jueves, 15 de enero de 2015

Nota de premsa del PP, ADISVA

El Partit Popular de Tavernes va demanar en el ple al govern de Compromís que duguera al plenari, el més aviat possible, una modificació de crèdit perquè l’ajuntament aporte els diners que necessita Adisva per posar en marxa el seu centre ocupacional que està ubicat al polígon El Pla.

El Grup Popular vol així que es done l’impuls definitiu que necessita esta entitat i que porta esperant des de fa anys. Els populars li demanem, per favor, a Compromís que atenga eixa petició iniciada pel PP i a la que ja s’han sumat la resta de regidors en l’oposició.

Li preguem al senyor alcalde que faça eixa modificació de crèdit per separat, amb ella sola com a modificació. Esperem que no faça com altres vegades que ha volgut sumar en mateixa modificació de crèdit diferents conceptes segons com li ha convingut. La modificació ha de tractar en solitari l’ajuda a Adisva, si porta altres conceptes afegits no es pot generar un debat clar i per punts separats i això dificultaria l’aprovació. Ja li avancem que si la modificació de crèdit per Adiva és en solitari tindrà el suport del Grup Popular, sinó s’entén que Compromís no vol el consens i busca la polèmica.

El Partit Popular està demanant esta inversió en tot el que portem de legislatura. Governant el Partit Popular a Tavernes i a la Generalitat s’aconseguiren els terrenys, es va fer la fase de l’estructura i el tancament. Estes eren el gros de les inversions necessàries. Ara sols falta l’equipament i remat de l’edifici. El Grup Popular va deixar uns diners a finals de la passada legislatura perquè es poguera fer esta nova fase. El govern de Juan els va tornar i ara veiem que el centre d’Adisva podria estar obert des de fa anys. Esperem que ara, acabant la legislatura, Compromís accepte el suggeriment dels populars i atenga a este col·lectiu que fins ara ha oblidat. Associacions i col·lectius de la ciutat també s’han sumat a l’ajuda per fer una realitat el centre d’Adisva. A tots eixos col·lectius, el Partit Popular de Tavernes vol reconèixer-los el seu proïsme i generositat.

36 comentarios:

  1. Molt be. Un PP fent oposició i criticant quan cal i construint i sent positiu a la vegada. Amb les pifies del Bloc i la forta activitat que te el PP últimament es berenen a Jordi

    ResponderEliminar
  2. Me gusta la propuesta. En 4 años no ha hecho nada el ayuntamiento por el centro de Adisva. A ver si ahora se atreven a poner peros a lo propuesta del pp

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pagant els vostres deutes ja n'han tingut prou.
      I vosaltres ¿que heu fet des del 2005 que va la cosa? Paraules i promeses. Fets cap.

      On esta el treball de l'assessor Vidal per traure a Tavernes els diners que es van prometre quan va vindre el Conseller? No s'han destinat a posar gespa als camps de Benifairo i Barx?

      Eliminar
    2. No tens memoria, amb el PP es compren els solars, i es fa tot l'edifici. Una pasta. I ara que sols falten 100.000€ per equipament ha tingut que ser el pp altra vegada qui ho menejara tot. Qui no ha fet res es el nostre alcalde

      Eliminar
  3. Jo li demane per favor, al PP que no faça demagogia i que recorde que no va voler implicar-se el passat estiu quan li van proposar dedicar el remanent de tresoreria a ADISVA
    Jo li demane per favor al PP que no faça demagogia en un tema tan sensible, perque va votar en contra del pressupost on estaven eixos diners.
    Jo li demane per favor al PP que deixe de retallar en servicis socials i en atenció als depenents i no que ho demane a carrec de l'Ajuntament.
    Jo li demane al PP per favor que no diga mentires ni afirmacions falses com eixa que diu que va deixar els diners a finals de la legislatura quan es una mentira.
    Jo li demane al PP per favor que complisca allò que va prometre quan es va iniciar el taller i que no han complit, i per això el taller no esta acabat.

    Jo li demane per favor al PP que deixe de fer demagogia i que deixe d'usar en benefici propi a entitats que busquen un fi social solament per tapar allò que el seu govern de Rajoy i de Fabra desatent. Per favor, un poc de respecte als col·lectius que fan del proïsme i la generositat la seua raó de ser, i que el PP els usa per interessos partidistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Error. Mai el Bloc ha volgut parlar de Adisva en solitari. Es va llevar la proposta del ple.

