viernes, 17 de abril de 2015

El Quadern inforna : ES DIU, ES COMPTA, ES RUMORETJA ...

Que el PP local va a fer pública la seua llista en unes hores.


Que en ésta van ha hi haure sorpreses en quant als primeríssims llocs.

Que van ha hi haure sorpreses per qui va en eixos primers llocs, però també per qui no va.

Que alguns que esperaven anar amunt perquè so han "currat" van ben avall.

Que altres que anaven a anar per decret digital ben avall quant esperaven anar ben amunt al final si que ho van però ...

Que un moooolt conegut que es rumoretjava anava ben amunt es un tot un bulo i l'home va estar ahir mitja vesprada desmentint-ho.

Que hi ha certa "marejadilla" entre aquells que pensaven anaven a ser dels elegits i o no van o van de "coche escoba".

La solució ? En unes hores. I es el que té l'elecció "digital" de  llistes, que moltes vegades no es reconeixen els servicis prestats i si vals o no vals i s'imposen els criteris de partit o la voluntat del amo del dit ...

13 comentarios:

  1. Jo tinc prou sabent que Manolo va de cap llista. Segur que presenta la millor llista de totes les del poble i tornarem a tindre un gran alcalde. Hi ha cola per estar en la llista del PP i no hi ha lloc per tants candidats/tes.
    El PP tornarà a governar i Manolo tornarà a la alcaldia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tira va, un poc d'humor de bon matí no va mal, lo de la cola per estar en les llistes insuperable, ni el mateix Xavi Castillo ho podría superar, i lo de que no hi ha lloc per a tants candidats/tes ja un descollone total.
      Sols hi havia que vore ahir el passeig de gom a gom a la porta de la seu del pp per apuntar-se a candidat .
      Ai no calla, que es que hi havia mercat.

      Eliminar
    2. Jajajaja!!!!!!!
      Rato va en la llista?

      Eliminar
  2. Ja es sap la llista de PP?
    Tots els partits tenen data de presentació i el PP de Manolo Vidal encara no ha fet publica la seua.

    ResponderEliminar
  3. Gran crisi si que hi ha perquè hi ha més d'un que els han tirat als lleons, als llocs del darrere quan estaven convençuts que mereixen més i altres recent arribats copen la capçalera. Ahir les espases esmolades (és a dir les llengües) contra el dit de Manolo Vidal eren moltes.

    De tota manera es facil que hui sabem qui son els nous fitxatges que recolzen el PPartit que s'esta manifestant com el de corrupció en molts llocs d'Espanya i a més de corrupció aci en Valencia del balafiament: només faltava el cas Rato.

    Estarem pendents de vore eixes noves cares que no han tingut cap reparo en ajuntar-se amb el PP i tot el que representa ara del pitjor que pot ser un partit polític.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No home no, que es que tenen massa on triar home i son tots tans bons que no es decidixen.

      Eliminar
  4. Hui en dia no hi ha cap llista del PP que puga ser bona mentre tinga eixe cap. Si no heu pogut desfer-vos d'ell, que és el gran problema i ningú el vol, no podem esperar res de la gent que vaja darrere. Tots de la cabota.

    ResponderEliminar
  5. Me parto y me rio, la redaccion del bulo, cojonudo, algo de informacio D. Enrique pareces tener, pero vas de lado a lado dando bandazos a ver si con eso consigues una filtracion de calidad, Y lo que comentas de que una persona toda la tarde desmintinedo, si ha estado toda la tarde desmintiendolo, di quien ha desmentido, pero eres el rey de lanzar la mano y la piedra todo junto, y deberias saber que se lanza la piedra y se esconde la mano.
    Y la crisis en el PP, si esta en crisis se vera en Mayo el dia 25 en la madrugada, cuando saquen x votos e implique y concejales.
    Y sera crisis cuando saquen solo del 1 al 3 o maximo 4 y su amigo Rus y sus compañeros de aqui le digan al Gran Manolo Vidal campeon gracias por tus servicios pero la puerta que tienes detras ahora deber cruzarla en sentido opusto al que pensabas cruzar.
    Esa sera la constatacion de un nefasto grupo o un nefasto lider, o la ratificacion de que no hay crisis ni hay problemas.
    Y sobre lo que dices de los que pensaban ir delante y van detras y los que estaban detras han subido, cosas de la marea, pero si es como dices y una persona ha trabajado lo que no se le puede hacer es agradecerle el trabajo tirandola como se realizo en la anterior lista con una persona que lo da todo y no se le agradece ni se le explican las cosas.
    El problema del grupo de manolo vidal es que el no es un buen lider, no sabe liderar a personas.

    Pero tiempo al tiempo.

    ResponderEliminar
  6. Tiempo al tiempo y veremos si vamos de lado a lado dando bandazos o por contra directo a la diana

    ResponderEliminar
  7. Molt de caxondeo amb la llista del PP però ja vorem qui trau més vots el dia 24 de maig.
    No és millor llista la que abans es presenta sino la que millor gent porta.

    ResponderEliminar
  8. El problema del PP de Tavernes és Manolo. En el PP de Tavernes hi ha bona gent amb ganes de treballar, com en altres partits, però te un gran problema que és Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  9. Quan isca la llista opineu, pero ja esteu opinant sense saber i aixo sols ho fan els fanatics

    ResponderEliminar