que monta Manolo Vidal: Són 3 milions i es reverteix nomes 2 milions a l’Ajuntament i damunt, l’empresa queda lliure de finançar el col·lector de la platja. Bravo Manolo Vidal, això si que es defendre els interessos de Tavernes.

    Eixa acta es molt aclaridora i demostra que els col·lectors ni eren iniciativa de Manolo Vidal ni cosa pareguda: són clàusules d’adjudicació del servici.

    Tavernes va perdre l'ocasió de fer el col·lector i a un finançament practicament 0 perquè Manolo Vidal no va tindre cap interés en, a partir del 2007, dir-li que es posarà mans a l'obra.
    I no hi ha més.

    ResponderEliminar
  4. I perquè es va donar a Aquagest quan Aguas de Valencia sembla ser era la preferida del PP autonòmic per adjudicar? Que pinta el col·lector en eixa adjudicació i perquè es trau de l'obligació d'executar-lo l'adjudicataria i passa simplement a finançar-lo? (finançar vol dir que ho cobrarà als veïns via rebut de l'aigua)
    Ens ho aclarirà el PP?

    ResponderEliminar