      Eliminar
  4. Ajudem a acabar el centre ocupacional de Adisva.

    ResponderEliminar
  5. Ajudem pero MAI com ho fa el PP:
    - no complint el que va prometre a principi de l'obra quan tot eren promeses de la Conselleria
    - oposant-se en el ple de juny a que es dedicaren diners del remanent de tresoreria perque era prioritari pagar als bancs
    - votant en contra del pressupost del 2015 on estava previst.

    ResponderEliminar
  6. Ara que es demana algo bo tampoc els pareix be

    ResponderEliminar
  7. Això és fals. En el ple eixe de juny no es va votar res. L'alcalde ho va retirar de l'ordre del dia perque va tindre poreta.

    ResponderEliminar
  8. Això es fals. L'alcalde ho va proposar i ni el PP ho va recolzar ni Karina Vercher que va dir que preferia pagar bancs com deia Montoro (acta del ple de juny)

    La intervenció de l'alcalde segons diu l'acta de juny va ser:
    El Sr. Alcalde considera que són temes vitals per al municipi (pintar la senyalització
    horitzontal, les obres d’accessibilitat i de Lepant/Riu, Adisva, tallers, etc.), la majoria relacionats amb partides de serveis socials. Troba injust que el superàvit aconseguit vaja als bancs, perquè l’Ajuntament ja els paga. Proposa fer un descans per a consensuar el tema. També recorda que hi ha un fons de contingència on poder incloure les propostes de l’oposició.

    En este moment, l'alcalde va proposar un reces, i acabat este va dir que el punt es deixava sobre la taula perque no s'havia arribat a cap acord.
    I perquè es deixava sobre la taula? Està clar no? Perquè el PP i Karina Vercher no recolzaven la proposta i no s'anava a aprovar.

    Per tant qui va tindre poreta de no seguir el pagament de bancs com diu Montoro que s'ha de fer amb els remananets es el PP i Karina Vercher. Perquè l'alcalde ho va dir ben clar: si tots estem d'acord, el remanent el dediquem per a coses de TAvernes
    Va ser aixina o no, Sr. Estruch? Ja se que ara em dirà que no se'n recorda.

    I ja que estem, dir-te que en eixe pleno el PP no va demostrar cap interes per ADISVA, ni va fer cap proposta de que s'aguantara nomes eixe gasto, quan la proposta de l'alcaldia era ja donar els 100.000 euros. I parlem de juny, fa set mesos..

    O siga, en la linia del PP, mentires a gogo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Era ilegal dedicar el remanent de tresoreria a inversions, per aixo jordi no ho va portar mai mes a cap ple. Pregunteuli a la interventora. Lo q haguera tingut q fer jordi es gastarse eixe milio i pico d euros abans de acabarse l'any en adisva, inversions i beques d menjador per als xiquets q esvaen quedar fora aquell estiu. Pero jordi va preferir fer una nota de premsa diguemt q teniem superavit. i dir que a eixe superavit vaem contribuir els ciutadans amb la contribucio, que ausaes q n'hem pagat en estos 4anys!

      Eliminar
  9. No es va retirar de l'ordre del dia. Es va deixar sobre la taula a proposa del PP, i després de saber-se que el PP i la trànsfuga no recolzaven una proposta que incloia entre altres coses donar 100.000 euros a ADISVA.
    Enterat bé de les coses abans de dir mentires.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Teniu tots raó en part, segons recorde es va deixar damunt la taula i no s.ha presentat més perquè no era legal i incomplir la llei tindría conseqüències greus com un possible delicte de prevaricació. I també compartisc i així consta en una editorial es el que haver calculat millor, haver afinat més i que no havera sobrat tan de diners i haver.los per contra invertit en temps i forma i no orillant la llei.

      Eliminar
  10. Per lo vist cada u interpreta les coses a la seua manera,i s.acusa molt facilment a altres de mentirosos...pero tot ix ,igual teniu que tragarse al final molts dels insults que tant lleugerament emitiu,i la prepotencia pasará factura

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha gent que confón la prepotencia amb el saber estar i posar-se en el seu lloc.
      Hi ha molta gent que es pensava que encara que havia perdut l'alcaldia, Tavernes seguiria essent el seu cortijo particular com durant 16 anys. I com això no ha passat, que com es diu en el poble, heu tingut que anar al solc en molts temes, el saber imposar-se, el saber estar en el seu lloc li digueu prepotencia.
      Benvinguda siga eixa prepotencia que ens ha lliurat de ser esclau de l'absolutisme del del PP .
      I fixat que no he dit majoria absoluta, sino absolutisme: fer sempre el PP el que volia sense tindre en compte els demes.

