jueves, 30 de abril de 2015

El lector denuncia, MÉS SOBRE PARC DEL NORD ABANDONAT

Rebem el següent e-mail :  

Estas palmeras llevan dos años sin podar y lo que en su día era una pequeña pinada pues se secaron y desgraciada mente esta es la muestra.

Esto demuestra el olvido y abandonó de esta parte de la playa, esta mañana ha pasado la maquina barriendo la calle, pero ¿ quien barre las aceras? ¿ Los vecinos no contamos ?¿ tienen preferencia los coches ?








12 comentarios:

  1. Que desastre. Este es el resultado de 4 años de gobierno de un alcalde de Compromís que cobra un buen sueldo y tiene abandonada Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Incorrecte. Es la consequencia d'un alcalde de Compromís, que cobra molt menys del que cobrava Manolo Vidal per arruinar Tavernes, que li dedica moltes mes hores que li dedica Manolo Vidal (entre 5 portan l'Ajuntament) i que per haver de dedicar-se a pagar els deutes de Manolo Vidal no té diners per a fer res, ni tan sols per a contractar mes gent.
    Esperem que quan li arribe el turne, que li arribara, poses també les fotos amb el parc ben net.

    Que es poden fer amb 17 milions d'euros per Tavernes? Es el que ha pagat l'alcalde en la present legislatura per conceptes de Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  3. Diuen que han comprat 24 birbaores per al próxim taller d'ocupació laboral.

    ResponderEliminar
  4. Açò ja sembla la versió amable del Ventilador. Xe dediqueu-se a publicitar el vostre programa i deixeu la faena bruta per al PP. Si es poseu al mateix nivell, no arribareu ni a un.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No en traura un qui ? Quadern no es presenta a ninguna elecció, i el comentarista que ens ha enviat la queixa tampoc.

      Faena bruta el denunciar algo que a algú no li pareix bé... ole la llibertat i la tolerància !!!

      Eliminar
  5. Parc abandonat, zona verda del llac sense gespa, vivenda de familiars del cap de la policia sense gual,... a Jordi li s'amontonen més problemes que a Rus en la Diputació.
    Fonts quadern, tavernesopina, elmundo

    ResponderEliminar
  6. No hi ha cap que tinga credibilitat.

    ResponderEliminar
  7. Comentarista que ha enviat la queixa? Però creus que la gent es tonta o que?
    No heu publicat el comentari on dia que pensava que les denuncies son fetes de gent que va en la llista de D-Units per Tavernes? Es veu a la llegua.
    Politiqueig dur i pur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no, digues el que vullgues però no, es un veí de La Goleta i això sí, bon amic : Perquè vos molesta tant la crítica?

      Eliminar
  8. La critica no molesta. Molesta la politització de la critica. Tota la vida i també en temps del PP no s'han netejat i s'han desbrossat eixes zones fins el mes de maig, com a preparació de l'estiu, perquè abans allí no va ni un samarro. I t'ho diu un que va un parell de vegades a la setmana per allí a passejar, perquè jo també visc i des de fa molts anys en la Goleta, no cal em digues que passa.
    Perquè no es critica també que hi ha establiments tancats, per exemple, i no donen el servici que podriem esperar qui vivim en la platja, o que les passareles i el rentapeus no estan i si passegem a vora mar ens omplim d'arena?

    ResponderEliminar
  9. No es cert, a compromis vos molesta tot el que no vaja amb la vostra forma de pensar. Sempre tirant balons fora i sense asumir responsabilitats.
    La mostra la teniu que poc a poc seu quedat sols al Ajuntament.
    Ja sabem que sou un especie superior.

    ResponderEliminar
  10. No som una especie superior. No estem contaminats i no fem el que voldrien ells que ferem. Tots no som iguals. I com tenim les idees clares i ganes de fer coses amb 5 regidors estem portant l'Ajuntament amb mes activitats, més actes, mes dedicacio i millor gestio, malgrat les trevetes i palos que ens posa el PPSOE.
    I això no està amagat.
    I com el refrany: més val a soles que mal acompanyats.

    ResponderEliminar