sábado, 24 de enero de 2015

Nota de premsa del PP SOBRE MUR VERGERET

El Vergeret i les mentides del govern de Compromís

Per la boca mor el peix i eixa dita es pot aplicar a l’alcalde, Jordi Juan, que està jugant a la política en el tema de la urbanització del Vergeret en lloc de dedicar-se a gestionar sol·lucions.

Este és un tema molt important per al poble de Tavernes i és per això que deu tractar-se amb cura i no fer d’estes negociacions una lluita política.
La mala gestió de Jordi Juan arriba al seu punt màxim quan es nega a fer el mur de contenció del riu i amenaça a Confederació de dur-la als tribunals si no arregla el camí de la Séquia Bova. Amb amenaces és difícil arribar a acords, una mostra més de la poca falta d’idea i de talant de l’alcalde.

La seguretat dels nostres veïns

És actual el tema sobre la reparació de les solsides del camí de la séquia la Bova per efecte del riu. I a causa de la importància, per a la seguretat de tots els que per allí circulen, deu buscar-se una sol·lució en compte de tirar balons fora.
Cert és que Confederació ha d’ocupar-se del riu. No obstant això, mentre Jordi Juan realitza eixes reclamacions podria haver arreglat el camí i després reclamar les responsabilitats pertinents a la Confederació.
En esta legislatura el govern de Compromís s’ha oblidat dels camins rurals, i, amb eixa faceta de víctima que tant creu que el beneficia, culpa a tots dels problemes existents pel riu.

Des del Partit Popular pensem que seria més ràpid i apropiat fer les reparacions pertinents i paral·lelament seguir negociant amb la Confederació tot el que li correspon a la dita administració.

Sobre el mur del riu Vaca

Per posar en antecedents direm que el Vergeret va ser aprovat per l’Ajuntament en Ple, sense debat i per unanimitat de tots els grups polítics i que tota la tramitació va ser correcta segons la Conselleria d'Urbanisme que és la competent per aprovar definitivament. Així ho demostra l’acta que adjuntem a la nota.

La inundabilitat del Vergeret té una solució consensuada amb la Confederació, que implica fer un mur de contenció entre el riu i la zona urbana. Fins ara diferents partits, entre ells el Partit Popular, ha demanat que l’ajuntament faça eixa infraestructura –hem de recordar que l’alcalde nacionalista tornà un préstec que li permetia fer esta obra- però Jordi Juan de Compromis ha negat eixes obres i ha donat preferències a altres interessos que no impliquen pensar en els veïns del Vergeret i tota la zona del Passeig Colon.

En l’anterior legislatura es donaren llicències a vivendes i no hi havia cap informe en contra. Tal com apunta el nostre portaveu l’únic alcalde que ha donat llicències en la zona del Vergeret de Tavernes amb informes en contra ha sigut Jordi Juan. L’actual alcalde, front a un informe tècnic en contra de les llicències que va donar, va buscar un segon informe que, pegant-li la volta a les coses, informara favorablement per donar llicències, però eixe primer informe negatiu està present i l’alcalde el va obviar.

26 comentarios:

  1. 'Així ho demostra l’acta que adjuntem a la nota', PODRIEU PUBLICAR L'ACTA?

    ResponderEliminar
  2. Es massa llarc doncs son varis fulls que arrepleguen el tractat en el ple.

    ResponderEliminar
  3. sempre es pot posar un vincle al document

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se fer.ho , informàticament estic peix i no tinc a mà al meu assesor informàtic , es a dir , al meu fill adolescent.

      Eliminar
    2. No se fer.ho , informàticament estic peix i no tinc a mà al meu assesor informàtic , es a dir , al meu fill adolescent.

      Eliminar
    3. No se fer.ho , informàticament estic peix i no tinc a mà al meu assesor informàtic , es a dir , al meu fill adolescent.

      Eliminar
  4. No se a que esperen per fer el mur si ja tenen clar que es la solució al problema de Vergeret.
    Politiqueig pur i dur.
    Prengam nota per les votacions de maig i votem a gent resolutiva en lloc de enredraors.

    ResponderEliminar
  5. Vols dir que si fem l muro ja no fara falta el projecte del Vaca per a res? Menuda barbaritat.

