viernes, 2 de enero de 2015

Nota de premsa del PP SOBRE EL FESTIVERN I LES MESSURES DE SEGURETAT

El govern encapçalat per Jordi Juan torna a donar clares mostres de manipulació. Tot li val per tal de desprestigiar a qui no siga dels seus.

El Partit Popular de Tavernes va fer una nota de premsa on deia ben clar que el dia 30, a migdia, a l’ajuntament no estava preparada la documentació amb els permisos del Festivern. Compromís es va afanyar a dir que sí que tenia l’ajuntament tota la tramitació feta, però sols ho va tindre a punt després que el Partit Popular, en un gest de preocupació, va acudir a preguntar per l’estat de la documentació.

És una irresponsabilitat, per part de Compromís i de Jordi Juan no tindre els documents preparats el dia 30 a migdia. Segons ha dit ara el partit nacionalista per excusar-se, el permisos s’enviaren a la Generalitat el dia 30 passades les 14 hores.

Clar està que quan el Partit Popular va acudir a l’ajuntament no estaven els permisos del Festivern preparats, i això que este event començava el 29 de desembre.

No és normal, i mostra una falta de previsió, que una documentació tan important s’envie a la Conselleria el dia 30 a última hora. Funcionant així, l’ajuntament no donava cap opció a que es poguera solventar qualsevol deficiència, ja que el festival estava en marxa.

No es poden reunir 8.000 persones i enviar la documentació a ultimíssima hora quan ja no hi ha possibilitat de supervisar-se amb el temps adequat. Un festival d’eixes característiques requereix planificació, i el govern de Juan no ha sabut tindre els documents abans que començarà i ho ha fet tot a última hora.

Quan el Partit Popular va anar a preguntar es va dir que no es tenien els permisos. Es va amagar la informació de que eixe matí anaven a enviar-se. Així que, una de dos, o Compromís sols es va posar les piles quan el Grup Popular va preguntar, o el que és més greu, amaga informació a l’oposició.

A més, encara estem esperant que l’alcalde explique perquè un sindicat policial denunciava que no hi havia prou mitjans per cobrir el Festivern. Hem tingut sort que no ha passat res, però exigim que l’alcalde done explicacions de què passa amb la policia. Eixe tema, que no interessa, ha sigut callat pels nacionalistes i és molt greu. És la segona vegada en un any que la sindicat policial diu que no té suficients mitjans, mentre que el cap de la policia ha cobrat hores extres que li han suposat tindre una nòmina de 5.000 euros en alguns mesos.

Este no és el primer cas d’improvització del govern de Juan o d’ocultament d’informació. Recordeu que el Grup Popular va descobrir que el regidor de foment havia consentit que el pla de foment fora copiat d’altre d’Asturies sense dir-ho a ningú.

Recodeu que Juan proclamava que no hi havia diners. Retallant a les associacions, en neteja i manteniment de la ciutat. Mentre feia gabinets de premsa per fer-se autopropaganda. Ara sabem que el govern de Compromís va tornar 900.000 euros que el Partit Popular va deixar i que hagueren permés tindre fet ja el col·lector de la platja, el taller d’Adisva o moltes altres inversions.

Una vegada més el govern de Juan amaga informació i manipula. Tot per salvar-se ell. Eixa actitud dictatorial li ha valgut per quedar-se sols al govern i ser incapaç de mantindré un govern que s’ha trencat dos vegades sota la seua responsabilitat.

Sols ens queda afegir que si hagueren actuat sense premura i amb organització hagueren pogut aconseguir dona a la platja l'event musical que demanaven. 

27 comentarios:

  1. Que amargats estan, criticar, mentir, criticar i mentir. No saben altra

    ResponderEliminar
  2. El dia 29 per la vesprada es va acabar el muntatge i la instal·lació de totes les infraestructures del Festivern (escenari, torres de llum, instal·lació elèctrica, serveis higiènics....).

    El dia 30, l'Ajuntament disposa de tots els documents i certificacions, pero cosa lògica li falten les certificacions finals, aquelles que s'han de firmar quan està tot acabat i muntant, que és aleshores quan es fa la revisió final i es certifica que el muntatge final està d'acord amb la normativa legal.
    Això és una cosa que passa amb totes les obres, construcció d'edificis, muntatges de fira: la certificació final de que s'han muntat complint la legalitat. I el PP i la regidora que va anar a vore l'expedient ho havia de saber. I el PP sabia que eixes revisions s'estaven fent eixe matí del dimarts, dia 30.

    El PP va anar eixe dia 30, sobre les 11'30 del mati va a l'Ajuntament a demana els documents quan sabia que estaven fent les últimes revisions i que no podia estar complet l'expedient.