      Eliminar
    2. ara som esclaus del totalitarisme del BLOC-COMPROMIS

      Eliminar
    3. Amb 5 regidors? Mira que son bons xe!!!
      A l'altra busca-la mes grossa.

      Eliminar
  11. Les coses clares: Jordi va tindre que rectificar al llegir els informes tecnics i va recular en la seua proposta ilegal que podia suposar la seua inhabilitació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'informe tècnic no era cosa sabuda en eixe moment del ple. Ja se sabia abans que hi havia informe en contra. Es preceptiu eixe informe d'intervenció i des de la comissió se sabia que hi havia informe en contra.

      I es va dir en el ple perque era en contra: l'informe es negatiu perquè el govern del PP de Rajoy anteposa el pagar a bancs i no per a usar el remanent en benefici de Tavernes.

      Ja t'ho han dit dalt i està ben clar en la intervenció de l'alcalde:

      El Sr. Alcalde considera que són temes vitals per al municipi (pintar la senyalització
      horitzontal, les obres d’accessibilitat i de Lepant/Riu, Adisva, tallers, etc.), la majoria relacionats amb partides de serveis socials. TROBA INJUST QUE EL SUPERAVIT ACONSEGUIT VAJA ALS BANCS, PERQUE L'AJUNTAMENT JA ELS PAGA. . Proposa fer un descans per a consensuar el tema. També recorda que hi ha un fons de contingència on poder incloure les propostes de l’oposició.

      O siga que no inventes ni interpretes allò que t'interessa. Es va fer un reces per arribar a un consens. I si no s'arriba al consens i s'ha de retirar es perquè en eixe recés el PP i Karina Vercher es mantingueren en no acceptar la proposta de dedicar el remanent perquè volien pagar bancs.

      Pero es que a A MES i ho diu ben clar, s'estava disposat a acceptar també propostes de l'oposicio per a executar i per això es creava un fons de contingencia: "També recorda que hi ha un fons de contingència on poder incloure les propostes de l’oposició".

      El remanent del 2013 no es va dedicar a obres per al poble perquè el PP no va voler mullar-se, ni Karina Vercher. El PP no ho va dir tant clar en la seus intervenció i va adduir a l'informe en contra. Però la interpretació està ben clar: acceptava l'informe en contra perquè acceptava que la prioritat era pagar als bancs. Karina Vercher ho va dir ben clar: pagar els bancs.

      Espere ho tingues clar d'una. Va ser així o no Enrique? Xe, estas molt calladet. I tu ho saps.


      :

      Eliminar
    2. Altra vegada! El PP no va votar en contra perquè no es va votar res. L'alcalde ho va retirar de l'ordre del dia perquè era una proposta ilegal.
      No és pot votar en contra d'una proposta que no es somet a votació i tot el demes son bufes de pato.

      Eliminar
    3. Pots dir el que vulgues. No es va votar res perque després que el PP es posicionara en contra i diguera que nones i la transfuga diguera també que nones, i en el reces no s'arribara a cap d'acord, es va deixar sobre la taula.
      No feia falta votar per saber quin es el posicionament de cadascu, i la del PP estava clara i en el reces ho van dir ben clar: no anaven a recolzar que el remanent servira per a pagar ADISVA i demes.
      I si no t'ho creus pregunta-li ho a Manolo, l'assessor.
      I en tornar a la sessió es va anunciar que es deixava sobre la taula. Clar que no es va votar per a què?
      Si el sap que el diguen que no van votar a favor d'ADISVA, es el teu problema. Ni van votar a favor d'ADISVA ni el PP ni la Conselleria ha complit cap de les promeses que van dir en la visita del Conseller.

      Eliminar
    4. Al que diu que estic calladet: No estic tot el dia amb dispossició de contestar i ho faig quant puc, i el conteste que jo tampoc havera votat a favor jugant.me una condemna perquè el regidor i alcalde no vajen sabut calcular bé i es vaja produit tant de superàvit quant hi han encara necessitats que cobrir, pense que en el tercer o principi del quart dels trimestres deuría haver.se vist el tema i haver fet modificacions de crédit i fer les cosses d.acord a llei.
      I es un maquienisme el dir que xq t.oposses a incomplir la llei no vullgues apoiar algo i que preferisques pagar als bancs.