    Efectivament politiqueig pur i dur i mentires del PPSOE.

    EL PSOE adjudica en el 2005 el projecte

    http://www.aminsa.com/fichas/450%20R%C3%ADo%20Vaca.pdf

    i arriba el 2011, deixen el govern d'Espanya i no han adjudicat el projecte, que damunt havien aprovat nomes feia uns mesos. 6 anys per aprovar un projecte i més de 6 per a no adjudicar.

    I si segons digueu els del PP tot era legal i els permisos estaven ben donats ¿Perque el TSJ i despres el Suprem de Madrid falla en contra i dona la culpa al PP? Ho expliqueu?
    O siga que els tribunals màxims fallen en contra del que vareu aprovar per il·legar i s'atreviu a dir que tot era correcta? Qui ho va dir la Conselleria del vostre partit? Venga ya
    Perque durant 3 anys no heu volgut aprovar la modificació dels pressupostos de l'estat en el Congres de Diputats i fer l'obra?
    Damunt mentiu: el mur no es la solucio del problema d'inundabilitat. El mur es una solució provisional fins que es faça el projecte del Vaca PERQUÈ LA CONFEDERACIO NO DEMANE L'EXECUCIÓ DE LA SENTENCIA DEL SUPREM. No es cap solució.
    Tot per amagar que fereu il·legalitats a manta en el Vergeret i que fa tres anys que es negueu a dedicar diners del pressupost per a fer el projecte del Vaca.
    I perquè no haveu explicat en la nota que va passar en el terrenys reservats per a la circumval·lació? Qui es va aprofitar? I perquè no parleu dels xanxullos en canvis de terrenys de muntanya del Cantalot per terrenys en Vergeret, entre altres? O voleu que parlem com es modifica el Pla Parcial del Vergeret per tindre terrenys per a la piscina i a canvi de que?

    ResponderEliminar
  6. Quina animala!
    L'ajuntament arregla el cami i els marges del riu no els arregla la confederacio. Als quatre dies torna a cedir de nou i mes marge i torna a clavillar tots els camins. Diners tirats al fem. Estan tan acostumats a malgastar els diners del altres (terra Mitica, Arts i les Ciencies, Ciutat de la llum, F1...) que es pensen tots fan igual.
    Aneu alli on esta el mal i mireu com esta el riu i callareu d'una. I si la culpa es de la Confederació ho te que pagar la Confederacio i no el poble.
    Si la canalització del riu estiguera feta, cosa que ha impedit el PP durant estos anys, no estarien estropejats els camins.
    Com sabeu que teniu la culpa, els del PP, vinga a tirar balons fora i culpar als altres.

    ResponderEliminar
  7. Que la Conselleria d'Urbanisme es la competent per aprovar definitivament Vergeret ningu diu que no. Que la Conselleria ho aprove de manera legal això es una altra cosa. I el Vergeret no ho va aprovar legalment. Ho diu la sentencia del TSJ i el Tribunal Suprem de Madrid.

    També la Consellera de Benestar era competent per aprovar les ajudes de cooperacio de Blasco i els jutjats les han declarat il·legal.
    El TSJ ha anulat el PAI Mundo Ilusion de Castelló per il·legal i estava aprovat, també el TSJ ha anul·lat el PAI Porxinos i aixi n'hi ha mil.

    Eixe argument no aprofita per a res. I la prova està en les sentències contra Vergeret despres d'estar aprovat per la Conselleria.
    S la justicia condenara tots els politics que van intervindre en eixos casos, no es farien tantes coses mal fetes.



    ResponderEliminar
  8. El PP ha dit: Fins ara diferents partits, entre ells el Partit Popular, ha demanat que l’ajuntament faça eixa infraestructura

    Segons va dir el PSOE i diu, el PP i Karina Vercher es van abstindre quan ells van presentar l'esmena al presupost per fer l'obra.

    Qui diu la veritat i qui mentix?
    Enrique, aclarix-ho perque ells no ho faran

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si mal no recorde s abstingueren però no en eixe punt concret perquè no anava en solitari si no a la totalitat de l.esmena socialista al presupost presentat per l.alcaldía en la que estava inclosa eixa proposta concreta.

      Eliminar
    2. O siga, per a o per b, s'abstingueren.