    Sobre les 2 de migdia, ja amb tot firmat, es remet a la Conselleria de Governació i Justícia la resolució d'alcaldia que certificava que tota la instal·lació del Festivern complia la legalitat en base als informes tècnics.

    El PP no va voler esperar a que s'acabaren les revisions i va fer una nota de premsa abans d'acabar tot el proces amb l'objectiu de crear alarma social i desprestigirar el Festivern i el govern de Jordi Joan.

    El PP menteix descaradament i manipula la realitat dels fets perquè saben que el primer acte en la carpa tenia lloc el dia 30 i no el 29 com volen fer creure. El PP menteix descaradament volent fer creure que hi havia una obligació d'enviar tota la documentació, quan això no es cert: simplement se li comunica a la Generalitat que compleix tots els requisits legals.

    ResponderEliminar
  3. Son molt roins i males persones:

    I damunt deixen en molt mal lloc al funcionari a qui acudire, al qual acusen de dir-los una mentira i negar-los informació.
    Com s'atrevixen a dir que "Quan el Partit Popular va anar a preguntar es va dir que no es tenien els permisos. Es va amagar la informació de que eixe matí anaven a enviar-se"

    El Partit Podrit no va parlar amb el govern, va demanar la informació a un funcionari, i ara diuen que eixe funcionari els va mentir. Sort que tots sabem que els funcionaris de Tavernes son complidors i son incapaços d'això.

    Si això son capaços de dir-ho d'un funcionari, ara comprenem les mentires que diuen de l'alcalde i de la resta del govern que son els enemics politics.

    ResponderEliminar
  4. No es pot ser tan ignorant, com fa el PP, i dir que s'ha enviat la documentació perquè ells l'han demanat. Si s'envia es perquè hi ha obligació legal d'enviar la certificacio de que tot està correcte, i s'envia per complir la llei no perque ho diga el PP.

    I diu la nota esta: No es poden reunir 8.000 persones i enviar la documentació a ultimíssima hora quan ja no hi ha possibilitat de supervisar-se amb el temps adequat.

    Mare meu, si és al revés: S'ha d'enviar després del muntatge, perquè la revisió es fa després d'eixe muntatge i quan tot està acabat.

    Algu s'imagina a l'Ajuntament enviant el certificat de que la carpa està correcta el dia 26, quan encara no estava montada? Algu s'imagina a la regidora Sra. Tudela, quan actue com a arquitecte, certificant que un edifici o casa compleix tota la normativa en el mateix moment en que comencen a fer les fonaments? Això més o menys es el que demana el PP.
    La ignorancia es molt atrevida.

    ResponderEliminar
  5. Aci el PP no ha mentit. Quan tocava la documentació no estava i es va donar a última hora a la Generalitat.
    Passades les 14 h. I encara estem esperant que l'alcalde explique perque la policia va denunciar la falta de municipals

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací el PP ha mentit. I tant com ha mentit. Una mentira darrere una altra.

      ¿Qui marca el temps de quan tocava estar completa la documentació? No em digues que es el PP de Tavernes que em pose a riure fins el Festivern que ve.

      Allò que interessa es que estiga muntat segons la normativa. I això es igual que es certifique el dia 29 a les 7 de la vesprada (impossible perquè no es horari dels funcionaris) o el dimarts pel mati. El que importa es que quan comencen els actes en la carpa estiga legal. I està legal i es certifica sobre les 2 de la vesprada despres de totes les supervisions tècniques.

      Tant dur teniu el cap els del PP que no ho enteneu?

      No crec que un funcionari de l'Ajauntament o la mateixa alcaldia envien una resolució il·legal i fora de termini a la Generalitat. Un poc de serietat.
      Sou patètics.

      Eliminar
  6. "No es poden reunir 8.000 persones i enviar la documentació a ultimíssima hora quan ja no hi ha possibilitat de supervisar-se amb el temps adequat" : I que volíen, que llogarem la carpa 15 dies abans o més i anar pagant lloguer mentres ? Vinga vaaaaaa !!! Que tots sabem que Manolo era el rey del pensat i fet i ja vorem que passa després.

    I amb una carpa ussada habitualment i montada per professionals que va a eixir tan gros mal a última hora per a no poder legalitzar-la ? .

    Aiii quanta burrera quant no hi han arguments, si no volen el Festivern que ho diguen i en pau, un punt més del programa electoral i els electors ja decidirem. Però que no ens tracten com a tontos que ens ofenen. I ho pagaran, vaja si ho pagaran.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eeeeh! Llogar la carpa 15 dies abans no pero llevarla no sabem quan la llevaran. Ara que igual la deixen com a pista coberta d'atletisme.
      Lo teu tambe es burrera, eh?