      Eliminar
    5. No es preguntava la teua opinió i que haveres votat sino els fets que van passar.
      Va passar això no? Va passar així o no?.
      Una cosa és la teua opinio personal i altra els fets. Esta ben clara la pregunta: Va ser o no així, Enrique?

      I això que dius de vore-ho al tercer o quart trimestre crec - no estic ara segur, però diria que si- que no es podia previndre perquè va ser una norma d'ultima hora de Montoro, com la de poder aprovar per Junta de Govern pressupostos si els anterior eren prorrogats. No crec tan tontos ni al regidor, ni a l'alcalde ni a la Interventora.

      Eliminar
    6. Va ser així però si no es diu el perquè PP i Karina varen dir no desvirtúes el tema, i més quant dius que ésta volía que es tornaren els diners : No es que vullguera, es que legalemnt no hi havía més remei.

      I en quant a la norma de Montoro, que no compartisc , per contra rebutje i apoie el que va dir Jordi sobre ella, ve des del ´mateix Plà d'ajust.

      Per tant al César lo que es del César i no vullgam justificar els errors dúns amb la negativa dels altres.

      Eliminar
  12. El Bloc sempre juga en modificacions i el PP sols vol que es destine a Adisva i que no cole en Adisva altre temes...que mira que Li agrada al Bloc marejar i mesclar coses per traure histories rocambolesques

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si havereu votat a favor del pressupost ara ADISVA ja tindria els diners.
      Si hi ha modificacions del pressupost, el del 2014, es perque el PP va votar en contra de destinar 100.000 euros dins del pressupost. Tot el demes monsergues i excuses de mal pagaor.

      Eliminar
  13. Torne a dir.ho,sou uns prepotents totalitaristes i dictaors ..del "açi mane jo" no tots els dictaors son de dretes,que també hi han.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La teua ràbia i el teu cabreig es la meua alegria. I a partir de maig, més encara.

      Eliminar
    2. Rabia i cabreig???ninguna,soles son veritats pures i dures..jo no perc el temps enfadanme t.ho asegure..son lo que son..dictaors d.esquerres.

      Eliminar
    3. No ens insultes als d'esquerres. Estos són menys d'esquerres que el PSOE. Tenen com a model on reflexar-se a Jordi Pujol, un progresista de tota la vida...

      Eliminar
    4. Quant dir la veritat es un insult?en aquest pais per desgracia les esquerres son aixi,i si no que ixca el de podemos i ho demostrará,tenen poc de democrates,i jo no soc ni del pp ni del psoe,que tambe tenen prou que pensar.

      Eliminar
  14. Les teues veritats, o les que voleu fer creure a traves de repetir-les mil i mil voltes.
    No, home no, que en el poble no cola. Nomes en els teus cercles interessats.
    Continueu, continue...

    ResponderEliminar
  15. S'acaba o no s'acaba el Taller ocupacional d'Adisva? Pareix ser que tots els partits estàn d'acord i ací discutint si "son galgos o si son podencos"
    Les medalles que se les penje qui vullga però que s'acabe ja.

    ResponderEliminar
  16. Tens tota la raó,perden mes temps discutint que arreglant,xe aneu tots a una de una vegada!!!!i mes en algo tan important!!!

    ResponderEliminar
  17. Es pinta o no es pinten els senyals dels carrers del poble?
    S'arreglen o no s'arreglen els semafors?
    Es dona la solució final al llac de la Goleta o no?
    S'inverteix en la millora del mobiliari urba o no?
    Hi haura diner per arreglar els jardins del poble?
    S'arreglen o no s'arreglen els fanals del poble en mal estat?

    Segons el PP no, perque va votar en contra. I d'això no parla, nomes d'ADISVA. O siga que això no li preocupa.

    I seria interessant que diguren perquè eixos 100.000 euros no els va donar el PP quan a finals del 2010 va fer un prestec de 5'7 milions d'euros? Perque no va dedicar 100.000 euros a ADISVA i si que se'ls va gastar tots cara eleccions sense atendre eixe taller?

    ResponderEliminar