      Eliminar
    3. Hi ha que matizar que el que s.abstingueren de votar a favor de la totalitat de l.esmena socialista perquè no la compartiren en la seua totalitat com per exemple en el tema dels diners per a retén policial, no vol dir en ningún cas que estiguen en contra de fer el mur, entenem, sigam justos.

      Eliminar
    4. Hi ha que matizar que el que s.abstingueren de votar a favor de la totalitat de l.esmena socialista perquè no la compartiren en la seua totalitat com per exemple en el tema dels diners per a retén policial, no vol dir en ningún cas que estiguen en contra de fer el mur, entenem, sigam justos.

      Eliminar
    5. Cal recordar que Karina volia que s'arreplegaren totes les propostes que es pugueren fer segons informe d'intervenció, tant el mur com el colector i l'augment de subvencions a associacions, tant les que proposava el PP com les que proposava el PSOE. Qui no va voler acceptar l'esmena de Karina va ser COMPROMÍS, que no la va deixar ni presentar. Segur que tots ela altres estaven d'acord i podrien haver aprovat el pressupost. Pero COMPROMÍS tenia altre pla i lo del pressupost era una excusa per fer un ple extraordinari.

      Eliminar
    6. Que has pres? Algun al·lucinogen?
      Quins desgavells, que Karina va presentasr una esmena!. ¿On? L'esmena la va presentar una el PSOE i una el PP i esta no va arribar a votar-se per informe en contra d'Intervenció?
      Que Karina va presentasr una esmena? Si com l'ordenança dels pisos buits propietat dels bancs.

      Eliminar
  9. Mireu senyors del PP: Sabeu per a que fa falta el mur?
    Per arreglar, encara que siga uns anys, el vostre empastre. ¿Ho haveu llegit bé? Sí, el vostre empastre, les vostres il·legalitats. I res mes.

    ResponderEliminar
  10. Ara va i resulta que el Vergeret va ser aprobat per tots els partits para polítics, per unanimitat i sense debat.
    Tant de tirarse la culpa uns als altres i resulta que tots estaven d'acord.
    Per que no es posen ara tots d'acord en fer el mur que és la solució?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Ahí le as dao" , politiqueig pur i dur ????

      Eliminar
    2. Això no es aixina com voleu entendre interesadament. Tots els partits pogueren aprovar que s'urbanitzara el Vergeret, però aci del que es parla no es això sino com es va desenrollar eixe pla urbnístic en la practica: fer els carrers, voreres,instal·lacions, aprovar les altures i donar els permisos i de les finques prop del riu. Son dos coses prou diferents.
      I això s'hauria de saber, que una cosa es aprovar la urbanització d'uns terrenys qualificats com "urbanitzables" i un altra cosa es la concreció amb un pla de construcció i els permisos per a construir, que es cosa del govern.
      .
      O es que algu es creu que el PSOE, la UPV aleshores o EU donaven els permisos de les obres amb majoria absoluta del PP.

      M'ha fet molta gràcia això "d'ahi le as dao". Simplement demostratiu d'algunes coses.

      Eliminar
  11. Tota obra comença per un projecte. I tot projecte comença per una consignació en el pressupost per a redacció, com a mínim.
    Compromís havia consignat els diners per a iniciar la redacció del projecte. Estava en el pressupost del 2015 que no vau voler aprovar.
    Seria bo que explicareu perquè no vau aprovar eixe pressupost i ara demaneu el mur.

    ResponderEliminar
  12. Que l'alcalde propose fer el mur ja de una i segur que tots els partits l'apoien

    ResponderEliminar
  13. Ho va proposar en el pressupost del 2015 i ho van votar en contra.
    I ho ha explicat i ben bé els passos a fer des de l'Ajuntament. Ací ho tens.

    https://www.youtube.com/watch?v=_COyCemQrKI

    Si els altres partits no s'enteren del procediment no es problema de l'alcalde, sino de Tavernes d'eligir representants així.


    Ara a la pròxim digues: que l'alcalde propose pintar els senyals del poble que falta fa, que l'alcalde proposar una millora de parcs i jardins que falta fa, que l'alcalde propose una millora dels semàfors, que l'alcalde propose una solució final al llac de la Goleta... tot això estava en el pressupost del 2015 i no ho van aprovar.

    ResponderEliminar