      Eliminar
    2. I tu que el preocupa? Pagues tu el lloguer de la carpa i l'ocupació de vía publica?
      Hi ha carpes de falles que les posen a finals de gener i fins el final de març. I molesten a vehicles i peatons. Lo teu si que es burrera.

      Eliminar
  7. Anar contra corrent és molt mala cosa, i el PP amb el Festivern ha anat sempre a contra corrent, en contra del que vol el poble i els jovents.

    Els joven ho tenen ben clar: cap vot al PP.

    Votar PP es votar la desaparició del Festivern a Tavenres i es deixar a Tavernes fet un desert els dies de Cap d'Any, com en el temps de Manolo Vidal i Cia.

    ResponderEliminar
  8. El PP es el partit mes CAMPEON de la mentira, la falsetat, la manipulació,el destrellat i no vullc dir res mes perque estic INDIGNAT. Si tingeren una mica de vergonya(no la coneixen) despres de lo que en fet al meu Poble deurien tindre la boca calladeta.

    ResponderEliminar
  9. Quant peperet hi ha per ací comentant

    ResponderEliminar
  10. Estic acollonat de contestar a la gent del bloc. Els tolerants...estem aviats!!! Quina manera de insultar!!!

    ResponderEliminar
  11. Nomes vec una cosa clara.
    Quan va anar algun representant del PP a les 11:30 segons diuen per ahi dalt, la documentació estava en regla? NOOOOOOOO
    Per lo tant el PP diu una veritat i gran, la documentació no estava preparada o a disposició de qui la poguera requerir. Es cert o no aixó? SIIIIIIIIII. ES CEEEEERT

    Es cert que el Govern municipal va finatlizar segons diu els tràmits a les 14hores?
    Aixina deu ser quan aixina ho diuen

    Tot el demés son "bufes de Pato" que diu el papi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La documentacio si que estava en regla. I tant que estava en regla. Si no havera estat en regla no s'hauria fet cap revisió: els tecnic haurien dit no poden revisar cosa que no te documentació i no sabem com ha de ser. Els revisen que s'ha montat d'acord en la documentació que té cada cosa (carpa, esceneri, torres de llum).
      Per tant damunt de mentirosos ignorant de les coses que mentiu.

      La documentació estava preparada i a punt de qui la podia requerir. Per això la teua regidora la va poder vore i comprovar que faltava la certificació de revisió que s'estava fent. Confondiu faltar la documentació amb faltar la firma final que diu que tot esta segons eixa documentació.
      Damunt de mentirosos ni sabeu el procediment administratiu.

      Efectivament, com si haguera volgut finalitzar a les 17 hores. No hi ha cap llei que diga quan s'acabar la revisió. Simplement s'exigix que en el moment de la primera actuació totes les instal·lacions estigueu completes, muntades i complint la normativa.
      I aixína deu ser, quan s'envia a Conselleria que tot està d'acord.

      Hi ha un fet que es indiscutible. El PP i la Tudela sabia que s'estaven revisant encara que tot estigues segons la documentació. I no vau esperar a saber el resultat. Només buscaveu el lio.

      I ara que vegeu que vos han guanyat per golejada: millor Festivern de la vida, mes gent que mai i tota la gent del poble contenta, la boca vos s'ompli de bromera de la malicia i ràbia que teniu.

      Pues res ajo, agua i resi. I l'any que ve mes Festivern!

      Eliminar
    2. T'ho tornare a repetir:
      Quan el representant del PP a les 11:30 va a demanar l'informació, Estava tota la documentació requerida a punt i en ordre? Contesta tu mateix papi, estava a punt a les 11:30? NOOOO, NO ESTAVA A PUNT Jo no parle de a les 14 a les 17 o a les 20 hores. Jo parle del moment en que es demana a l'Ajuntament a les 11:30, LA DOCUMENTACIO NO ESTAVA PREPARADA I/O ACABADA
      Per lo tant el PP diu una veritat com una catedral.

      Tot el demés "BUFES DE PATO"

      I no desvieu el tema, la questio es si estava o no estava, i NO ESTAVA

      Res més Cotorrins

      Eliminar
    3. La documentació si que estava i en regla. I tant que estava i en regla.

      Estava el certificat Aenor de la Carpa, el contracte de les assegurances, el contracte de la carpa, el certificat d'instal•lació de la carpa, el certificat de carrega de l'escenari, el certificat de la instal·lació elèctrica i les corresponents torres de lum i so, el contracte de les empreses de seguretat, estava el Pla de Seguretat del Festivern, estava el pagament de la taxa municipal, la llicencia d'instal·lació de la carpa, el informe a Conselleria de la llicencia d'instal·lació de la carpa, la llicencia d'activitat del Festivern, el contracte dels serveis mèdics i, l'asseguranca de RC del Festivern, per citar els mes importants.

