domingo, 5 de abril de 2015

JA ENS HEM "ENCONTRAT"

I vos deixem unes modestes imatges d'una part, no arrivem a més ni ens volem calfar el cap tampoc, del que gaudim informem i del que no ... ja sabeu ....

Per als valencians sense trons ni hi ha festa ...
Arriven les primeres cornetes i tambors
I els primers cofrares

Més tambors i cornetes i més cofradíes

I arriva el crist ressucitat

Tancant la processó la banda de música
El crist l'hem vist i de valent, a la mare de deu ...


I tots a vore l'encontre enmig de la plaça. 


Que passeu un bon dia de pascua i fins demà,
si es que hi ha algo que comentar .

11 comentarios:

  1. Enhorabona a tots...i fins l'any que be!!!....que paseu tots bones festes

    Vicent Bataller Serrano
    President del Centre Musical El Fenix

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enhorabona a vosaltres per la gran llavor que esteu fent i per estar ahí sempre al peu del canó.

      Eliminar
  2. No es camfeu molt el cap que vos esplotara igual quel melo de tot lany

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu podríes aprendre a escriure millor.

      Eliminar
    2. Ensenya-li tú que saps tant!

      Eliminar
  3. I darrere la banda de musica el cotxe "escoba" arreplegant les floretes que acabaven de tirar al cristo i casi als xiquets i majorets que estaven acabant de disfrutar de l'acte. Som un poble molt aseat! Pero quan no toca!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tenim que dir que nosaltres som dels quasi atropellats i entenem que els treballadors també tenen dret a anar.sen de festa però deu minutets més tampoc es gran retràs i evitaríes situacions gens agradables com la de ahir o la de la cavalcada de reis. Se.n estan passant amb tanta pressa, la veritat, i qui treballa en un servici d.estos deu assumir que per a que altres gaudim ells s.han de sacrificar i s.ha de tractar que el sacrifici siga el menor possible però sense arrivar a molestar al ciutadà.

      Eliminar
    2. Això no és responsabilitat directa dels treballadors en quant tenen un cap de confiança "política" que els deu manar la feina i els temps ben clars. Jo crec està clar,volen que la gent que va a l'acte vegen que estan i treballen els vehicles i treballadors de la neteja,que són ràpids i eficients,i amb tant de cel ho tenen manat que s'en passen. No veuen que inclòs políticament poden tenir l'efecte contrari al que pretenen. No és la foto la única cosa per la qual es menegen els polítics i els seus càrrecs de confiança privats.

      Eliminar
  4. Karl Argiñano no tens ni idea de lo que dius. Com sempre.Jo estava amb la placa i el cap de la netetga li va cridar l'atencio al treballador.Cada vegada que obris la boca es per dir tonteries.Ara com a bon Socialisto que eres parla amb el cap de la netetga per que expedienten al treballador.Socialisto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ho va dir l'administrador d'este lloc (que no és qualsevol comentariste anònim) que a Reis la neteja semblava la última filà de la cavalcada i ara més de lo mateix,quasi l'atropellen (voleu carregar-se'l abans eleccions?). El cap de neteja ha fet bé en marmolar al treballador si fou per iniciativa del currante,però no ha estat culpa ni del soldat ni del capità,ni tan sols deu ser de la empresa,tots deuen seguir consignes polítiques quan ho repeteixen una i altra vegada.
      I ací tonteries sempre les diu el mateix,aquell que fins fa poc em fèies peperet i ara resulta que soc socialisto. Aneu a crear-me un trauma d'identitat,ja,ja. Deixeu de fer el ridícul posant etiquetes segons aneu deixant socis pel camí. Als que us han d'expedientar és als que heu perdut tota ideologia i raonament.

      Eliminar
  5. Els de la netega ¿tambè es culpa de Jordi Juan?
    Perqué crec recordar que no......

    ResponderEliminar