      I quan tota eixa documentació està en l'Ajuntament, com estava, i s'ha muntat el Festivern, s'ha de fer l'acta final de comprovació i conformitat.

      Una cosa que fa l'enginyer municipal, al final de tot i feia eixe mati de dimarts, per comprovar i certificar que el recinte, el muntatge de la carpa, equips de so, escenari, cabines sanitàries i senyalització d'emergència i mesures contra incendis són legals. Eixa acta no es pot fer fins que està tot acabat, i és eixe el "paperet" que falta i és la que s'envia a la Conselleria i no cap altres documents.

      No hi ha cap ignorant que es crega que després de tres anys de Festivern, i sabent el que se sap sobre events d'esta magnitud, l'Ajuntament actue sense tindre tota la documentació.

      No hi ha cap ignorant que es crega que un tècnic se la juga i certifica que tot està correcte sense una documentació en l'Ajuntament que avale el que està comprovant. ¿Tu creus que hi ha un arquitecte que certifique que un edifici esta correcte sense tindre en el seu despatx tota una documentació sobre el que s'ha construït? Sembla ser que el PP si que ho creu.

      Per tant, el paperet que digueu faltava no te res a vore amb la documentació que he dit al principi que es la del Festivern. Faltava una hora perquè s'acabara la revisió i es firmara l'acta de conformitat, però no esperareu. Era millor fer una nota de premsa falsa i manipuladora i mentir al poble. No passa res: avui o dema hi ha confessió. Amb tres parenostres i una avemaria solucionat.

      Damunt, qui dona el permís és l'Ajuntament. I l'Ajuntament marca el temps dels seus actes i actuacions. Com si haguera volgut informar a Conselleria un minut abans de l'inici del concert del dimarts 30, i no el 29 com voleu fer creure.

      I a les 11'30 la documentació del Festivern estava PREPARADA I ACABADA. Faltava l'acta que certificava que el Festivern s'havia preparat segons eixa documentació que estava tota en l'Ajuntament. I no volguereu esperar, perquè anaveu de mala fe, a fer mal.

      I no hi ha més. Per molt que vulgues pegar cabotades contra la paret. I l'any que ve, més Festivern, més ingressos per al poble, més alegria al carrer, més animació, més joves vallers que passaran la nit al seu poble i s'evitaran accidents. I més families dormiran tranquil·les sabent que els seus fills dormiran en sa casa.

      I tot això a pesar del PP, que com de costum, només farà que criticar, posar impediments i inventar-se mil mentires.

      Eliminar
  12. El Partit Popular fa la seua faena,qui no esta clar que la faça es el govern del Bloc
    Ademes de falta de documentacio es van produir fets molt greus que per sort no han acabar en tragedia
    En mig de les tendes de campanya es van fer fogeres en el perill de incendi de les matrices
    Per accedir a la carpa es va produir un tapó de persones que gracies a la policía local no vam tindre una desgracia

    ResponderEliminar
  13. Sabeu q huí no s'ha agranat el poble. Tots els homes estaven arreplegant la porquería que han deixat els acampats. Tan els costa posar-ho tot en una bossa de fem? Si jo tire fem en multen, però els acampats poden escampar la seua merda

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Cotorra, com es habitual, no publica cap comentari referent a la neteja a la resta del poble.
      Jo he fet pa prova, i com sempre, no ho han publicat.

      Es el seu pluralisme.

      Eliminar
    2. Es que tenen molt de trellat i no volen parlar malament de la gent del poble.
      Allçi es parla de la neteja de la zona afectada pel Festivern, no volen deixar en mal lloca als veïns del poble que son els que han embrutat tot lo que no es zona del Festivern.

      Molt ben actuat per la Cotorra que no vol deixar en mal lloc la gent d'ací, que al cap i a la fi es la que embruta el Carrer Major, o el Passeig del País Valencia o la platja del poble. Ahi no hi havia ningú del Festivern.

      Eliminar
  14. El Bloc sols ha fet Festivern i el poble abandonat

    ResponderEliminar
  15. Pilar Altur no comenta ací defensant el seu Festivern?

    ResponderEliminar
  16. I el PSOE no diu res del seu Festivern? Ara ja no es cultura?

    ResponderEliminar
  17. Estic ALUCINAT dels comentaris que fan el PPeros sobre la bruticia del Festivern i no obrin la boca de la bruticia de les Falles,Carnes toltes, Haluwen, Ball de disfreces,Paelles en Festes en aquestes festes no s´embruta i no es beu alcohol i no anian botellons,Sou tan RUINS que voldrieu que ixquera mal el Festivern. SOU UNS CARROCES AMARGATS

    ResponderEliminar
  18. Mes clar, només l'aigua

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/01/lestat-de-la-questio-quan-les-mentires.html

    ResponderEliminar